Kestopuu

Kestopuu on määrätyt vaatimukset täyttävää painekyllästettyä puuta. Kaikki Byggmaxissa myytävä painekyllästetty puutavara on myös kestopuuta. Painekyllästetty puu on fiksuvalinta kaikessa ulkorakentamisessa jossa puun on kestettävä kaikkia sääolosuhteita. Terassilauta samoin kuin laiturien ja patioiden rakennusmateriaali on hyvä olla kestopuuta tai kyllästettyä puuta. Meiltä löydät hyvän valikoiman kyllästettyä puutavaraa!

Kestopuu on kaiken A ja O kun tarve on Suomen sääolosuhteita kestävälle puumateriaalille - oli kyseessä sitten terassi tai vaikkapa laituri. Meiltä Byygmaxilta löydät taatusti laadukkaan ja laajan valikoiman kestopuuta jokaiseen projektiisi, tietenkään unohtamatta edullista hintaa!


Kestopuu kestää tuulessa ja tuiskussa

Kestopuu on määrätyt vaatimukset täyttävää painekyllästettyä puuta. Kaikki Byggmaxissa myytävä painekyllästetty puu luokitellaan kestopuuksi. Kestopuu on paras valinta, mikäli etsit puutavaraa ulkotiloihin, jonka kestävyys on omaa luokkaansa. Mikäli seuraavana projektinasi on sitten rakentaa upea terassi pihallesi tai kenties uusi upea laituri rantaasi - olet oikeassa paikassa, sillä laadukas kestopuu kestää hyvänä vuosikausia niin helteissä kuin paukkupakkasissa.


Laadukas kestopuu kestää vuosia

Kestopuu on paitsi säänkestävää, se kestää myös aikaa. Painekyllästetty puu on käsitelty niin, että se kestää lahoamista ja se kestääkin ulkokäytössä hyvässä kunnossa keskimäärin 3-5 kertaa pidempään kuin käsittelemätön puutavara. Voit myös itse pintakäsitellä painekyllästetyn puun juuri sellaiseksi kuin itse haluat, kunhan muistat, että pintakäsittelyaineiden tulee olla joko vesiliukoisia tai liuotinpohjaisia.


Byggmaxilta löydät kestopuuta aina edullisesti

Rakennuskärpäsen puraistessa ota suunnaksi lähin Byggmax tai tilaa suoraan osoitteesta byggmax.fi - netistä voit tilata vaikka vuorokauden ympäri. Painekyllästetyn puun lisäksi löydät meiltä myös laajan valikoiman asennustarvikkeita, ja saatkin kestopuun lisäksi kaiken tarvittavan kätevästi yhdestä paikkaa. Juuri nyt on täydellinen aika aloittaa uusi rakennusprojekti, joten mitä vielä odotat?  

Näytä enemmän
Suodata

43 Tulokset

Järjestä
Kestopuu NTR/AB, höylätty
alkaen 2 17  € /m
Kestopuu NTR/AB, höylätty
alkaen 3 29  € /m
NTR/A
alkaen 5 29  € /m
NTR/AB, sahattu
alkaen 3 02  € /m
NTR/AB, höylätty, 8kpl
alkaen 1 69  € /m
NTR/A, höylätty
alkaen 8 29  € /m
NTR/A, sahattu
alkaen 7 29  € /m
MÄNTY, NTR/A
alkaen 29 90  €
NTR/AB, höylätty
alkaen 2 19  € /m
Kestopuu NTR/AB, höylätty ruskea
alkaen 2 03  € /m
NTR/AB, HÖYLÄTTY
alkaen 1 75  € /m
NTR/AB, sahattu
alkaen 4 79  € /m
NTR/AB, Ruskea
alkaen 2 19  € /m
Kestopuu NTR/AB
alkaen 1 25  € /m
NTR/A
alkaen 15 90  €
Kestopuu NTR/AB, Höylätty
alkaen 3 99  € /m
Kestopuu NTR/AB, höylätty
alkaen 1 85  € /m
NTR/AB, n.9,26 jm/m2
alkaen 1 85  € /m
NTR/A, HÖYLÄTTY
alkaen 6 49  € /m
NTR/AB, höylätty
alkaen 3 59  € /m
NTR/AB, HÖYLÄTTY
alkaen 1 89  € /m
Kestopuu NTR/AB, uritettu ruskea
alkaen 3 29  € /m
NTR/A, HÖYLÄTTY
alkaen 3 25  € /m
NTR/AB, höylätty
alkaen 1 42  € /m