Kattolistat

Oman kodin katon ja seinän välinen raja on helppo viimeistellä kattolistojen avulla. Kattolistat tuovat huoneeseen perinteisen, vanhan ajan lookin ja tyylin. Kattolistat ovat erinomainen ratkaisu huoneeseen kuin huoneeseen. Byggmaxilta saat edulliset erityyliset ja -väriset kattolistat suoraan kotiin.

Kattolistat viimeistelevät huoneen

Kattolistat ovat saatavilla eri värisenä Byggmaxin kattavasta valikoimasta. Yleisin kattolistan väri on valkoinen, mutta löydät valikoimasta myös luonnollisen värisiä ja mäntypuisia kattolistoja. Kattolistat löytyvät eri levyisinä ja tyylisinä: jokaiseen huoneeseen ja kotiin löytyvät takuulla oikeanlaiset kattolistat. Hait sitten modernia tai antiikinomaista ratkaisua, Byggmaxilta löydät sopivan vaihtoehdon kotiisi.

Kattolistat on tarkoitettu seinän ja katon välisen rajan peittämiseen ja viimeistelyyn. Toisin sanoen, ne toimivat niin sanotusti koristeena. Ne kiinnitetään tavallisilla dyckert-nauloilla, joita on saatavilla myös valkoisena. Huomaamattomat naulat kiinnittävät kattolistat tiukasti. Kattolistat saavat huoneen näyttämään viimeistellyltä ja tuovat kotoisaa tunnelmaa omaan kotiin.

Tilaa haluamasi kattolistat ja dyckert-naulat Byggmaxilta suoraan kotiin tai hae ne myymälästä. Listat ovat edullisia ja jokaiseen kotiin sopivia.

5 tuotetta

 1. Kattolista Koriste
  30x30x3300, Valkoinen
  Kattolista Koriste
  Hinta alkaen
  10 95 /kpl
 2. Kattolista
  30x30x3300, Mänty
  Kattolista
  Hinta alkaen
  7 45 /kpl
 3. Kattolista
  30x30x3300, Valkoinen
  Kattolista
  Hinta alkaen
  10 95 /kpl
 4. Kattolista
  30x30x3300, Valkolakattu
  Kattolista
  Hinta alkaen
  10 95 /st

5 tuotetta