Portaat Sydney Pure Suora Dolle

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687194019
.Suorat portaat tai L-portaat ainutlaatuisella muotoilulla. .Elegantti suoraviivainen portaikko ja leveät askelmat tekevät SYDNEYstä ainutlaatuisen elementin kodin sisustuksessa.
Näytä enemmän
Väri:
Material:
Askelmäärä:
Leveys:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Portaat Sydney Pure Suora Dolle

Suorat portaat tai L-portaat ainutlaatuisella muotoilulla.
Elegantti suoraviivainen portaikko ja leveät askelmat tekevät SYDNEYstä ainutlaatuisen elementin kodin sisustuksessa. L-muotoinen portaikko, jossa 2 askelmaa kääntyy portaikon alaosassa, on yksinkertainen ja sopii minimalistiseen tyyliin. SYDNEY-portaissa yhdistyvät korkea laatu ja suuri toiminnallisuus, ja voit räätälöidä portaat kotiisi sopiviksi. Tämä tarkoittaa, että voit asentaa portaat matalalla nousukorkeudella ja saavuttaa hyvän mukavuuden, tai voit myös asentaa portaat jyrkemmällä nousukorkeudella ja saada näin aikaan tilaa säästävämmän portaikkoratkaisun.

Portaat LED-valaistuksella
DOLLE SYDNEY tekee vaikutuksen keskirakenteellaan ja integroidulla LED-valaistuksellaan (myydään erikseen). Portaissa yhdistyvät samanaikaisesti käyttäjäystävällisyys, muotoilu ja lisävalaistus. LED-valoa voidaan himmentää tarpeen mukaan, jolloin se antaa miellyttävän, lämpimän ja huomaamattoman valon huoneeseen, ja voit vapaasti muokata valoa huoneen tunnelman mukaan. Mukana toimitetaan langaton kaukosäädin LED-valaistusta varten. Portaiden mukana toimitetaan kaksi peitekiskoa keskirakenteen keskilinjalle, johon LED-valaistus sijoitetaan. Toinen peitekisko on matta ja läpinäkyvä ja sopii LED-valaisimeen. Jos et valitse LED-valoja, käytä portaikon väriin sopivaa alumiinikiskoa hyvän viimeistelyn varmistamiseksi.


Modulaariset portaat
Niin sanottu modulaarinen portaikko on sisäportaikko, joka koostuu metallisesta keskiosasta ja puisista askelmista ja joka on saatavana erilaisina porrasmoduuleina. Koska kyseessä on moduuliportaat, ne on myös helpompi asentaa. Moduuliportaamme ovat kaikki sisäportaita, ja niitä on saatavana joko neljänneskierreportaina, puolikierreportaina tai suorina portaina. Katso alla oleva portaiden valikoima, jos etsit kotiisi sisäportaita.

Tilaa säästäviä portaita on yhteensä kolmea eri tyyppiä, ja tällä sivulla esittelemme nämä kolme eri tyyppiä, jotka ovat moduuliportaat, kulutusporrasportaat ja puuportaat. Tilaa säästäviä portaita on saatavana neljänneskierrosportaina, puolikierrosportaina ja suorina portaina. Tutustu kunkin portaikon alla oleviin moniin värivaihtoehtoihin - löydät suosikkisi sisäportaiden valikoimastamme.

Mikä on tilaa säästävä portaikko?
Saatat ihmetellä, mitä tarkalleen ottaen tarkoitetaan niin sanotulla tilaa säästävällä portaikolla, ja voimme itse asiassa ymmärtää sen, joten tässä on selitys. Se näyttää aivan tavalliselta portaalta, mutta sen pituus on lyhyempi ja ulokkeet pienemmät, ja tilaa säästävät portaat luokitellaan niin sanotuiksi toissijaisiksi portaiksi. Toissijaiset portaat on suunniteltu luomaan pääsy joko parvelle tai katolle ja siten hyödyntämään enemmän neliömetrejä kodissa. Yhteistä tilaa säästäville portaillemme on se, että ne ovat kaikki sisäportaita ja että portaita on saatavana neljänneskierreportaina, puolikierreportaina ja suorina portaina. Tilaa säästävien portaiden valikoimassa on runsaasti tuotenumeroita, ja ne tarjoavat runsaasti yhdistelmävaihtoehtoja korkeuden, askelmien määrän, kaiteiden, värien, materiaalien ja puulajien osalta. Tutustu alla olevaan tilaa säästävien portaiden valikoimaan ja löydä kotiisi sopivat neljänneskierros-, puolikierros- tai suorat portaat.

Mikä portaikko vie vähiten tilaa?
Pienimmät mallimme ovat ATLANTA, GRAZ, ROME LAMBADA, BERLIN (öljytty pyökki, öljytty tammi ja valkoinen öljytty tammi) ja BASEL - ne eivät vie enemmän tilaa kuin parvitikkaat. Nämä portaat tarjoavat kuitenkin jonkin verran enemmän mukavuutta kuin parvitikkaat. Kannattaa siis harkita, onko tilaa yhdelle näistä pienistä portaista. Parveketikkaiden etuna on, että ne voidaan työntää seinää vasten, kun niitä ei käytetä. Pienet portaat eivät kuitenkaan pysty kilpailemaan sen kanssa.

Mikä on halvin portaikko?
Halvimmat portaat ovat moniportaisia, kuten ATLANTA ja DALLAS, tai viiluportaita, kuten GRAZ ja ROME LAMBADA. Mutta jos etsit hieman suurempia portaita, joissa on hyvä mukavuus, kannattaa huomioida, että kaikki portaat ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Ensinnäkin ne ovat DIY-portaita, jotka voit helposti rakentaa itse saatavilla olevien erinomaisten opetusvideoiden avulla. Toiseksi, portaidemme vakiomitat voidaan sovittaa 100-prosenttisesti kotiisi sopiviksi.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle