Valaistus

Valaistus Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Onko suunnitelmissasi hankkia seinävalaisin, joka sopii kuistille pihaa valaisemaan vai haluatko kenties vain uudistaa sisätiloja uusilla valaisimilla? Byggmaxilta löydät kaiken tarvitsemasi hyvään hintaan, joten ei muuta kuin tilaamaan.

Laadukkaat valaisimet syksyn hämärtyviin iltoihin
Kun niin sisätilojen kuin pihankin valaistus on kunnossa, on kotona mukavampi asua. Suomen syksy ja talvi tuovat pimeyden mukanaan. Nyt sitä pimeyttä vastaan voi kuitenkin taistella kauniiden valaisimien avulla. Ehkäpä pihallesi sopisi pylväsvalaisin, jonka valo kattaa suuren alueen. Pylväsvalaisimet ovat sekä käytännöllisiä että kauniita, joten niitä voi käyttää myös sisustuselementtinä. Jos taas kaipaat uutta valaistusta sisälle, on meillä tarjota montakin vaihtoehtoa. Upeat katto- ja lattiavalaisimet näyttävät hyvältä kodissa kuin kodissa. Voit valita, haluatko esimerkiksi ruokailuhuoneeseen näyttävän, suuren valaisimen. Makuuhuoneeseen ja oleskelutiloihin taas sopivat kaikki neutraalit valaisimet, jotka eivät kerää huomiota itseensä. Byggmax tarjoaa jotakin jokaiselle kodille ja asujalle, joten tule tutustumaan valikoimaamme.

Valaisimilla voi vaikuttaa sisustukseen
Valaisimet ovat suuri osa kotia, koska niitä löytyy kodin joka huoneesta ja sen lisäksi pihalta. Upea puutarha ei pääsisi pimeällä loistoonsa ilman kauniita valaisimia, jotka tuovat valon pimeyden keskelle. Byggmaxin ulkovalojen valikoima on todella laaja, jotta jokaiseen kotiin löytyisi sopivat. Pystyt nauttimaan puutarhastasi enemmän, kun valaistus on kunnossa. Terassilla on mukava istuskella saunan jälkeen ja katsella, kun pimeys laskeutuu pihan ylle. Tällaiset hetket ovat vielä nautinnollisempia, kun olet suunnitellut itse pihasi valaistuksen. Toki valikoimamme kattaa myös sisätilat. Halusitpa sitten vain uudistaa valaisimet muuhun sisustukseen sopiviksi tai hankkia uusia jo vanhojen tilalle, me autamme sinua. Byggmax on rakentavan ja sisustavan ihmisen asialla.

Valaistus kaikkiin tarpeisiin Byggmaxilta
Valaistus tulee äkkiä kuntoon Byggmaxin laadukkailla tuotteilla, joita saat aina järkevään hintaan. Mottomme on tee se itse ja onnistu, joten ei muuta kuin tekemään.

Näytä enemmän
Suodata

454 Tulokset

Järjestä
Konstsmide
Konstsmide, valaisee ylös/alaspäin, 6 x 9 x 17 cm, GU10, 35 W, musta, IP44
22 95  €
Malmbergs
Valkoinen
6 49  €
Malmbergs
Valkoinen, 230V, 2700K, 3-pak
99  €
Malmbergs
Saatavana useita malleja
Malmbergs
Valkoinen
6 49  €
GP
Vihreä, 600lm
54 95  €
Malmbergs
Valkoinen
6 49  €
A
Eglo
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 23 95  €
Malmbergs
Valkoinen, 230V, 3000K, 3-pak
39  €
Malmbergs
Valkoinen, Zeta LED -kiskojen yhdistämiseen
2 29  €
Konstsmide
Alumiini, E27, sis. pylvään
Malmbergs
Valkoinen, 230V, 1900-3000K
39  €
A
Malmbergs
Valkoinen, 230V, 1900-2800K
39  €
Konstsmide
Ruostumaton/musta, E27, sis. pylvään
69 95  €
Malmbergs
Saatavana useita värejä
Malmbergs
Saatavana useita värejä
Malmbergs
Valkoinen, 230V, 3000K
21  €
A
Konstsmide
GU10, musta, sis. talonumeron
53 95  €
Eglo
Saatavana useita värejä
Alkaen 54 95  €
Konstsmide
Saatavana useita kokoja
Alkaen 62 95  €
Malmbergs
Saatavana useita värejä
Alkaen 20  €
A
Eglo
Musta
105  €
Malmbergs
Valkoinen
6 49  €
A
Eglo
Musta/Kupari
69 95  €