Terassit ja katokset

Terassit ja katokset Byggmaxista, nopeasti, kätevästi sekä edullisesti. Kesäisin monen mieli kääntyy grillaamiseen ja auringonottoon terassilla. Terasseja rakennetaankin niin omakoti- kuin rivitaloihinkin. Jos terassista haluaa hieman suojaisamman myös sateisella säällä, on silloin syytä rakentaa katettu terassi. Byggmaxista löydät helposti tarvikkeet kaikenlaisten terassien ja katoksien rakentamiseen. Unelmien terassi on siis vain muutaman klikkauksen päässä.

 

Kaikki terassin rakentamiseen kätevästi Byggmaxista

Terassit ja katokset ovat tärkeä osa suomalaisten kotien pihapiiriä. Terassi voidaan rakentaa sekä etu- että takapihalle tai vaihtoehtoisesti taloa kiertävänä. Sen voi rakentaa myös katettuna tai vaikka kokonaan lasitettuna. Ainoastaan mielikuvitus on rajana sen suhteen, minkälainen terassi talon yhteyteen rakennetaan. Onko etsinnässäsi esimerkiksi terassin liukuovet tai lasitettu terassi? Löydät ne Byggmaxista, tietenkin edulliseen hintaan. Terassit ja katokset tulee rakentaa huolella ja laadukkaita rakennusmateriaaleja käyttäen, jotta ne kestävät auringon paahteen ja talven tuiskut vielä monen vuoden ajan. Hyvin rakennettu terassi myös kerää katseita ja tuo lisää tilaa kotiin. Ota siis seuraava askel kohti terassin rakentamista ja uskalla unelmoida suuresti. Byggmaxin avulla toteutat kaikki kotisi remontit nopeasti ja edullisesti.

 

Terassi katoksella tai ilman

Terassia suunniteltaessa kannattaa käyttää mielikuvitusta ja rakentaa juuri sellainen terassi, mikä sopii omaan käyttöön parhaiten. Toiset haluavat, että terassi on tilava, koska sinne tehdään kesäkeittiönurkkaus. Toisille taas riittää pieni tila, jossa saa loikoilla riippumatossa ja lukea kirjaa kaikessa rauhassa. Byggmax auttaa jokaisen terassin kanssa. Terassit ja katokset on todella kattava käsite, joten ensin tulee tietää, millaisen terassin haluaa. Jos valokatteet ovat sinun juttusi, tulee niiden asennus hoitaa tarkoin ohjeiden mukaan. Kun terassit ja katokset rakennetaan ajatuksen kanssa, on lopputulos erinomainen. Suunnittele siis huolella ja käy sen jälkeen rakennuspuuhiin. Kauniilla ja käytännöllisellä terassilla vietät monia leppoisia kesäpäiviä.

 

Terasseja joka tarpeeseen ja makuun

Terassit ja katokset tuovat kotiin uusia ulottuvuuksia, koska terassi voi kesällä toimia niin ruokailuhuoneena kuin keittiönäkin. Terassi voi toki olla myös kaikkea muutakin. Katettu terassi takaa sen että terassilla voi oleskella myös sateisella säällä. Rakennettaessa muutakin kuin vain tavallista terassia tulee ottaa huomioon monia seikkoja. Esimerkiksi kennolevykatteen kiinnitys on yksi näistä. Terassille kannattaa myös ostaa valaisimia, jotta syksyn ja talven pimeät illat saisivat valoa. Myös laadukkaat ulkovalaisimet löydät Byggmaxin valikoimasta. Haluaisitko lasitetun ja lämmitetyn terassin, joka toimisi ikään kuin yhtenä ylimääräisenä huoneena? Infrapunalämmitin voi olla juuri sinun tarpeisiisi sopiva lämmitysmuoto. Tutustu siis myös lämmittimiin osoitteessa Byggmax.fi ja laita kerralla kaikki terassiin liittyvät asiat kuntoon.

 

Terassin rakentaminen alkaa Byggmaxista

Halpa ei välttämättä aina ole hyvä, mutta tämä ei päde Byggmaxin tuotteisiin. Laajasta valikoimasta löydät kaiken rakentamiseen eikä sinun tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi. Terassit ja katokset rakentuvat kätevästi kun käytössäsi on juuri oikeat tarvikkeet ja välineet. Olet siis tullut oikeaan osoitteeseen, jos suunnitelmissa on rakennusprojekti.

Näytä enemmän
Suodata

42 Tulokset

Järjestä
Kirkas, 1,0x3000x1040
Alkaen 46 67  €
Aluwhite
5 mm:n karkaistua lasia | Kesä
0,8x2500x1050, Kirkas
34 03  €
Aluwhite
5 mm:n karkaistua lasia | Kesä | valkoinen
Aluwhite
Saatavana useita malleja
10x1050x3500MM, kirkas
87 95  €
Skånska Byggvaror
Turvalasi | Kesä
Alkaen 415 20  € Alkaen 519  €
Aluwhite
5 mm:n karkaistua lasia | Kesä
Palram
Saatavana useita kokoja
Alkaen 2 468  €
Skånska Byggvaror
Kesä | Classic
Alkaen 287 10  € Alkaen 319  €
2-4 ovea, turvalasi eristyskasetissa | Kevät-Syksy
Alkaen 719 20  € Alkaen 899  €
Aluwhite
5 mm:n karkaistua lasia | Kesä
Aluwhite
Karkaistua lämpölasia | Kevät-Syksy
Skånska Byggvaror
Kesä | Classic
Alkaen 197 10  € Alkaen 219  €
Skånska Byggvaror
4 499  €
10mm, 3,5m, Kirkas PC
22 95  €
Palram
Saatavana useita kokoja
Alkaen 3 487  €
Gop
3070 mm pitkä, valkoinen
Alkaen 2 485  €
Aluwhite
5 mm:n karkaistua lasia | Kesä
Skånska Byggvaror
6 399  €