Sauna

Sauna Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Saunominen on olennainen osa suomalaista kulttuuria. Mikään ei rentouta niin mukavasti raskaan päivän jälkeen, kuin lämpöiset löylyt omassa saunassa. Laita siis saunasi huippukuntoon, jotta voisit nauttia hyvistä hetkistä aina kun haluat. Hanki uusi kiuas, uudista lauteet tai vaikka koko saunakokonaisuus ikkunoineen ja ovineen. Byggmaxin laajasta valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi parhaisiin saunaelämyksiin!

Tilaa kaikki tarvittava saunan remontointiin näppärästi netistä
Pidätkö käsillä tekemisestä ja mietitkö tällä kertaa saunan remontoimista? Kun sauna on laitettava uuteen uskoon, olet tullut oikeaan osoitteeseen, sillä meiltä löydät kaiken saunaremonttiin tarvittavan yhdestä ja samasta osoitteesta muutamalla hiiren napsautuksella. Jos kaipaat tehokkaampia ja maukkaampia löylyelämyksiä, tilaat Byggmaxista tuossa tuokiossa saunan kiukaat niin kerrostaloon, omakotitaloon kuin kesämökillekin. Sauna lämpiää mukavasti niin puilla kuin sähkölläkin - valitse toiveidesi mukainen kiuas laajasta valikoimastamme. Perinteinen muuripata puolestaan pitää pesuveden mukavan lämpimänä mökkioloissa. Tai ehkäpä saunasi kaipaa kokonaisvaltaista uusimista; Byggmaxin avulla voit rakentaa koko saunan lauteineen, laattoineen, ikkunoineen, ovineen, seinäpaneeleineen ja valaisimineen alusta loppuun saakka. Itse tehdyssä saunassa on mukana juuri oikea ripaus aitoa suomalaista perinnettä!

Uusi saunasi pienellä vaivalla
Saunan remontointi ei aina vaadi kokonaisvaltaista uusimista. Monesti pelkkä tuliterä lauderunko tuo saunaan raikkaan ilmeen ja lisää löylyissä istumisen mukavuutta huomattavasti. Byggmaxista löydät haavasta ja lepästä valmistetut lauteet eri pituuksineen ja leveyksineen. Tuore puu tuoksuu miellyttävältä ja vahva puurakenne lisää saunomisen turvallisuutta. Jos olet kärsinyt viime aikoina löylyn laadun huononemisesta, uuden kiukaan asennus saattaa olla paikallaan. Oli suosikkisi sitten puu- tai sähkölämmitteinen kiuas, Byggmaxin tarjonnasta hankit näppärästi laatumerkkiset, hyväksi havaitut kiukaat niin perinteisinä kuin moderneinakin malleina. Monissa uudenaikaisissa kiukaissa kiuaskivet ovat tyylikkäästi näkyvillä - ehkäpä sinäkin haluat tuoda niillä saunaasi uutta persoonallista särmää? Oli kiuas- ja laudevalintasi mikä tahansa, itse suunniteltu sauna on aina ainutlaatuinen. Huomaathan, että voit luoda saunaan tunnelmaa myös valaistuksen avulla.

Hyvin suunnittelemalla nautit upeista saunahetkistä vuosien ajan
Saunan remontointiin kannattaa panostaa, sillä se on lähes kaikilla suomalaisilla käytössä viikoittain. Kiuaskivien vaihto on hyvä hoitaa ajoissa ennen niiden murenemista. Näin takaat itsellesi ja läheisillesi makeat löylyt vuoden jokaisena päivänä, kun sauna lämpiää nopeammin ja kiuas pysyy uudenveroisena pidempään. Myös saunan ilmanvaihto on tärkeää suunnitella huolella; siten parannat saunomiskokemusta ja estät vesihöyryn aiheuttamat kosteusvauriot. Onnistunut hormin läpivienti lisää paloturvallisuutta ja estää vaarallisten palokaasujen muodostumista. Panosta turvallisuuden lisäksi myös saunatilojen ulkonäköön; Tilaa tyylikkäiden laudemateriaalien lisäksi vielä mieleisesi laatat ja kaakelit Byggmaxin laajasta tarjonnasta - valitse trendien mukaiset isot laatat tai perinteiset pienemmät. Pian toiveidesi kokonaisuus on valmis ja pääset nauttimaan uuden saunasi tarjoamista laatuhetkistä!

Tilaa kaikki saunaan tarvitsemasi edullisesti Byggmaxilta
Halpa ei ole aina hyvää, mutta Byggmax on huippuluokan poikkeus tästä säännöstä! Sauna tulee nopeasti kuntoon, kun poimit kaiken remonttiin tarvittavan yhdestä ja samasta osoitteesta. Olivat haussa sitten uudet laudemateriaalit, tehokkaammat saunan kiukaat tai modernimmat laatoitusvaihtoehdot, löydät ensiluokkaiset tuotteet saunan uudistamiseen tästä osoitteesta aina edullisesti!

Onko mietteissäsi uuden saunan rakentaminen? Tai kenties vanha saunasi kaipaa hieman päivittämistä? Meiltä Byggmaxilta löydät kaiken mahdollisen niin uuden saunan rakentamiseen, kuin vanhan saunasi fiksaamiseen aina edulliseen hintaan. Oli kyseessä sitten sauna kerrostalossa, mökilläsi tai ihan perinteinen pihasauna, olemme varmoja että meiltä löydät aina kaiken tarvittavan niin rakentamiseen kuin remontointiin. 


Kaikki saunaan helposti Byggmaxilta

Meillä täällä Suomessa sauna on yksi kodin käytetyimmistä huoneista, ja siksi juuri sen kunnossapito on erinomaisen tärkeää. Mikäli aikeissasi on saunan rakentaminen ihan alusta asti, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä meiltä Byggmaxilta saat kaiken tarvittavan aina erinomaiseen hintaan. Saunan rakentaminen kun on sen verran laaja projekti, että on helpompaa, kun kaiken saa kertaheitolla yhdestä ja samasta paikkaa. Oli valintasi sitten perinteisempi puukiuas tai sähköllä lämpiävä kiuas, takaamme, että valikoimastamme löydät varmasti oikean vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi!

Piristä saunasi ilmettä helposti ja nopeasti

Aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan - jo pienillä muutoksilla piristät jo olemassa olevan saunasi ilmettä helposti ja edullisesti. Esimerkiksi vain vaihtamalla saunan tarvikkeita saat kertaheitolla freesattua saunasi ilmettä nopeasti. Jos haluat vielä suurempia muutoksia, niin miksipä ei ostaa uutta upeaa uima-allasta pihasaunasi seuraksi? Tai vaikkapa rakentaa pihallesi vaja, jossa on mukava viilentyä kuumien löylyjen jälkeen? Vain mielikuvitus on rajanasi kun haluat uudistaa saunaasi niin sisältä kuin ulkoa!

Hyvin suunnittelemalla nautit upeista saunahetkistä vuosien ajan

Saunan remontointiin kannattaa panostaa, sillä se on lähes kaikilla suomalaisilla käytössä viikoittain. Kiuaskivien vaihto on hyvä hoitaa ajoissa ennen niiden murenemista. Näin takaat itsellesi ja läheisillesi makeat löylyt vuoden jokaisena päivänä, kun sauna lämpiää nopeammin ja kiuas pysyy uudenveroisena pidempään. Myös saunan ilmanvaihto on tärkeää suunnitella huolella; näin parannat saunomiskokemusta ja estät vesihöyryn aiheuttamat kosteusvauriot. Onnistunut hormin läpivienti lisää paloturvallisuutta ja estää vaarallisten palokaasujen muodostumista. Turvallisuuden lisäksi kannattaa panosta myös viihtyvyyteen - tilaa nyt tyylikkäiden laudemateriaalien lisäksi vielä mieleisesi laatat ja kaakelit Byggmaxin laajasta valikoimasta. Pian unelmiesi sauna on valmis ja pääset nauttimaan siitä vaikka päivittäin!

Tilaa kaikki saunaan tarvitsemasi edullisesti Byggmaxilta

Oli kyseessä sitten saunan rakentaminen tai remontointi, tai oli sitten saunasi pihasauna, rantasauna tai vaikkapa sauna kerrostalossa, meiltä löydät kaiken tarvittavan aina edullisesti. Tutustu siis nyt Byggmaxin laajaan valikoimaan ja tilaa nyt kaikki tarvittava unelmiesi saunaan!

 1. 28x95 Laudelauta
  SHP, Kuusi
  28x95 Laudelauta
  Hinta alkaen
  3 89 /m
 2. Saunan Lasiovi
  Pronssi, 70x190cm
  Saunan Lasiovi
  Hinta alkaen
  99   /kpl
 3. Alumiinipaperi
  Saunaan, 1,25x24m
  Alumiinipaperi
  Hinta alkaen
  19 95 /st
 4. Kiuaskivi 20kg <10cm
  5-10 cm, 20kg
  Kiuaskivi 20kg
  Hinta alkaen
  6 95 /st