Savustimet ja savugrillit

Jos sinusta on tullut grillimestari, voi olla aika hankkia savustin. Ruoan savustaminen antaa uskomattoman makuelämyksen ja se valmistuu helposti savustimella. Tarjoamme Byggmaxilla tunnettujen merkkien savustimia niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

Savustin antaa hyviä makuja

Todella maukkaan ja savuisen maun luominen kotona ei ole monimutkaista omalla savustimella. Savustimella voit valmistaa kaikkea vihanneksista, kalasta ja lihasta äyriäisiin. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat uusille herkkuaterioille ulkokeittiössä. Byggmaxilta löydät eri tyyppisiä savustimia, jotta löydät tarpeitasi vastaavan. Esimerkiksi savugrillillä saat sekä savustimen että grillin samassa paketissa.

Kaikki mitä tarvitset savustimellesi

Byggmaxilla on kaikki hyödylliset tarvikkeet, joita saatat tarvita savustimellesi. Meiltä löytyy esimerkiksi käytännölliset grillipäälliset, grillitarvikkeet ja savustuslastut. Savulastut antavat ruoalle hyvän maun ja täältä voit valita useista eri lajikkeista, mukaan lukien viskin ja kirsikkamakuisen tammen. Maustettujen savulastujen avulla voit luoda ainutlaatuisen makukokemuksen, joka tekee vaikutuksen illallisjuhliin.

Osta korkealaatuisia savustimia Byggmaxilta

Tervetuloa tutustumaan savustinvalikoimaamme. Savustimemme kutsuvat sinut moniin miellyttäviin aterioihin perheen ja ystävien kanssa. Tilaa uusi savustin nopeasti ja helposti nettisivuiltamme jo tänään.

filter-white Suodata

12 Tulokset

Järjestä
Kota
569  €
Narvi
99  €
Narvi
99  €
Narvi
129  €
Narvi
179  €
Grillsymbol
1 306  €
Grillsymbol
Cor-Ten-terästä
2 490  €
Grillsymbol
2 195  €
ProQ
579  €
ProQ
459  €
Bluegaz
22  €
ProQ
395  €