Ennaltaehkäisevä hälytysmerkki Ulkopuolella SikkertHjem

70 mm, 100 mm
Tuotenumero: 687202581
Ennaltaehkäisevä hälytysmerkki säänkestävästä PVC:stä. Kyltti on helppo kiinnittää muutamalla ruuvilla esim. autotalliin, autokatokseen, puutarhan porttiin tai kaiteeseen.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Ennaltaehkäisevä hälytysmerkki Ulkopuolella SikkertHjem

Ennaltaehkäisevä hälytysmerkki säänkestävästä PVC:stä. Kyltti on helppo kiinnittää muutamalla ruuvilla esim. autotalliin, autokatokseen, puutarhan porttiin tai kaiteeseen. Ilmoita varkaalle, että olet turvannut kotisi jo ennen kuin murtoa yritetään.

Ennaltaehkäisevä turvallisuus
Hälytysmerkki ulkoasennukseen. Kyltti on valmistettu pakkasenkestävästä PVC:stä, ja se on lisäksi käsitelty UV-kalvolla, joka takaa värien pitkän käyttöiän, vaikka kyltti altistuisi jatkuvalle auringonvalolle. Hälytyskyltti kiinnitetään ruuveilla ulkotiloissa helposti näkyviin puuosiin. Tämä voi olla esimerkiksi ulko-oven vieressä oleva karmi tai autokatoksen pylväs.

Toimivat opasteet
Ennaltaehkäiseviä hälytysmerkkejä myydään vain hälytysjärjestelmiemme kanssa tai olemassa oleville asiakkaille. Validointi on automaattinen. Tällä pyritään ylläpitämään ennaltaehkäisevää vaikutusta, jotta murtovaras tietää varmasti, että asunnossa on hälytysjärjestelmä, jos se on merkitty SikkertHjem™-hälytysmerkeillä ja -tarroilla.

Pakkauksessa
  • 1 x Ennaltaehkäisevä muovinen hälytysmerkki


S6evo™-hälytyspakettimme ovat varashälyttimiä ilman tilausta. Täältä löydät valikoimamme murtohälyttimiä, kotihälyttimiä ja hälytyspaketteja kotiisi! Jokaisen hälytyspaketin avulla voit laajentaa hälytysjärjestelmääsi tarpeen mukaan, ja sinulla on aina täysi valvonta hälytysjärjestelmääsi. "Naapuriverkostomme" avulla voit hyödyntää naapuriapua, jos kotonasi tapahtuu varkaus - naapureillesi voidaan ilmoittaa asiasta ja he voivat ottaa yhteyttä poliisiin ja saapua paikalle ennen vartijaa.

Hälytysjärjestelmä ILMAN tilausta
SikkertHjem™ vie klassisen hälytysjärjestelmän uusiin ulottuvuuksiin ja lisää siihen nyt älykkään kodin ominaisuuksia, jotka antavat sinulle uudenlaista hallintaa kotiisi. Internetiin yhdistettynä kaikki tapahtuu reaaliajassa ja synkronoidaan kaikkien käyttäjien älypuhelimissa. Järjestelmä päivittyy automaattisesti uusimmilla tietoturvapäivityksillä ja ominaisuuksilla, joten voit aina tuntea olosi turvalliseksi ja saada täyden hyödyn varkaudenestosuojastasi. Kaikki tämä ilman tilaus- tai käynnistysmaksua.

Helppo käyttö matkapuhelimesta
SikkertHjemin hälytysjärjestelmät on helppo ottaa käyttöön ja käyttää ilmaisen sovelluksemme avulla sekä iOS®- että Android™-käyttöjärjestelmille. Tämä tarkoittaa, että voit kantaa hälytysjärjestelmääsi taskussa ja tarkistaa hälytyksen, videovalvonnan ja valaistuksen ohjauksen missä tahansa oletkin.

Mobiilivarmistus
S7pro-hälytysjärjestelmä yhdistyy internetiin joko langattoman Wi-Fi:n tai langallisen lähiverkon kautta. Asettamalla hälytyslaitteeseen myös SIM-kortin voit lähettää tekstiviesti-ilmoituksia henkilöille, joilla ei ole sovellusta asennettuna puhelimeen, kuten naapureille, ja saat myös varmuuskopion siltä varalta, että internet on poikki. Tällöin järjestelmä jatkaa automaattisesti toimintaansa SIM-kortilla.

Videovalvonta
S7pro integroituu tiiviisti akku- ja aurinkokameroihimme. Pääset helposti käsiksi valvontakameroihisi suoraan sovelluksen etusivulta, ja jos sinulla on useampi kuin yksi kamera, voit jopa kerätä jopa neljä kameraa yhdelle näytölle täydellistä yleiskuvaa varten. Sovelluksen kautta voit helposti käyttää kameroitasi, mukauttaa asetuksia ja tarkastella kuvamateriaalia.

Ei tilausta
Muiden järjestelmiemme tavoin S7pro on tilausvapaa hälytysjärjestelmä. Sinulta ei veloiteta kuukausimaksuja tai maksuja.

Mitat
  • Leveys: 70 mm
  • Korkeus: 100 mm


Tekniset tiedot
  • Materiaali: PVC
  • Paina molemmin puolin: Ei, emme ole
  • UV-käsitelty: Kyllä, meillä on
  • Paino: 0,01 kg


Näytä enemmän
Tavaramerkki SikkertHjem