Sähkökaapelit

Sähkökaapelit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Sisätiloissa ja piharakennuksissakin tarvitaan sähköä, jotta elämä kukoistaa ja koko perhe voi nauttia kesät talvet. Pienet pihalamput koristavat pihamökkiä ja keittiön varastossa on muutamakin jatkojohto varalla, että sähköä riittää siellä, missä sitä tarvitaan.

Joustavaa ja ketterää sähkönsiirtoa taloon ja puutarhaan
Itse kun tekee, tulee varmasti valmista parempaa. On jokainen piuha ja nippeli juuri siten, kuin olla pitää. Sähkötöissä tarvitaan lupia ja papereita, ettei mene koko kaupunki oikosulkuun, kun pihamökissä laitetaan jouluvaloja kattoon. Hyvät jatkojohdot antavat kuitenkin liikkumavaraa, kun sähkönsyöttöä voidaan joustavasti itse liikutella paikasta toiseen. Ammattilaisen asentajan kanssa viritetyt sähkökaapelit täyttävät piharakennuksenkin sähköntarpeen. Talon tai isommankin tilan asennuskaapeliksi sopiva MMJ-kaapeli vie sähkön juuri oikeaan paikkaan, lähelle käyttäjää, ettei irtonaisia jatkojohtoja tarvitse vedellä pitkin poikin. Sähkötöiden kanssa on hyvä olla varpaillaan ja kieli keskellä suuta, kun piuhoja vedetään ja liitoksia laitetaan kuntoon. Suunnittelu ja tarvikkeiden oikea valinta varmistaa kuitenkin, että työstä tulee erinomaista. Lopputulos auttaa säästämään sähköä ja täyttää vaativankin perheen tarpeet.

Sähkötyöt ammattilaisen avulla
Laadukkaat tarvikkeet takaavat sen, että talossa sähköt toimivat vuodesta toiseen. Hyvät sähkövedot tarjoavat joustovaraa muuttuvan elämän tarpeisiin. Kun uusi printteri, jalkalamppu tai muu kodinkone tulee taloon, pitää pistorasiakin saada heti viereen. Modernin talon perusedellytyksenä on, että sähkökaapelit on sijoitettu sekä käytännöllisesti että turvallisesti. Kunnon kaapelit kestävät aikaa ja antavat virtaa vielä vuosikymmentenkin päästä. Ammattilaisen varma ote ja hyvät työkalut yhdessä tekevät ihmeitä talossa ja puutarhassa. Hyvin suunnitellut sähköt saadaan helposti laajennettua lähes minne tahansa, jotta jokaisessa nurkassa on tarpeen niin vaatiessa töpselille paikka. Märkätilojen sähkötyöt ne vasta vaativia ovatkin. Ammattilainen on kuitenkin myös harrastelijan apuna, että suihkussakin näkee jotain ja peilivalo loistaa kirkkaasti aamusta iltaan.

Laadukkaat sähkökaapelit asennustöihin Byggmaxilta
Laadukkaat sähkökaapelit löytyvät meiltä järkevään hintaan. Ponnekkaalla harrastelijan otteella yhdessä ammattilaisen kanssa sähkötyötkin onnistuvat varmasti. Me autamme sinua tekemään unelmiesi sähkötöistä totta.

26 tuotetta

 1. Voimakaapeli
  MCMK 2x1,5+1,5 50m
  Voimakaapeli
  Hinta alkaen
  73 95 /kpl
 2. Voimakaapeli
  MCMK 2x2,5+2,5 50m
  Voimakaapeli
  Hinta alkaen
  104 95 /kpl
 3. Kaapelikela 3x1.5
  20m H05RR-F
  Kaapelikela 3x1.5
  Hinta alkaen
  46 95 /kpl

26 tuotetta