Porrasrunko 5 Askelmaa Vihreä

NTR/A
Tuotenumero: 087105
Reisipuu 5 askelman ulkoportaisiin, painekyllästetty. Reisipuu on portaiden sivukappaleena.
Valmiit reisipuut tekevät kauniiden portaiden rakentamisesta terassille tai puutarhakäytävän rinteille helppoa.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Porrasrunko 5 Askelmaa Vihreä

Öljyä porrasrunko ennen käyttöä. Käytä vähintään 28x120mm:n terassilautaa askelmissa. Porrasrunkojen c/c-mitta saa olla enintään 600mm.

Tee näin
Varmista, että porrasrungot ovat vakaalla alustalla. Alustana voi olla puuterassi tai niiden ollessa maan tasalla esimerkiksi betoniset pihalaatat. Porrasrungot saa täysin samalle tasolle kiinnittämällä ne toisiinsa taustapuolelta esimerkiksi 28x120mm:n terassilaudalla. Porrasrungon yläosa asetetaan samaan tasoon terassin tai kuistin kantavien palkkien kanssa tai 28mm ylimmän porrasaskelman pinnan alapuolelle.

Mitat
Koko: 45mm
Korkeus: 850mm
Askelman korkeus: 170mm
Askelman syvyys: 250mm

NTR A -luokitellun puun käyttökohteet
NTR A -luokan kestopuu soveltuu käytettäväksi kaikkein vaativimmissa käyttöolosuhteissa: maa-, vesi- ja betonikosketuksessa. Kaikki 48mm paksut (ja paksummat) kestopuut suojataan A-luokkaan. Näitä tuotteita käytetään tavallisimmin rungoissa ja kantavissa rakenteissa. Jokaisesta myyntipisteestä löytyvät kaikki tarvittavat tuotetiedot, joista käy ilmi mm. eri kyllästysluokkiin kuuluvan puutavaran suositellut käyttökohteet, käytetyt aineet ja asianmukainen jätteiden käsittelytapa. Tarvittaessa Byggmax voi toimittaa tuotetiedot sähköisesti.

NTR A = Puutavara, joka sopii käytettäväksi maanpinnan tasolla ja voi olla kosketuksissa makeaan veteen. NTR AB = Maanpinnan yläpuolella käytettäväksi tarkoitettu puutavara.

Kierrättäminen
Lain mukaan ylijäämäpalojen ja käytetyn kestopuun polttaminen on kielletty yksityishenkilöiltä. Puutavara sisältää kuparia ja se tulee toimittaa kunnan jätteidenkierrätysasemalle. Siellä puu poltetaan polttolaitoksissa, joissa kupari voidaan erottaa tuhkasta kierrätettäväksi.

Palauttaminen
Valitettavasti puutavaraa ei voi vaihtaa tai palauttaa. Puutavaraksi luokitellaan myös esim. listat, mäntylattialankut ja paneelit. Syynä tähän on se, että puu on elävä materiaali, joka on herkkä kosteudelle ja joka voi mennä pilalle esimerkiksi avatussa pakkauksessa tai vääränlaisen säilytyksen takia.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 27224