Seinäpaneeli

6x620x2390mm, valkoinen NCS S0502-Y, 1,4818 m2/pkt, hyötyleveys 600mm
Tuotenumero: 100641
Paino: 7
Ajaton ja helposti asennettava, neutraalin värinen paneeli, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin ja lattioihin. Pinnassa on kaunis rakenne selkeillä pensselin vedoilla.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-10 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
19 19 /kpl
kpl
Seinäpaneeli
Ajaton ja helposti asennettava, neutraalin värinen paneeli, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin ja lattioihin. Pinnassa on kaunis rakenne selkeillä pensselin vedoilla.

Asennus rimoihin tai olemassa olevaan seinään, kun haluat nopean ja siistin lopputuloksen. MDF-levyt liikkuvat minimaalisesti, eivät halkeile saumoista ja niissä on piilokiinnitys. Lisäksi vältyt oksan kohdilta, jotka täytyy maalata/paklata. Lasiaste 15 – 20.

Ennen asennusta

Ennen levyjen asentamista on huolehdittava siitä, että huoneen suhteellinen kosteustaso on 35 – 65 %. Jos kosteustaso on liian korkea tai alhainen, levyt voivat kutistua tai paisua. Levyjen tulee sopeutua huoneilmaan tilassa, johon ne asennetaan vähintään 48 tunnin ajan ennen asennusta. Muista, että levyjä ei ole suunniteltu kosteisiin tiloihin, eikä niitä saa asentaa yli 10 metrin levyisiin tiloihin ilman ns. liikuntasaumoja. Alustan on oltava kuiva ja kiinteä.

Asennus

Muista enintään 15 – 20 mm etäisyys kattoon ja lattiaan. Aloita asentamalla levy nurkkaan, tarkista vatupassilla. Nosta levyt n. 1 cm korkeudelle lattiasta. Naulaa sitten levyt katon ja lattian mukaisesti, listat peittävät naulanreiät ja kiinnitys tapahtuu levyjen kielekkeellä. Käytä 20 – 25 cm naulausetäisyyttä. Kiinnitä sitten kulmat ylimaalattavilla akryyliliitoksilla.

Maalaus

Jos haluat maalata levyjä, on suositeltavaa maalata kaksi kerrosta vesipohjaisella akryy
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 104110