Säilytysratkaisut ulkotiloihin

Säilytysratkaisut ulkotiloihin Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Byggmaxilta löydät sopivat ja laadukkaat säilytysratkaisut pihaan ja muihin ulkotiloihin. Meiltä löytyy pyöräteline pihaasi sekä erilaiset säilytyslaatikot säähän kuin säähän suojaamaan pihalla säilytettäviä tavaroitasi.

Laadukkaat säilytysratkaisut ulkotiloihin löydät Byggmaxilta
Ulkotiloissa on kiva säilyttää vaikkapa polkupyörät ja vaikkapa erilaiset puutarhatyökalut. Meiltä löytyy puutarhavaja, mikäli sellaista etsit. Byggmaxilta hankit myös näppärästi vaikkapa halkosäilytysjärjestelmät, jossa halot pysyvät pinossa ja josta ne on kätevä ottaa käyttöön tarvittaessa. Meiltä voit myös hankkia kyllästetystä puusta valmistetut puukatokset. Puukatos on mahdollista siirtää myös talven tultua lähemmäksi asunnon sisäänkäyntiä. Mikäli sisätilat ovat rajalliset, ulkotiloihin on mahdollista myös hankkia asianmukaiset säilytystilat erilaisille kodintarvikkeille, jotka eivät välttämättä tarvitse ympärivuotisesti lämmitettyä varastotilaa. Meiltä hankit samalla myös ulkotilojen säilytysratkaisuihin sopivat lisätarvikkeet. Löydät meiltä teräksiset ja laadukkaat erikokoiset riippulukot, joilla voit lukita näppärästi ulkona sijaitsevat säilytyslaatikot ja -vajat. Byggmaxilta löydät sopivat säilytysratkaisut ulkotiloihin ympärivuotiseen käyttöön ja säähän kuin säähän.

Byggmaxin ulkotiloihin soveltuvat säilytysratkaisut kokoat itse näppärästi
terassit ja katokset rakentuvat helposti, kun hankit meiltä tarvikkeet. Löydät laajasta valikoimastamme terasseille soveltuvia ja kovaa kulutusta kestäviä klinkkerilaattoja. Löydät myös puuöljyjä, jotka suojaavat puiset pinnat syvältä öljyn imeydyttyä puuhun. Painekyllästetty puu soveltuu terassin lattian rakentamiseen hyvin, sillä se kestää sään kuin sään. Säilytysratkaisut ulkotiloihin löydät meiltä laatikoiden, vajojen ja telttojen muodossa. Kaikki eri säilytysratkaisut soveltuvat ympärivuotiseen ulkokäyttöön. Ne suojaavat kaiken irtaimiston, joka tarvitsee suojaa elementeiltä. Terassi ja säilytysrakaisujen lisäksi löydät valikoimasta myös kuisteille sopivaa esineistöä, kuten ikkunoita ja liukuovia. Jos kotisi lämpiää puulämmityksellä, löydät puiden säilytykseen sopivat puukatokset myös Byggmaxin tuotevalikoimasta. Puukatos on tehty suojakyllästetystä männystä, mutta vaatii säännöllistä huolenpitoa, kuten esimerkiksi öljyämisen kahdesti vuodessa. Käyttämällä Byggmaxin säilytysratkaisuja pidät pihasi siistinä ja edustuskunnossa.

Elämää helpottavat säilytysratkaisut ulkotiloihin Byggmaxilta
Säilytysratkaisut ulkotiloihin Byggmaxilta. Laatua järkevään hintaan. Löydät kaiken meiltä nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Tilaa tuotteet kätevästi kotoa ja nouda ne lähimmästä myymälästä.

39 tuotetta

 1. Aitta Kristel 7,7kvm Skånska Byggvaror
  Kattohuovalla, 273x280 cm
  -10% 18/10 Asti
  Aitta Kristel 7,7kvm Skånska Byggvaror
  Alkup. hinta 2329   Säästät 232   Erikoishinta 2096  
 2. Aitta Lina 10kvm Skånska Byggvaror
  Kattohuovalla, 273x370 cm
  -10% 18/10 Asti
  Aitta Lina 10kvm Skånska Byggvaror
  Alkup. hinta 3119   Säästät 311   Erikoishinta 2807  
 3. Laastipalju
  65 litraa, kulmikas
  Laastipalju
  Hinta alkaen
  7 89 /kpl
 4. Aitta Leif 3,1kvm Skånska Byggvaror
  183x170 cm, ei ylimääräistä katon verhoilua
  -10% 18/10 Asti
  Aitta Leif 3,1kvm Skånska Byggvaror
  Alkup. hinta 1159   Säästät 115   Erikoishinta 1043   /kpl
 5. Aitta Olaf 7,6kvm Skånska Byggvaror
  Peltikatolla, 344x221 cm
  -5% 18/10 Asti
  Aitta Olaf 7,6kvm Skånska Byggvaror
  Alkup. hinta 4439   Säästät 227   Erikoishinta 4211  
 6. Leca hiekoitusmurske
  10 litraa
  Leca hiekoitusmurske
  Hinta alkaen
  3 99 /kpl
 7. Laastisanko 20 litraa
  Pyöreä
  Laastisanko 20 litraa
  Hinta alkaen
  2 85 /kpl

39 tuotetta