Aidat

Nopein ja kätevin tapa rakentaa aita on ostaa valmiita osia, jotka on helppo asentaa suoraan tolppiin. Saatavilla on useita valmiita aitavaihtoehtoja ja -malleja, jotka voit napsauttaa kotiisi suoraan verkkokaupasta. Tilaa aidat ja aitatarvikkeet Byggmaxin verkkokaupasta suoraan kotiin tai nouda ne lähimmästä liikkeestä.

 

Aidat omalle pihalle helposti Byggmaxilta

Aidat, portit ja näköesteet löydät helposti Byggmaxin laajasta valikoimasta. Valikoimassa on sekä perinteisiä lauta-aitoja että tiiviitä, moderneja näköesteitä. Voit valita omalle pihalle esimerkiksi korkean valkoisen lauta-aidan tai luonnollisen värisen, matalan aidan portilla. Aidat rajaavat oman pihan nätisti ja tuovat kodikasta tunnelmaa pihamaalle ja puutarhaan.

 

Tiiviit näköesteet ovat erinomainen valinta silloin, kun naapurin ikkunat ovat hieman liian lähellä. Profiiliaidat ja moduulit ovat saatavilla muun muassa mustana ja luonnollisen värisenä. Ne on helppo asentaa ja saat tarvittaessa ohjeet ja apua Byggmaxilta. Saatavilla on myös lisämoduuleja.

 

Tilaa aidat suoraan kotiin tai nouda ne Byggmaxin myymälästä. Aidat rajaavat oman tontin hienosti ja tarjoavat suojaa naapurin katseilta.

23 tuotetta

 1. Aita Skagen JABO
  180 x 77 cm
  Aita Skagen JABO
  149   /kpl
 2. Aita 2001 JABO
  180 x 80 cm
  Aita 2001 JABO
  89 95 /kpl
 3. Aita Linnea 90 Jabo
  Aita Linnea 90 Jabo
  109   /st

23 tuotetta