Porrasrunko 5 askelmaa

NTR/A
Tuotenumero: 087105
Paino: 7.4
Reisipuu 5 askelman ulkoportaisiin, painekyllästetty. Reisipuu on portaiden sivukappaleena.
Valmiit reisipuut tekevät kauniiden portaiden rakentamisesta terassille tai puutarhakäytävän rinteille helppoa.
Valitse väri
HUOM! Ota huomioon, että näytöllä näkyvä väri ei aina vastaa todellisuutta.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
3-4 viikon sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
23 90 /st
st
Porrasrunko 5 askelmaa
Reisipuun öljyämistä ennen käyttöä suositellaan. Käytä vähintään 28x120 mm:n terassilautaa porrasaskelmana ja lado reisipuut korkeintaan 600 mm:n välein.

Painekyllästetty puu Moderni painekyllästysluokitus NTR A, käytettäväksi maan ylle, ei sisällä vaarallisia aineita kuten kromia, arsenikkia tai muita raskasmetalleja. Vaikuttava ainesosa on kupari. Testit osoittavat, että painekyllästysaineissa olevat suolat vahingoittavat perinteisiä kierreruuveja. Käytä aina ruostumattomia ruuveja tai vastaavia kiinnikkeitä, jotka on luokiteltu korroosioluokkaan 4.

Toimi näin

Varmista, että reisipuut nojaavat vakaalla alustalla. Alustana voi toimia terassi tai maahan ulottuvien portaiden tapauksessa esimerkiksi betonisista puutarhalaatoista. Jos reisipuut haluaa saada tismalleen samalle tasolle toisiinsa nähden, ne voi kiinnittää toisiinsa takapuolelta esimerkiksi 28x120 mm:n laudoilla. Reisipuun yläpuoli asetetaan linjaan terassin tai verannan kantavien tukien kanssa tai 28 mm ylimmän porrastason alle.

Mitat

Ulottuvuus: 45 mm
Korkeus: 850 mm
Askelkorkeus: 170 mm
Askelsyvyys: 250 mm

Takuu antaa turvaa

Saat NTR-luokitellulle puutavaralle aina 20 vuoden ruostesuojatakuun! Takuun enimmäisraja on 100 000 kruunua yksittäistä asiakasta ja takuutapausta kohti. Kuitti ja takuukirja on esitettävä. Takuu koskee yksityistä käyttöä koko maassa ja korvaa vahingoittuneen puutavaran, jonka tilalle toimitetaan tarvittava määrä uutta vastaavaa puutavaraa. Takuu kattaa NTR A- ja NTR AB -suojausluokat.

NTR A = Puuta voidaan käyttää maanpinnan yläpuolisissa rakenteissa, jotka voivat olla kosketuksessa makeaan veteen.
NTR AB = Puuta voidaan käyttää maanpinnan yläpuolisissa rakenteissa.

Kierrätys

Laki kieltää yksityishenkilöitä polttamasta painekyllästetyn puun jätepaloja. Puutavara sisältää kuparia ja jätepuu tulee toimittaa ongelmajätteelle tarkoitettuun paikkaan. Siellä puu poltetaan oikeaoppisesti ja kupari erotellaan tuhkasta.

Palautukset

Puutavaraa ei voi valitettavasti vaihtaa tai palauttaa. Puutavaraksi lasketaan myös listat, mäntylattiat ja paneelit. Puu on elävä ja kosteusherkkä materiaali, joka voi pilaantua, jos pakkaus on avattu tai puuta on säilytetty väärin.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 27224