Ilmastointi

Me Byggmaxilla ymmärrämme, miten tärkeää on pysyä mukavan viileänä kuumina kesäkuukausina. Siksi tarjoamme valikoiman siirrettäviä ilmastointilaitteita, joiden avulla pysyt viileänä missä tahansa. Valikoimassamme on useita eri kokoja ja tyylejä, jotka sopivat tarpeisiisi ja budjettiisi.


Siirrettävien ilmastointilaitteiden edut

Siirrettävät ilmastointilaitteet tarjoavat useita etuja perinteisiin ilmastointilaitteisiin verrattuna. Ensinnäkin ne ovat siirrettäviä, eli voit siirtää niitä huoneesta toiseen tai ottaa ne mukaan matkalle. Siksi ne sopivat erinomaisesti kerrostaloissa tai vuokra-asunnoissa asuville sekä niille, jotka matkustavat usein. Toinen siirrettävien ilmastointilaitteiden etu on niiden helppokäyttöisyys. Ne eivät vaadi juurikaan asennustoimenpiteitä, jonka vuoksi ne voidaan asentaa ja ottaa käyttöön muutamassa minuutissa. Lisäksi ne ovat usein energiatehokkaampia kuin perinteiset ilmastointilaitteet, mikä voi auttaa säästämään sähkölaskuissa.


Siirrettävien ilmastointilaitteiden tyypit

Tarjoamme Byggmaxilla erilaisia siirrettäviä ilmastointilaitteita tarpeisiisi sopiviksi. Valikoimaamme kuuluu yksi- ja kaksiletkuisia laitteita sekä haihdutusjäähdyttimiä. Yksiletkuiset laitteet ovat siirrettävistä ilmastointilaitteista yleisimpiä, ja ne sopivat erinomaisesti pieniin tiloihin. Kaksiletkuiset laitteet ovat tehokkaampia ja sopivat paremmin suurempiin tiloihin. Haihdutusjäähdyttimet taas sopivat hyvin huoneilmaltaan kuivaan tilaan, ja niiden avulla ilmaan voidaankin lisätä kosteutta.


Huomioitavia ominaisuuksia

Siirrettävää ilmastointilaitetta valittaessa kannattaa ottaa huomioon useita eri ominaisuuksia. Ensinnäkin sinun kannattaa huomioida laitteen koko sekä tilan koko, jossa käytät sitä. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon laitteen BTU-luokitus, joka määrittää, kuinka tehokkaasti se pystyy jäähdyttämään tilaa. Muita huomioon otettavia ominaisuuksia ovat melutaso, energiatehokkuus ja helppokäyttöisyys. Joissakin yksiköissä on kaukosäätimet tai ohjelmoitavat ajastimet, kun taas toisissa on lisäominaisuuksia, kuten ilmankuivaimia tai ilmanpuhdistimia. Huomioithan myös, että kodin ilmanvaihto on kunnossa sillä hyvä sisäilma lisää asumismukavuutta. Yhteenvetona voidaan todeta, että Byggmaxin siirrettävät ilmastointilaitteet -alaluokka tarjoaa useita vaihtoehtoja, joiden avulla pysyt mukavan viileänä ihan missä tahansa. Etsitpä sitten yksi- tai kaksiletkuista laitetta tai haihdutusjäähdytintä, meillä on useita kokoja ja malleja juuri sinun tarpeisiin ja budjettiin sopiviksi.

filter-white Suodata

5 Tulokset

Järjestä
Swim & Fun
566  €
Swim & Fun
683  €
Swim & Fun
320  €
Greenworks
105  €
Greenworks
2,48 kg, 254 mm
105  €