Pihakivet ja -laatat

Pihakivet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Haluatko uudistaa pihaasi ja tehdä siitä kauniin kokonaisuuden? Pihalaatat sopivat mainiosti sekä kokonaan uuteen pihaan. Ne myös kohottavat vanhan pihan ilmettä. Tilaa tarvitsemasi laatat ja kivet meiltä jo tänään.

Helppohoitoiset ja siistit pihakivet
Erilaisilla pihakivillä saat pihasta oman näköisesi. Pihakivet rajaavat kauniisti kukkapenkkisi ja muut istutusalueesi. Näin multa pysyy hyvin kukkapenkissä eikä sateellakaan leviä ympäröiville alueille, kuten nurmikolle. Pihakivetys kannattaa suunnitella hyvin. Pitää myös huolella miettiä, tekeekö kivetyksen itse vai antaako sen kokonaan ammattilaisten tehtäväksi. Pohjatyön tekeminen on tärkeä vaihe, sillä se takaa kestävän ja kauniin lopputuloksen. Routivien maalajien korvaaminen sora- tai hiekkapitoisella maa-aineksella tekee pohjasta kestävämmän ja vähemmän liikkuvan, jolloin pihakivetkään eivät halkeile. Pihakivissä löytyy eri kokoja sekä paksuuksia, joista voi valita tarpeensa mukaan. Kivetys on helppohoitoinen ja kestävä piharatkaisu. Kivetys on myös helppo harjata puhtaaksi, eikä ylimääräistä kuraa tai hiekkaa kulkeudu kenkien mukana sisälle.

Tyylikkäät ja kestävät pihakivet
Pihakivet sopivat käytettäväksi moneen eri piharatkaisuun. Niiden avulla rakennat viihtyisät sekä käytännölliset terassit ja patiot pihaasi. Pihakivistä voit helposti valita pihapiiriisi parhaiten sulautuvan värin. Pihakivillä on myös kätevä rakentaa erilaisia helppokulkuisia pihateitä, kävelyreittejä ja vaikkapa kauniisti reunustettuja polkuja. pihakalusteet on mukava sijoittaa tasaisen kivetyspinnan päälle. Silloin ei tarvitse pelätä, että tuolin jalka uppoaa maahan tuolille istuttaessa. Pöytäkin pysyy syödessä mukavasti paikoillaan. Kun valitset katteeksi kivetyksen, pihalla liikkuminen ja kunnossapito helpottuvat. Pihakivien avulla rakennat myös kauniit ja erilaiset askelmat pihapiiriisi. Tällaisesta pihasta voit olla ylpeä ja sitä voi häpeilemättä esitellä vieraillekin. Tyylikäs ja pitkäikäinen pihakivi ei tarvitse kuin harjauksen silloin tällöin, tai pienen puhdistuksen siihen tarkoitetuilla puhdistusaineilla.

Pihakivet eri väreissä ja malleissa Byggmaxilta
Tilaa Byggmaxilta tyylikkäät pihakivet tai -laatat haluamasi mallisena tai värisenä. Kevyet pihalaatat on helppo asentaa paikoilleen. Hanki ne meiltä jo tänään.

Suodata

14 Tulokset

Järjestä
Harmaa, 290x290x50mm
1 39  €
AKO Garden
89 95  €
Saatavana useita värejä
Alkaen 3 99  €
290x145x50mm 4,9kg
0 85  €
0 41  €
Tummanharmaa, 290x290x50mm
1 79  €
290x145x50mm 4,9kg
0 95  €
290x145x50mm 4,9kg
0 95  €
4 95  €
AKO Garden
119  €
AKO Garden
431 10  €
290x145x50mm 4,9kg
0 95  €