Tulisija

Tulisija on kotoisa ja lämmin sisustuselementti, joka tuo valoa ja lämpöä kylmiin syys- ja talvipäiviin. Ulkona loistavat tulisijat ovat kaamoksen keskellä piristäviä ja tunnelmallisia. Byggmaxin valikoimasta löydät tulisijat ulko- ja sisäkäyttöön ja pääset nauttimaan lämpimästä tunnelmasta koska tahansa.

Tulisija pihalle ja sisäkäyttöön

Tulisija sopii hyvin käytettäväksi niin puutarhassa, sisällä kuin parvekkeella. Tulisija pihalle on saatavilla Byggmaxin monipuolisesta valikoimasta. Esimerkiksi tyylikäs ja kaunis tulilyhty toimii kaasulla ja sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Tällainen tulisija on pieni ja kätevä ja sen voi asettaa esimerkiksi terassin pöydälle.

Jos haluat tuoda valoa puutarhaasi pimeänä syysiltana tai kaamoksen keskellä, ulkotulet ovat hyvä, kertakäyttöinen vaihtoehto. Ne voi sijoittaa turvallisesti esimerkiksi ajotien reunoille tai puutarhaan. Ulkotulet ovat saatavilla kuuden pakkauksissa eikä hintakaan huimaa päätä.

Byggmaxin valikoimasta löydät käytännölliset tulisijat pihalle ja sisäkäyttöön, samoin kuin tulisijojen täyttöpakkaukset ja maatangot. Voit tilata ne suoraan kotiin edullisesti ja nopeasti. Tuo valoa ja lämpöä Suomen pimeyteen Byggamaxin tyylikkäillä tulisijoilla.

Näytä enemmän
Suodata

16 Tulokset

Järjestä
Grillsymbol
890  €
Grillsymbol
1 190  €
Grillsymbol
1 290  €
Grillsymbol
349  €
Grillsymbol
3 389  €
Grillsymbol
429  €
Grillsymbol
269  €
Grillsymbol
249  €
Grillsymbol
1 690  €
Grillsymbol
790  €
Jabo
219  €
Grillsymbol
199  €
Grillsymbol
299  €
Grillsymbol
289  €
Grillsymbol
389  €
Grillsymbol
415  €