Grillit

Grillit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Byggmaxin valikoimasta löydät erilaiset grillit kruunaamaan kaikki kesän juhlat. Valikoimastamme löytyy kätevä kaasugrilli tai jokin muu juuri sinulle sopiva grilli. Grillaaminen on mukava ja helppo tapa laittaa ruokaa, joten tule ostoksille.

Sopivan grillin kesäjuhliin löydät meiltä Byggmaxista
Sähkögrilli on mutkaton vaihtoehto grilliksi niihin tiloihin, joissa on mahdollisuus käyttää sähköä. Silloin ei tarvitse sytytellä hiiliä tai käyttää sytytysnestettä. Meiltä löydät sekä pöytämalliset että jaloilla seisovat sähkögrillit. Grilleissä saattaa olla lisävarusteina puhdistusta helpottavia lisäosia, kuten esimerkiksi kevyt alumiininen rasvapellin päälle asetettava suoja-astia. Pienempi grilli soveltuu mainiosti otettavaksi mukaan vaikkapa lomamatkalle tai laitettavaksi omalle terassille. Tarkista tuotteiden tarkemmat yksityiskohdat tuotteen kuvaa klikkaamalla. Grillit kuuluvat keskeisenä osana Suomen kesään ja siksi onkin tärkeää, että myös sinun pihaltasi löytyy grilli. Ehkäpä haluat kutsua ystäväsi mukaan grillaamaan tunnelmallisen tulisijan ääreen tavallisen grillin sijasta. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi, sillä Byggmaxista löytyy myös aidot, käsityönä valmistetut tulisijat.

Suunnittele täydellinen paikka grillillesi
terassit ja katokset sopivat mainiosti grillin tai tulisijan paikaksi. Katoksen alla ei pieni sadekaan haittaa grillijuhlien pitämistä. Byggmaxista voit ostaa terassikatoksesi helposti valmiina. Kätevälle rakentajalle löytyy korkealaatuiset puutavarat oman terassin rakentamiseen. Unelmiesi terassin rakentamiseen tarvittavat naulat, ruuvit ja työkalut ovat myös aivan käden ulottuvilla. Grillit saat meiltä edulliseen ja järkevään hintaan. On tärkeätä myös huolehtia omasta grillistään ja siksi meiltä löytyykin kestävät suojat niin ulkotulille kuin kaasugrilleillekin. Helposti vaihdettavat alumiiniset suoja-astiat helpottavat grillisi puhtaana pitoa. Turvallinen ulkotuli sopii mainiosti myös syksyn pimeneviin iltoihin lämmittämään ja tunnelmaa antamaan. Kannellisiin grilleihin soveltuvassa savustuslaatikossa valmistat hetkessä maukkaat kalat niin arkeen kuin juhlaan. Makua antavat savustuslastut tuovat oman arominsa savustettavaan ruokaan.

Tehokkaat grillit herkutteluhetkiin Byggmaxilta
Edulliset ja laadukkaat grillit ostat nyt Byggmaxilta järkevään hintaan. Laatu on meille kunnia-asia, joten voi luottaa löytäväsi korkealaatuisia tuotteita Byggmaxin valikoimasta.

Näytä enemmän
Suodata

300 Tulokset

Järjestä
Grillsymbol
Ulkotila, Ø 119 cm
1 190  €
Broilking
9kg
27 90  €
Grillsymbol
Cor-Ten-terästä
2 191 20  €
Hajuton
alkaen 7 99  €
Höfats
Useita eri värivaihtoehtoja
Kasvisöljypohjaiset sytytyspalat, paloaika n. 10 min
alkaen 3 29  €
Grillsymbol
Ulkotila, Ø 95 cm
790  €
Kota
Ruostumaton teräs
512 10  €
Broilking
9kg
27 90  €
Skandivaror
2,5 kg
alkaen 3 45  €
Broilking
9kg
27 90  €
Grillsymbol
Ulkotila, Ø 91 cm
349  €
Vaello
Teräs, Ø 80 cm
128  €
Broilking
5 poltinta
1 099 90  €
Broilking
3 poltinta
479 90  €
Grillsymbol
Ruostumaton teräs
199  €
Misa
Musta
45  €
Misa
Aluzink/ruostumaton
439  €
Broilking
9kg
27 90  €
Broilking
Valurautainen
129 90  €
Broilking
Broil King Crown, Baron, Regal, Imperial, Sovereign, Signet, Monarch.
17 90  €
Grillsymbol
Tuulelta suojattu, ulkotilat
349  €