Portaat Berlin Shape6 Dolle

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687192039
Portaat, joissa on pilkkoportaatValikoimamme portaat, joissa on niin sanotut chop-portaat, koostuvat sisäportaista, jotka ovat erityisen tilaa säästäviä, koska niiden askelmaväli on syvempi.
Näytä enemmän
Askelmäärä:
Material:
Väri:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Portaat Berlin Shape6 Dolle

Portaat, joissa on pilkkoportaat
Valikoimamme portaat, joissa on niin sanotut chop-portaat, koostuvat sisäportaista, jotka ovat erityisen tilaa säästäviä, koska niiden askelmaväli on syvempi. Tällaiset portaat tulevat suorana juoksuportaana, ja vaikka tämäntyyppiset sisäportaat ovat kapeat ja erityisen tilaa säästävät, askelmien muoto tekee tällaisista portaista mukavat ja turvalliset kävellä. Katso alla oleva portaiden valikoima, jos etsit kotiisi tilaa säästävää portaikkoa.

Tilaa säästäviä portaita on yhteensä kolmea eri tyyppiä, ja tällä sivulla esittelemme nämä kolme eri tyyppiä, jotka ovat moduuliportaat, kulutusporrasportaat ja puuportaat. Tilaa säästäviä portaita on saatavana neljänneskierrosportaina, puolikierrosportaina ja suorina portaina. Tutustu kunkin portaikon alla oleviin moniin värivaihtoehtoihin - löydät suosikkisi sisäportaiden valikoimastamme.

Mikä on tilaa säästävä portaikko?
Saatat ihmetellä, mitä tarkalleen ottaen tarkoitetaan niin sanotulla tilaa säästävällä portaikolla, ja voimme itse asiassa ymmärtää sen, joten tässä on selitys. Se näyttää aivan tavalliselta portaalta, mutta sen pituus on lyhyempi ja ulokkeet pienemmät, ja tilaa säästävät portaat luokitellaan niin sanotuiksi toissijaisiksi portaiksi. Toissijaiset portaat on suunniteltu luomaan pääsy joko parvelle tai katolle ja siten hyödyntämään enemmän neliömetrejä kodissa. Yhteistä tilaa säästäville portaillemme on se, että ne ovat kaikki sisäportaita ja että portaita on saatavana neljänneskierreportaina, puolikierreportaina ja suorina portaina. Tilaa säästävien portaiden valikoimassa on runsaasti tuotenumeroita, ja ne tarjoavat runsaasti yhdistelmävaihtoehtoja korkeuden, askelmien määrän, kaiteiden, värien, materiaalien ja puulajien osalta. Tutustu alla olevaan tilaa säästävien portaiden valikoimaan ja löydä kotiisi sopivat neljänneskierros-, puolikierros- tai suorat portaat.

Mikä portaikko vie vähiten tilaa?
Pienimmät mallimme ovat ATLANTA, GRAZ, ROME LAMBADA, BERLIN (öljytty pyökki, öljytty tammi ja valkoinen öljytty tammi) ja BASEL - ne eivät vie enemmän tilaa kuin parvitikkaat. Nämä portaat tarjoavat kuitenkin jonkin verran enemmän mukavuutta kuin parvitikkaat. Kannattaa siis harkita, onko tilaa yhdelle näistä pienistä portaista. Parveketikkaiden etuna on, että ne voidaan työntää seinää vasten, kun niitä ei käytetä. Pienet portaat eivät kuitenkaan pysty kilpailemaan sen kanssa.

Mikä on halvin portaikko?
Halvimmat portaat ovat moniportaisia, kuten ATLANTA ja DALLAS, tai viiluportaita, kuten GRAZ ja ROME LAMBADA. Mutta jos etsit hieman suurempia portaita, joissa on hyvä mukavuus, kannattaa huomioida, että kaikki portaat ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Ensinnäkin ne ovat DIY-portaita, jotka voit helposti rakentaa itse saatavilla olevien erinomaisten opetusvideoiden avulla. Toiseksi, portaidemme vakiomitat voidaan sovittaa 100-prosenttisesti kotiisi sopiviksi.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle