Tvärås suluissa Aluwhite

Saatavana useita pituuksia
Tuotenumero: 687173960
Valkoiseksi lakatut alumiiniset poikkitangot.
Näytä enemmän
Pituus:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Tvärås suluissa Aluwhite

Valkoiseksi lakatut alumiiniset poikkitangot. Alumiinilukkojen avulla voit keventää kanavakattoasi raskailta lumikuormilta. Poikkipalkit ruuvataan alumiinikulmilla kiinni kattoristikoihin. Valitse 10 mm ja 16 mm kanavamuoville vakioleveydellä 1050 mm alumiinilukot. 32 mm:n ja 55 mm:n kanavapellille vakioleveydellä valitse 1250 mm.

Alumiinilukot / ristilukot
Kanavakatot tai kanavamuovikatot, kuten niitä myös kutsutaan, vaativat rakenteen, jonka päällä katto lepää. Tämä koostuu esimerkiksi liimapuukehikosta, kattoristikosta ja poikkipuista. Itse poikkipalkit sijoitetaan kattopalkkien väliin, ja tässä yhteydessä on tärkeää varmistaa, että kunkin levyn paksuutta koskevia suosituksia noudatetaan. Hyvä ottaa huomioon lumikuormavyöhykkeet. Alueilla, joilla on paljon lunta, on tärkeää, että rakenne kestää lumikuormat. Täällä alumiinilukot/ristikkotangot ovat tärkeä osa optimaalista kantavuutta. Alumiinilukot on valmistettu valkoiseksi lakatusta alumiinista, ja ne toimitetaan alumiinikulmien kanssa. Alumiinikulmat ruuvataan kiinni sekä kattoristikkoon että alumiinilukkoon. Kourumuovilevyt koostuvat eri vakioleveyksistä riippuen kourulevyn paksuudesta.

Muut
Väri: Valkoinen lakattu Materiaali: Alumiini Toimitetaan alumiinikulmilla kattoristikkoon kiinnittämistä varten. Sovitettu kanavamuovilevyn leveyteen: 1050mm tai 1250mm. Helppo leikata itse pienempiä mittoja varten.

Asennus - Lue aina asennusohjeet ennen asennusta.
Aloita mittaamalla kiinnityskulman sijainti. Alumiinisen harjan tulisi olla linjassa kattoriman korkeuden kanssa. Mittaa kiinnityskulman korkeus. Tämä on alempana kuin alumiiniprofiilin/alumiinilukon korkeus. Alumiiniharjan tulee olla linjassa kattolattian korkeuden kanssa. Asenna kiinnityskulmat vastakkain liimapuupalkkien sivuille ruuveilla. Merkitse kiinnityskulmaan kiinnitysreikä pystysuoraan vedettyä ruuvia varten. Poraa reikä valmiiksi 3,5 mm:n poralla. Aseta alumiiniharja paikalleen ja kiinnitä asento ruuvipuristimella ja kiristä kiinnitysruuvit. Käytä alumiiniharjaa liimapuupalkkien c/c (keskeltä keskelle) etäisyysmallina. Harjat on mitoitettu 42 ja 56 mm:n palkeille sekä 1050 ja 1250 mm:n levyisille laudoille. Säädä tarkat mitat c/c 1070 mm ja 1270 mm vastaavasti. Liimapuupalkit eivät yleensä pidä tarkkaa nimellismittaa, vaan ovat muutaman mm kapeampia (höyläysprosessin vuoksi). Jos aiot rakentaa talvihuoneen tai korvata kanavamuovikaton, voi olla hyvä ajatus harkita poikkipalkkien lisäämistä jo suunnitteluvaiheessa.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Aluwhite