Pellettigrillit

Tarjoamme Byggmaxilla laajan valikoiman pellettigrillejä, joiden avulla voit nostaa ulkona kokkaamisen seuraavalle tasolle. Valikoimaamme kuuluu huippumerkkejä, kuten Broilking ja Misa, sekä erilaisia lisävarusteita, jotka parantavat grillauskokemustasi.

Miksi kannattaa valita pellettigrilli?

Pellettigrillit tarjoavat ainutlaatuisen grillauskokemuksen, jossa yhdistyvät kaasugrillin mukavuus ja perinteisen hiiligrillin savuinen maku. Niissä käytetään polttoaineena puupellettejä, mikä antaa herkullisen savuisen maun ja tekee niistä myös kaasugrillejä ympäristöystävällisempiä. Pellettigrillit ovat myös monipuolisia, sillä niillä voi savustaa, grillata, paahtaa ja jopa kypsentää leivoksia. Monipuolisuutensa ja ympäristöystävällisyytensä lisäksi pellettigrillit ovat myös uskomattoman helppokäyttöisiä. Säädinten avulla voit asettaa lämpötilan ja kypsennysajan tarkasti, jolloin voit hallita kypsennysprosessia paremmin. Pellettigrillissä on myös suurempi paistopinta kuin useimmissa perinteisissä hiiligrilleissä, joten voit valmistaa enemmän ruokaa kerralla, mikä tekee niistä täydellisen valinnan juhliin. Olitpa kokenut grillaaja tai aloittelija, pellettigrilli on loistava investointi, jonka avulla voit valmistaa herkullisia ja terveellisiä aterioita helposti. Mallistomme pellettigrillien avulla voit nauttia ainutlaatuisen grillauskokemuksen mukavuudesta, monipuolisuudesta ja mausta.

Pellettigrillien valikoimamme

Byggmax tarjoaa laajan valikoiman pellettigrillejä, jotka sopivat tarpeisiisi ja budjettiisi. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen, meillä on täydellinen grilli juuri sinulle. Valikoimaamme kuuluu huippumerkkejä, kuten Misa ja Broilking, sekä useita kokoja ja tyylejä, jotka sopivat ulkotilaasi.

Pellettigrillin lisävarusteet

Paranna grillauskokemustasi pellettigrillin tarvikevalikoimallamme. Meiltä löydät grillit, mutta myös kaikki tarvitsemasi aina grillin suojista pizzakiviin sekä grillaustyökaluihin, jotta saat kaiken irti grillistäsi. Meiltä saat myös puupellettejä useissa eri mauissa, jotta voit kokeilla erilaisia makuja ja aromeja. Grillitarvikkeet ovat oleellinen osa grillausta ja parantavat grillauskokemusta. Pannu on kätevä lisävaruste grillille. Löydät valikoimastamme niin muurikkapannut kuin wokkipannut, joilla loihidit herkullisia aterioita. Byggmaxin pellettigrillien alaluokka tarjoaa siis erittäin laajan valikoiman vaihtoehtoja, joiden avulla voit parantaa ulkokeittiötäsi. Huippumerkeistä, kuten Broilking ja Misa, erilaisiin lisävarusteisiin ja puupellettimakuihin, meiltä löydät kaiken mitä tarvitset, jotta seuraava ateriasi ulkosalla onnistuu täydellisesti.

filter-white Suodata

3 Tulokset

Järjestä
Broilking
1 199 20  € 1 499  €
Broilking
2 199 90  €
Broilking
Saatavana useita malleja
2 399 90  €