Sisusta akustiikkapaneelilla

Nämä akustiikkapanelit sopivat täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen ja niiden puurimoitus tuo sisutukseen viihtyisyyttä ja lämpöä. Akustiikkalevystä ja rimoista koostuvat paneelit vaimentavat tehokkaasti ääniä luoden mielyttävän äänitason huoneeseen.  

Akustiikkapaneelit eivät kuitenkaan ainoastaan vaimenna kovia ääniä, vaan niistä muodostuva rimaseinä on myös tyylikäs sisustuselementti. Paneelit voidaan kiinnittää useimpiin kodin tiloihin, sekä kattoon että seiniin. Niistä voi esimerkiksi luoda tehosteseinän sängyn taakse, katseenvangitsijan olohuoneeseen tai käyttää naulakon taustaseinänä muodostaen tyylikkään säiltysratkaisun eteiseen. Vain mielikuvitus on rajana kun kyse on akustiikkapaneelien käyttökohteista!

Akustikkapaneelin hyödyt

Akustiikkapaneelien päätarkoitus on parantaa tilan akustiikkaa vaimentamalla ääniä. Paneelit auttavat myös vähentämään kaikumista, joka etenkin korkeissa ja avarissa tiloissa voi muodostua ongelmaksi. Tilan akustiikkaa parantavien hyötyjen lisäksi paneelien puhdaslinjainen muotoilu luo ainutlaatuisen tunnelman kotiin. Tarkoin valikoidut puulajit ja korkealaatuiset valmistusmateriaalit pitävät huolen siitä, että voit nauttia rimaseinästä vielä vuosien päästä!

Akustiikkapaneelit - asennusksesta lopputulokseen

Akustikkapaneelit on helppo asentaa paikoilleen. Paneelit kiinnitetään seinään tai kattoon, joko niille tarkoitetulla liimalla tai ruuveilla riippuen käyttökohteen materiaalista. Akustiikkpaneelien sivuissa oleva pontti helpottaa yhteensovitusta asennuksessa ja ne voidaan katkaista haluttuun mittaan. Lopputuloksena saadaan upea, tilaan sovitettu katseenvangitsija!

Kuvat: Emmi Suuronen