Autotallin säilytysratkaisut

Autotallin säilytysratkaisut Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Nyt on enää turha lykätä autotallin tai varaston järjestämistä. Sopiva seinäkoukku, työkalukoukku tai varastolaatikko auttaa pitämään tavarat järjestyksessä, jolloin kaikki tarvittava löytyy helpommin.

Järjestys lisää tehokkuutta ja näyttää hyvältä
Onko autotallisi tai varastosi kertyneen tavaran sekamelskaa? Meneekö tarvittavan työkalun etsimiseen enemmän aikaa kuin itse työn tekemiseen? Nyt on aika tarttua toimeen ja laittaa työkalut ja tavarat hyvään järjestykseen. Byggmaxin autotallin säilytysratkaisut auttavat luomaan järjestystä. Siististä varastosta työkalut ja tarvikkeet löytyvät helposti ja nopeasti vain kättä ojentamalla. Voit aloittaa vaikka työkalukoukkusarjalla ja sopivalla määrällä säilytyslaatikoita. Byggmaxin valikoimassa on koukkuja jokaiselle tarpeen mukaan. Erilliseen työkaluseinään tai suoraan seinään kiinnitettävät koukut voi sijoittaa vapaasti. Näin jokaiselle työkalulle ja tarvikkeelle on oma paikkansa. Kattokoukku laajentaa säilytystilaa katonrajaan asti. Byggmaxin valikoimasta löydät omat koukkunsa niin renkaille, tikkaille kuin työkaluillekin. Järjestyksen kruunaavat hyllyt, laatikot ja lankakorit, joihin on helppo säilöä pienemmät tarvikkeet.

Järjestys syntyy edullisesti ja nopeasti
Säilyttämällä työkalut järjestyksessä omissa paikoissaan pidennät niiden käyttöikää. Nopeutat myös työn ja nikkaroinnin sujuvuutta. On hermoja raastavaa käyttää aikaa sopivan meisselin tai lenkkiavaimen etsimiseen, kun korjaustyö on kesken. Byggmaxin valikoimista löydät laadukkaat ja monipuoliset autotallin säilytysratkaisut, jossa jokaiselle esineelle on oma paikkansa. Auton renkaat, puutarhaletku, tikkaat tai moni muu tavara on helppo löytää, kun se on siellä missä pitääkin. Näet myös helposti, jos jotain on unohtunut ulos tai vaikka kaverin autoon edellisen työn jäljiltä. Seinäkaapit ja työkalukaapit ovat laadukkaita ja kestäviä. Seinäkoukuilla ja kattokoukuilla voit laajentaa säilytystilaa. Tilaa säilytysratkaisut Byggmaxista ja käytä tylsä päivä järjestämällä autotalli tai varastovaja uuteen uskoon.

Saat kätevät autotallin säilytysratkaisut Byggmaxilta
Autotallin säilytysratkaisut ovat helppo tapa laittaa autotalli tai varasto järjestykseen. Kun työkalut ja tarvikkeet ovat omilla paikoillaan, on nikkaroinnin aloittaminen helppoa ja mukavaa.

Näytä enemmän
Suodata

92 Tulokset

Järjestä
Tellbe
Saatavana useita kokoja
Alkaen 2 95  €
Tellbe
Saatavana useita kokoja
Tellbe
350-600mm
39  €
Tellbe
1kpl
69  €
Habo
0 79  €
Tellbe
Yksi pari/pakk
59 95  €
Tellbe
Saatavana useita kokoja
Tellbe
2000x2
59  €
Habo
27 95  €
Tellbe
105  €
Tellbe
2000 mm
19  €
Wolfcraft
98,5x50x30cm, tilavuus 120, enimmäiskuormitus 50kg
279  €
Habo
1 39  €
Tellbe
210x100 mm
6 95  €
Tellbe
205  €
Habo
11 99  €
Habo
15 99  €
Habo
2 19  €
Tellbe
175  €
Tellbe
Saatavana useita kokoja
Alkaen 6 49  €
Tellbe
360mm
7 49  €
Tellbe
1kpl
55  €