TILAA SÄÄSTÄVÄT KIERREPORTAAT TAMMI DOLLE

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 6443461
Boston on Dollen tilaa säästävä porrasratkaisu, joka sopii tyylikkään muotoilunsa ansiosta useimpiin koteihin. Avoportaat on helppo asentaa ja ne ovat laadukkaat ja tukevat.
Näytä enemmän
Väri:
Askelmien määrä:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

TILAA SÄÄSTÄVÄT KIERREPORTAAT TAMMI DOLLE

Dollen modulaariset Boston-portaat ovat tyylikäs ja tilaa säästävä sisustusratkaisu, jonka avulla saat hyödynnettyä tilan mahdollisimman hyvin.

Portaista on saatavana suora tai neljänneskierroksen kääntyvä versio ja useita malleja, joissa on 11–13 FSC®-sertifioitua porrasaskelmaa. Valitse tarpeisiisi ja kotisi sisustustyyliin sopiva malli.

Rakenne

Kaiteen käsijohde sopii yhteen puisten porrasaskelmien kanssa ja saa aikaan tyylikkään ja tasapainoisen vaikutelman. Käsijohdetta ja väliosia voidaan lyhentää porrasaskelmien lukumäärästä, nousuvälistä ja portaiden mallista riippuen. Porrasaskelmien nousuväliä voidaan säätää 19–25 cm. (Enimmäiskorkeus lattiasta lattiaan: 350 cm).
Boston-avoportaissa on kaide ulkoreunassa ja kahteen porrasaskelmaan kiinnitetyt kaidepylväät käyttömukavuuden ja vakauden maksimoimiseksi.
Lakatut porrasaskelmat, jauhemaalatut teräsrakenneosat, massiivipuinen kaide ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut väliosat tekevät portaista vankat ja kestävät!

Erinomainen turvallisuus ja käyttömukavuus

BOSTON-portaat on sertifioitu ja ne täyttävät voimassa olevat kuormitusvaatimukset eurooppalaisten rakennusmääräysten (EUROCODE) mukaisesti. Lasten turvallisuuden lisäämiseksi portaisiin voi lisätä ylimääräisen kaiteen ja asentaa halutun väriset, portaiden kanssa yhteensopivat turvalistat.
Portaiden yläosaan on myös mahdollista lisätä kaide, joka viimeistelee portaat tyylikkäästi ja turvallisesti.
Viimeistele portaat Dollen peitetulppasarjalla, joka on suunniteltu piilottamaan portaiden kiinnittämiseen käytetyt ruuvit.

Huom.! Tätä portaikkoa ei voida hyväksyä pääportaikoksi, joten voimassa olevat tarkastusvaatimukset on tärkeä tarkistaa ennen asennusta.

Ominaisuudet:
•Säädettävä porrasaskelmien korkeus
•Hyvä laatu ja vakaus
•Syvät porrasaskelmat lisäävät käyttömukavuutta
•Helppo asentaa – erikoistyökaluja ei tarvita
•Tyylikäs muotoilu
Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle
Tavarantoimittajan tuotenumero 5082080-0100