Kattopaneeli

MDF, 8x300x1810 mm, Hvit NCS Y0502-Y, 2,72 m2/pk, 5 plater/pk
Tuotenumero: 10282
Valkoiseksi maalattu kattopaneeli, koko 8x300x1810 mm, valmistettu valkoiseksi maalatusta MDF-materiaalista.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kattopaneeli

Valkoiseksi maalattu kattopaneeli, koko 8x300x1810 mm, valmistettu valkoiseksi maalatusta MDF-materiaalista. 2,72 m2/paketti (2,38 m2/paketti netto. Asennuksessa pieni osa pinta-alasta häviää saumojen limittyessä.)

Kattopaneeli on valmistettu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin, ja on tärkeää tutkia/mitata huoneen ilmankosteus ennen asennusta. Suhteellisen kosteuden on oltava 35–65 %. Liian alhainen tai korkea ilmankosteus voi aiheuttaa ajan mittaan levyjen kutistumista tai turpoamista. On myös tärkeää, että kattopaneelin annetaan sopeutua asennushuoneessa (18–20 °C) vähintään 48 tunnin ajan ennen asennusta. Kattopaneelipakkaukset on tätä varten pinottava kuivikkeiden/listojen päälle, mutta niitä EI saa avata ennen asennusta. Asennettaessa pakkaukset avataan yksi kerrallaan. Ennen asennusta on tärkeää tarkistaa, että levyissä ei ole näkyviä virheitä ja vikoja.

Levyjä, joissa on näkyviä virheitä/vikoja, ei saa asentaa! Näkyviä vikoja koskevia vaatimuksia ei voida enää esittää, kun tuote on asennettu. Kaikkien kosteutta lisäävien töiden (valu, muuraus jne.) on oltava valmiit hyvissä ajoin ennen kattopaneelin asennusta. Kattopaneeli voidaan asentaa kaikkiin huoneisiin märkätiloja lukuun ottamatta. Kattopaneelia ei saa asentaa ilman liikuntasaumaa huoneeseen, jonka pituus on yli 10 metriä tai leveys yli 8 metriä.

Huomaa, että tämä kattopaneeli ei sovellu märkätiloihin.

Palautukset

Puutavaraa ei voida valitettavasti vaihtaa eikä palauttaa. Puutavaraksi lasketaan myös listat, mäntylattiat ja paneelit. Tämä johtuu siitä, että puu on elävä materiaali, joka on herkkä kosteudelle ja voi vahingoittua avatussa pakkauksessa tai virheellisesti säilytettäessä.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 10282