Ruuvipaalu

Saatavana useita pituuksia
Tuotenumero: 236098
CE-merkityillä ruuvipaaluilla perustaminen on perinteisiä paalutus- ja perustusmenetelmiä yksinkertaisempi vaihtoehto.
Näytä enemmän
Pituus:
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Ruuvipaalu

CE-merkityillä ruuvipaaluilla perustaminen on perinteisiä paalutus- ja perustusmenetelmiä yksinkertaisempi vaihtoehto. Ruuvipaalua käytettäessä vältytään kaivu-, valu- ja maansiirtotöiltä sekä pitkiltä odotusajoilta, ja työmaa pysyy siistinä. Paalu vain kierretään maahan routarajan alapuolelle ja kestävä perustus on valmis.
Ruuvipaalu on nimensä mukaisesti maahan ruuvattava paalu. Se ei edellytä kaivutöitä tai routaeristystä ja asennetaan käsin. Kierrelaippa kiertää paalun maahan ja tekee rakenteesta vakaan ja kantavan. Ruuvipaaluja on saatavana eri pituuksissa, ja ne soveltuvat terassien, ulkorakennusten, aitojen, porttien, autotallien, autokatosten, pienten kesämökkien ja vajojen perustuksiin. Ruuvipaalu ei aiheuta tärinää maaperään eikä edellytä maansiirtotöitä. Yksinkertainen perustus tehdään ilman kaivutöitä, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Ruuvipaalut voidaan myös käyttää uudelleen. Luotettavan ja toimivan perustusjärjestelmän täydentävät paaluun kiinnitettävät pulttikiinnikkeet, U-kengät ja kulmakiinnikkeet. Valikoimamme sisältää myös koneasennettavia ruuvipaaluja.

Asennus

Tee rautakangella lähtöreikä kohtaan, johon paalu asennetaan. Aseta rautakanki paalun reikään ja kierrä kunnes paalu on riittävän syvällä. Ruuvipaalun kierrelaippa on hyvä ruuvata routarajan alapuolelle. Lisävarusteena saatava asennussarja helpottaa asennusta kovaan maaperään. Saatavana on myös jatkopaaluja. Tutustu maaperään ennen perustusten tekemistä. Jos kohta on kivinen, paaluille kannattaa etsiä toinen paikka.

Kivinen maaperä

Jos maanpinnalla on näkyviä kiviä, poista ne. Jos ruuvipaalu osuu kiveen ja kierrelaippa on jo routarajan alapuolella, paalu voidaan katkaista kulmaleikkurilla. Ruuvaa tämän jälkeen paaluun uudet 18 mm:n reiät kiinnikkeiden asentamiseen. Jos paalua ei saada haluttuun kohtaan kiven vuoksi, kiinnikkeitä voidaan säätää jonkin verran. Jos ruuvipaalu osuu kiveen ja on tukevasti maaperässä mutta kierrelaippa ei ole vielä routarajan alapuolella, paalu voidaan katkaista kulmaleikkurilla. Tämän jälkeen paalua ympäröivä maa kaivetaan ylös ja paalu routaeristetään, jotta se ei pääse liikkumaan roudan vuoksi.

Tekniset tiedot

Pituus: 1200 mm
Halkaisija: 60 mm
Ainevahvuus: 2,9 mm
Kierrelaipan halkaisija: 150 mm
Kierrelaipan ainevahvuus: 4 mm
Takuu: 20 vuotta
Näytä enemmän