Microcement | ByggmaxMicrocement | Byggmax

Remontoi mikrosementillä

Mikrosementistä on viime aikoina tullut merkittävä sisustustrendi ja monet käyttävät sitä kotinsa remontointiin. Mikrosementillä remontointi luo teollisen ja viimeistelemättömän ilmeen, joka sopii täydellisesti moderniin kotiin. Jos olet kiinnostunut tietämään, miten ja mitä voit remontoida mikrosementillä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Microcement | ByggmaxMicrocement | Byggmax
Microcement i trappa | ByggmaxMicrocement i trappa | Byggmax

Mitä mikrosementti on?

Materiaali, jota kutsutaan myös mikrobetoniksi, koostuu lyhyesti sanottuna sementistä, erilaisista täyteaineista ja väripigmenteistä. Mikrobetoni levitetään ohueksi kerrokseksi mille tahansa pinnalle ja se muodostaa kestävän pintakerroksen. Mikrosementin ulkonäkö yhdistetään vahvasti luonnolliseen sementin väriin, mutta monille on uutta se, että mikrosementtiä on saatavana monissa eri väreissä ja tekstuureissa.

Byggmaxilta löydät laajan valikoiman Cementfabrikenin valmiiksi sekoitettuja mikrosementtejä ja lisätarvikkeita. Cementfabriken tarjoaa valikoiman erilaisia mikrosementtijärjestelmiä, jotka sopivat eri alueille ja ympäristöihin. Näin voit helposti löytää juuri sen mitä tarvitset, kun olet päättänyt mitä haluat uudistaa. Yksityiskohtaisten oppaiden ja ohjeiden ansiosta tuotteet sopivat kaikkien kodin remontoijien käytettäväksi.

Mihin mikrosementtiä voi käyttää?

Monipuolisuutensa ansiosta mikrosementtiä voidaan käyttää lähes kaikentyyppisten pintojen pinnoitteena, kuten seinien, lattioiden, työtasojen, portaiden, huonekalujen – eli melkein missä vain. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat! Halusitpa sitten käyttää mikrosementtiä lattiaan, seinään tai laattoihin, löydät tarpeisiisi sopivan mikrosementtituotteen.

Microcement i badrum | ByggmaxMicrocement i badrum | Byggmax

Mikrosementti kylpyhuoneissa

Mikrosementtiä käytetään kylpyhuoneissa modernin ja minimalistisen ilmeen luomiseksi. Mikrosementin selkeä etu on se, että saumoja ei tarvita. Pinnasta tulee sileä ja täysin saumaton, mikä tekee siitä helposti puhdistettavan. Lisäksi mikrosementti voidaan levittää suoraan olemassa oleville laatoille. Näin säästät sekä aikaa että rahaa remontissa, koska sinun ei tarvitse poistaa ensin olemassa olevia laattoja.

Cementfabrikenin valmiilla kylpyhuoneiden laattapaketeilla voit luoda tyylikkään pinnan, joka on vedenkestävä, halkeilematon ja likaa hylkivä. Mikrosementtijärjestelmän on hyväksynyt kirjallisesti myös vedeneristystuotteiden toimittaja Kiilto.

Mikrosementti lattioissa ja seinissä

Mikrosementti soveltuu erinomaisesti lattioihin ja seiniin, ja saat nopeasti täysin uuden ilmeen kotiin. Usein mikrosementti voidaan levittää suoraan olemassa oleville pinnoille. Tuloksena on sileä ja hieno pinnoite, jota on helppo huoltaa ja puhdistaa. Lattioihin ja seiniin oikein levitetty mikrosementti muodostaa kestävän pintakerroksen, jolla on pitkä käyttöikä.  

Kunnosta huonekaluja mikrosementillä

Koska mikrosementillä on erittäin hyvä kiinnityspinta, sitä voidaan käyttää lähes kaikenlaisiin materiaaleihin ja pintoihin. Mikrosementti ei kuitenkaan sovi levitettäväksi joidenkin materiaalien, kuten massiivipuun, vinyylin ja linoleumin, päälle. Huonekaluja kunnostettaessa on tärkeää varmistaa ennen aloittamista, että pinta on pölytön, tasainen ja kuiva. Näin mikrosementti kiinnittyy parhaalla tavalla.  Esimerkiksi työtasoa uusimalla voi muuttaa keittiön ilmettä merkittävästi. Mikrosementillä pinnasta tulee kulutusta kestävä ja helposti puhtaana pidettävä.

Microcement på inomhusvägg | ByggmaxMicrocement på inomhusvägg | Byggmax