Kastelupumput

Byggmaxille on tärkeää, että vesijärjestelmäsi toimivat moitteettomasti luotettavien ja tehokkaiden kiertovesipumppujen avulla. Siksi tarjoamme laajan valikoiman vesipumppuja, mukaan lukien uppopumput, puutarhapumput, painepumput, likavesipumput ja tyhjennyspumput, jotka täyttävät kaikki vedenkierron tarpeesi.

Uppopumput

Uppopumput on suunniteltu upotettaviksi veteen, ja ne soveltuvat erinomaisesti kaivoihin, lammikoihin ja suihkulähteisiin. Niitä on saatavana eri kokoja ja tehoja, jotta ne voivat käsitellä erilaisia vesimääriä. Ne ovat yleensä myös energiatehokkaampia kuin muuntyyppiset pumput.

Puutarhapumput

Puutarhapumput on suunniteltu erityisesti puutarhojen ja nurmikoiden kasteluun. Niitä voidaan käyttää veden ottamiseen kaivosta, lammesta tai sadeveden keräysjärjestelmästä, ja ne on yleensä helppo asentaa ja käyttää. Puutarhapumppuja on erikokoisia ja -tehoisia, joten on tärkeää valita juuri sinun tarpeisiisi sopiva pumppu.

Painepumput Painepumput on suunniteltu lisäämään veden painetta kodissasi, joten ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi alueilla, joilla vedenpaine on alhainen. Niitä voidaan käyttää myös vedenpaineen lisäämiseen tietyissä kodin osissa, kuten suihkussa tai keittiön lavuaarissa. Painepumppuja on saatavana eri kokoja ja tehoja eri tarpeisiin.

Likavesipumput

Likavesipumput on suunniteltu käsittelemään vettä, joka sisältää kiintoainetta tai muuta jätettä. Täten ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi alueilla, joilla veden laatu voi olla huono. Niitä voidaan käyttää veden pumppaamiseen tulvivista kellareista tai ryömintätiloista sekä uima-altaiden tai porealtaiden tyhjentämiseen.

Tyhjennyspumput

Tyhjennyspumput on suunniteltu poistamaan vettä matalilla alueilla, kuten kellareissa, ryömintätiloissa tai pihoilla. Niitä voidaan käyttää myös veden pumppaamiseen uima-altaista ja porealtaista tai lammen sekä suihkulähteen tyhjentämiseen. Tyhjennyspumppuja on erikokoisia ja -tehoisia eri tarpeisiin. Yhteenvetona voidaan todeta, että Byggmaxin vesipumppujen alaluokassa on tarjolla useita vaihtoehtoja kaikkiin vedenkierron tarpeisiisi. Uppopumppujen, puutarhapumppujen, painepumppujen, likavesipumppujen ja tyhjennyspumppujen joukosta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan pumpun.

filter-white Suodata

16 Tulokset

Järjestä
Einhell
Musta, Punainen, 780, kW
74 99  €
Einhell
Musta, Punainen, 650, kW
144 99  €
Einhell
Musta, Punainen, 1200, kW
149 99  €
Einhell
Musta, Punainen, 1050, kW
134 99  €
Einhell
Musta, Punainen, 1000, kW
109 99  €
Einhell
Musta, Punainen, 430, kW
104 99  €
Hyundai Power Products
259  €
Hyundai Power Products
439  €
Hyundai Power Products
129  €
Hyundai Power Products
439  €
Millarco
1000 litraa tunnissa
11 34  €
Greenworks
24V
149  €