Sisustuspaneeli 15x95x4480 STP Valeura

Tuotenumero: 647494
Rimapaneeli STP -profiililla on monipuolinen sisustustuote kodin pienille ja suurille pinnoille.
Näytä enemmän
pakkaus
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Sisustuspaneeli 15x95x4480 STP Valeura

Rimapaneeli STP -profiililla on monipuolinen sisustustuote kodin pienille ja suurille pinnoille.

Valeurallisella sisustuspaneelilla luot näyttävän rimamaisen ulkonäön seinään, kattoon tai minne vain tilaan. Muodoltaan pehmeä rimapaneeli antaa rauhaisan tunnelman korostaen tilantuntua kaikissa kodin tiloissa.

Valeurallinen STP-profiilinen sisustuspaneeli on valmistettu vähäoksaisesta kotimaisesta männystä. Paneeli on helposti jatkettavissa ja hukkapalojen määrä on vähäistä ympäriponttauksen ansiosta. Paneelin puuvalmiin pinnan voit käsitellä haluamallasi tavalla. Käsittely tehostaa entisestään puun kestävyysominaisuuksia ja paneeli soveltuu käsiteltynä myös saunaan. Viimeistele CENT sisustuslistoilla.

Huom! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, tätä tuotetta tilattaessa otetaan huomioon 10–15 %:n hävikki.

Palautukset

Valitettavasti puutavaraa ei voi vaihtaa tai palauttaa. Puutavaraksi luokitellaan myös esim. listat, mäntylattialankut ja paneelit. Syynä tähän on se, että puu on elävä materiaali, joka on herkkä kosteudelle ja joka voi mennä pilalle esimerkiksi avatussa pakkauksessa tai vääränlaisen säilytyksen takia.

Näytä enemmän
Tavaramerkki CENT