TIKASGOLF NORDIC GAMES

Tuotenumero: 6335967
Tikasgolf on erittäin hauska puutarhapeli koko perheelle. Sitä voidaan pelata puutarhajuhlissa, yritystapahtumissa ja lastensyntymäpäivillä.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

TIKASGOLF NORDIC GAMES

Pelin ideana on heittää 2 x 3 narussa olevaa golfpalloa siten, että ne jäävät roikkumaan tikkaiden puoliin. Palloa heitetään vuorotellen. Pisteitä saadaan kun pallot jäävät roikkumaan tikkaisiin.

Ylimmäinen puola antaa 3 pistettä, keskimmäinen antaa 2 pistettä ja alimmainen 1 pisteen. Jos kaikki pallot roikkuvat samalla puolalla, saat 1 bonuspisteen. Maksimi pistemäärä per kierros on 7 pistettä - jos kaikki roikkuvat ylimmällä puolalla. Se joka saa ensimmäisenä 21 pistettä voittaa.

NORDIC GAMES:in tikasgolf deluxe on laadukas peli, joka on valmistettu FSC® sertifioidusta puusta. Tikasgolfin sivuilla on magneettinen tulostaulu, jossa pisteitä voidaan kirjata mukana toimitetuilla magneeteilla. Lisäksi pallot ovat oikeita golfpalloja. Peli on tarkoitettu kahdelle pelaajalle tai kahdelle joukkueelle, mutta se voidaan laajentaa neljään pelaajaan tai neljään joukkueeseen tilaamalla ylimääräisiä narussa olevia golfpalloja. Sarjan mukana tulevat golfpallovärit ovat valkoinen ja musta. Sarjoja voidaan laajentaa golfpalloilla, joiden väri on sininen ja vihreä.

Paketti sisältää

• Tikkaat 1 kpl.; 100 x 63x 60 cm, 3 puolaa
• Alareunassa olevat vahvistimet tekevät tikkaista tukevamman
• 2 pallosarjaa á 3 kpl. (3 valkoista ja 3 mustaa)
• Käyttöohje 1 kpl. tanskaksi, ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi
• Pakkauksen paino: 2 kg
Näytä enemmän
Tavaramerkki Nordic Games
Tavarantoimittajan tuotenumero 805-538