Reunalistat C373 ANTONIO Orac Decor

2000 mm, 80 mm
Tuotenumero: 687206691
Lisää tunnelmaa tilaan tällä Ulf Moritzin modernilla valaisinprofiililla. Joko yksinään tai parina (yhdessä C374:n kanssa).
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Reunalistat C373 ANTONIO Orac Decor

Lisää tunnelmaa tilaan tällä Ulf Moritzin modernilla valaisinprofiililla. Joko yksinään tai parina (yhdessä C374:n kanssa).

Reunalistat viimeistelevät huoneen.
Se muodostaa visuaalisen siirtymän seinän ja katon välille, peittää halkeamat ja epätäydellisyydet ja tuo dynaamisuutta sisustukseen. Myös tyylien ja viimeistelyjen moninaisuus on vertaansa vailla: tyylikkäästä moderniin ja koristeelliseen, klassiseen tai suureen vaikuttavaan. Kun tähän lisätään Orac Decor®:n tietotaito ja kokemus, tiedät, että lopputulos on riittävän hyvä kehystettäväksi. Miksi Orac Decor®:n reunalistat ovat paras valinta? Lyhyt vastaus: niiden selkeän lisäarvon vuoksi:
  • Helppo asentaa
  • Ihanteellinen remontteihin
  • Välittömästi maalattavissa


Helppo asentaa
Kevyistä, vahvoista ja kestävistä materiaaleista valmistetut reunalistat on erittäin helppo asentaa. Integroidut liimausurat takaavat nopean liimauksen, ja saat asennustakuun, kun käytät DecoFix-liimaamme.

Ihanteellinen remontteihin
Ristikkomme sopivat erinomaisesti kunnostustöihin. Ne peittävät kaikki seinän ja/tai katon puutteet hetkessä.

Välittömästi maalattavissa
Ristikkomme ovat heti maalattavissa, sillä ne toimitetaan valkoisella pohjamaalikerroksella. Tämä tarkoittaa, että voit maalata ne haluamallasi värillä, jotta ne sopivat täydellisesti sisustukseesi.

Vahvistetaan arkkitehtuuria
Epäsuorat valaisimet luovat tunnelmaa yksityiskoteihin, myymälöihin, toimistoihin ja hotelleihin. Kuten kaikki muutkin Orac Decor® -tuotteet, ne voidaan maalata yhdessä seinien ja kattojen kanssa. Valikoimassa on tyylikkäitä malleja sekä orgaanisen muotoisia malleja, ja useimmat niistä voidaan asentaa ylös- tai alasvalaisimiksi. Yksi asia on varma: ne vahvistavat arkkitehtuuria ja luovat taatusti oikean tunnelman.

Mittaus
  • Pituus: 2000 mm
  • Korkeus: 80 mm
  • Leveys: 50 mm


Specifikation
  • Materiaali: Purotouch


Näytä enemmän
Tavaramerkki Orac Decor