Uimalelut

Suomen kesä on kaunis ja silloin kelpaa paistatella päivää ulkosalla. Kun keli on lämmin, mikäpä olisi parempaa kuin nauttia uima-altaasta tai järvellä uimisesta? Uimalelut löytyvät Byggmaxin valikoimasta ja niin lapset kuin aikuiset pääsevät nauttimaan kesän lämmöstä täysin rinnoin.

Uimalelut Byggmaxilta

Uimalelut ovat eittämättä osa uimisen hauskuutta - ainakin, jos lapsilta kysytään. Byggmaxin valikoimasta löydät täytettävät uima-altaat, jotka voi asettaa vaikka omalle pihalle. Lapset pääsevät nauttimaan viilentävästä vedestä omassa kotipihassa. Puhallettavat minialtaat ovat ehdottomia hellekesän leikkeihin ja peleihin. Valittavissa ovat punaiset, siniset ja vihreät altaat. Voit säästää keuhkojasi nappaamalla samalla mukaan Byggmaxin helppokäyttöisen ja edullisen ilmapumpun.

Byggmaxin uimalelut sisältävät myös puhallettavat PVC -muovista valmistetut ilmapatjat, jotka sopivat hyvin käytettäväksi niin uima-altaassa kuin järvessä. Voit valita joko keltaisen, pinkin tai sinisen uimapatjan. Vaikka patjat voi puhaltaa ihan omien keuhkojen avulla, ilmapumppu on helpompi ja nopeampi vaihtoehto ja se kannattaa lisätä ostoskoriin.

Hanki edulliset uimalelut Byggmaxilta tilaamalla ne suoraan kotiin tai hakemalla ne lähimmästä Byggmaxin liikeestä.

Näytä enemmän
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.