Sisäpaneelit

Sisäpaneelit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Paneeleiden ansiosta kotisi ilmeestä tulee tyylikäs, ja se myös kestää tyylikkäänä pitkään. Käytä paneelia sisätiloissa seinien, sisäkaton ja saunan pintamateriaalina. Byggmaxin paneeleissa yleisimmät puulaadut ovat mänty ja kuusi. Valittavanasi on myös muovinen MDF levy.

 

Sisäpaneelit jokaiseen tilaan

Olitpa sitten remontoimassa vanhaa tai rakentamassa uutta, sisäverhouspaneeli on tyylikäs ja kestävä vaihtoehto. Huomioi tilan koko, valaistus sekä tyyli ennen kuin aloitat. Esimerkiksi seinässä vaakapaneeli saa huoneen näyttämään leveämmältä ja matalammalta. Pystypaneelilla saadaan aikaan päinvastainen tunnelma. Puolipaneelilla sen sijaan saat ilmavamman tuntuisen huoneen ja seinän yläosassa voi olla esimerkiksi näyttävä tapetti. Kattopaneeleissa taas on tärkeä huomioida ulkovalaistuksen suunta. Siksi ne yleensä asennetaankin kohtisuoraan ikkunaseinään nähden. Valitse sisäpaneelit kotisi tyylin mukaan. Esimerkiksi luonnonläheiset mänty- tai kuusipaneelit luovat tilaan lämmintä ja nostalgista kodin tuntua. Voit ostaa niitä myös valmiiksi vahattuina, lakattuina tai maalattuina, jolloin sinun ei tarvitse itse pintakäsitellä niitä. Tasalaatuiset ja oksattomat MDF-levyt taas sopivat erityisesti moderniin kotiin.

 

Panelointi on helppoa

Byggmaxin valmiiksi pontatut paneelit on helppo asentaa. Käyttäessäsi Byggmaxin paneelikiinnikkeitä eivät naulanreiätkään jää näkyviin. Voit asentaa sisäpaneelit kaikenlaisille alustoille. Valitse kuitenkin kiinnitystapa alustan mukaan. Yleensä puutaloissa paneelit on helppo naulata suoraan alustaan. Betoniin tai muuhun kovaan materiaaliin tarvitaan väliin alusrimoitus eli koolaus. Myös saunassa ja muissa märkätiloissa paneelin taakse tulee jättää tuuletusväli, joka tehdään rimoilla. Viimeistele koko kodin yleisilme pinnoittamalla myös lattiat. Byggmaxilta löytyy hyvä valikoima myös erilaisia lattiamateriaaleja. Kaikki muutkin remontoinnissa tarvittavat työvälineet löydät kerralla yhdestä paikasta Byggmaxilta. Kunnon työkaluilla saat aikaan siistin ja viimeistellyn tuloksen ja remontointi sujuu näppärästi. Byggmaxin edullisten tuotteiden ansiosta sinulle jää käyttöön enemmän rahaa esimerkiksi huonekaluihin.

 

Tilaa laadukkaat sisäpaneelit Byggmaxilta

Byggmax on valintasi, kun tarvitset edulliset, mutta laadukkaat sisäpaneelit kotisi remontointiin. Kohota kotisi arvoa kestävillä sisäpaneeleilla. Paneloi sisäkatto, seinät ja sauna tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Kaikki tuotteet saat kätevästi verkkokaupasta.

Näytä enemmän
Suodata

69 Tulokset

Järjestä
Fibrotech
Saatavana useita värejä
STP talouslaatu
1 79  € /m
14 32  € /m2
HRP ST
3 99  € /m
STP talouslaatu
2 09  € /m
CENT
53  € /pakkaus
10x2400x154mm, vit, 8 st/pkt
17 57  € /m2
Fibrotech
Saatavana useita värejä
Valkolakattu STP terveoksainen
24 46  € /m2
Fibrotech
Saatavana useita värejä
149  €
Fibrotech
Saatavana useita värejä
Alkaen 21 95  €
Fibrotech
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 19 95  €
CENT
61 50  € /pakkaus
Fibrotech
Saatavana useita värejä
Alkaen 34 95  €
CENT
59 50  € /pakkaus
Fibrotech
649  €
Fibrotech
Saatavana useita värejä
CENT
93 50  € /pakkaus
Fibrotech
Saatavana useita värejä
CENT
50  € /pakkaus
Fibrotech
19 95  €
Fibrotech
195  €
Fibrotech
29 95  €
10x150x2600 mm, 2,26m2/pkt
22 95  € /m2