Työkalut

Työkalut Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Remontoinnin ja uuden rakentamisen pitäisi olla jouhevaa ja mukavaa. Laadukkailla työkaluilla ja koneilla varmistat remontin sujumisen ja ennen kaikkea lopputuloksen, josta jokainen remonttimies voi olla ylpeä. Monet kohteet vaativat erityisiä työkaluja, jotta työn jälki olisi laadukasta. Aina käsillä olevat perustyökalut puolestaan varmistavat työn sujumisen. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty - tämä kannattaa muista myös työkaluja hankittaessa.

Laadukkailla työkaluilla sujuu työ kuin työ
On tutkittu, että ihminen käyttää suuren osan elämästään tavaroiden etsimiseen. Etsitkö sinäkin varastosta epätoivoisesti perustyökaluja, kun seinään on lyötävä naula tai kierrettävä ruuvi. Laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut helpottavat remontointia ja jokapäiväistä elämää. Sähkötyökalut tekevät remontoinnista suorastaan mukavaa. Työkalujen valintaan on hyvä uhrata hetki. Sen sijaan, että kokoaisit sattumanvaraisen kokoelman erilaisia koneita, voit säästää sekä aikaa että rahaa valitsemalla toisiaan täydentävät työkalut. Sähkötyökaluissa myös akkujen määrään, kestoon ja yhteensopivuuteen eri laitteissa on hyvä kiinnittää huomiota. Jotkut valmistajat tarjoavat jo akkuja, jotka käyvät kaikkiin laitteisiin ja jotka voi ladata yhdellä ja samalla laturilla. Byggmaxilta saat myös laadukkaat työvaatteet, jotka helpottavat omalta osaltaan työntekoa. Tärkeimmät työkaluista kulkevat mukana taskuissa sekä pidikkeissä ja ovat aina käden ulottuvilla.

Varmista työn lopputulos - hanki erityiskohteisiin sopivat työkalut
Vaikka kyseessä olisi tavalliset käsityökalut, säästät sekä rahaa että aikaa, kun valitessasi mietit, miten ne täydentävät toisiaan ja miten helppoa niitä on esimerkiksi säilyttää. Korjaatpa sitten yhtä tiettyä kohdetta tai laitat kaiken uusiksi, on hyvä suunnitella ja hankkia mahdollisimman paljon tarvikkeista kerralla. Vaikka ostaminen on täällä helppoa ja edullista, sujuu alkuun hyvin lähtenyt remontti jouhevasti, kunhan tarvittavat työkalut ovat helposti käsillä ja esimerkiksi tarvittavat kärjet ovat oikeankokoisia ja kestäviä. Erityiskohteissa on hyvä miettiä myös juuri tähän kohteeseen tarkoitettujen työkalujen hankintaa. Laminaattilattian asennuksissa laminaattisaha ja -leikkuri ovat korvaamattomia apuvälineitä. Parkettilattian asennuksessa taas lyöntipalikka ja -rauta nopeuttavat työtä olennaisesti. Laadukkaat koneet helpottavat olennaisesti työtä, mutta myös perustyövälineisiin kannattaa satsata. Tarkoitukseen sopivat mitat, teipit, linjalangat, vesivaa'at ja muut työkalut helpottavat huomattavasti työntekoa.

Työkalujen uudet ratkaisut säästävät aikaa ja rahaa
Moni on tottunut tekemään pienet remontit vanhoilla hyviksi koetuilla käsityökaluilla. Kehitys on ollut myös tällä alalla huimaa - kannattaakin hetkeksi unohtaa ennakkoluulot ja tutustua aivan uusiin, käteviin tuotteisiin. Esimerkiksi paineella leviävä sprayliima nopeuttaa levittämistä huomattavasti. Helppokäyttöinen ja hyvin tarttuva saumauslaasti taas on oiva apu laattojen kiinnityksessä. Myös maalit ja maalaustarvikkeet ovat kehittyneet huimasti - suuriin kohteisiin ja tasaisiin seinäpintoihin voi harkita maaliruiskun hankkimista. Sopivat naulat ja ruuvit ovat ensiarvoisen tärkeitä, kun kyseessä on työn lopputulos ja laatu. Myös ruuvit ja naulat joutuvat erilaisiin olosuhteisiin - varmista siis, että ne kestävät tarvittaessa esimerkiksi kosteutta. Kaikki työkalut säilyvät ehjinä ja käyttökelpoisina pidempään, kun ne säilytetään ja huolletaan säännöllisesti. Kannattaakin miettiä jo konetta hankittaessa sen säilytystä: esimerkiksi akkukoneille ei kylmä ja kostea ulkorakennus ole paras paikka.

Kaikki työkalut ja tarvikkeet edullisesti Byggmaxista
Remontointi tai rakentaminen on harvoin halpaa. Byggmaxista saat kuitenkin edullisesti ja vaivatta kaikki tarvitsemasi työkalut. Suunnittelemalla etukäteen voit koota juuri itsellesi sopivan valikoiman koneita ja työkaluja, joilla remontointi sujuu ja työn jälki on viimeisen päälle. Hanki haluamasi koneet nyt ja totea itse, miten helppoa ja hauskaa itse tekeminen voi olla.

Tuote 1-24 (684)

 1. Työpenkki
  Kiinnikkeillä
  Työpenkki
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
 2. Kuljetusalusta
  Puu, pyörillä, 560x300x90, kestää 150kg painon
  Kuljetusalusta
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 3. Tasotikas
  6-askelmainen, kotelolla
  Tasotikas
  Hinta alkaen
  49 95 /kpl
 4. Maaliruisku Black & Decker HVLP400-QS
  Black & Decker, HVLP400-QS.
  Maaliruisku Black & Decker HVLP400-QS
  Hinta alkaen
  99   /kpl
 5. Ammattitasotikas
  7-askelmainen, tukijalalla
  Ammattitasotikas
  Hinta alkaen
  269   /kpl
 6. Laastipalju
  65 litraa, kulmikas
  Laastipalju
  Hinta alkaen
  7 89 /kpl
 7. Karmiruuvisetti 17 osaa
  8 karmiruuvia, 8 peitetulppaa, suora avain
  Karmiruuvisetti 17 osaa
  Hinta alkaen
  8 95 /kpl
 8. Painepesuri K4 Kärcher
  Power Control Flex
  Painepesuri K4 Kärcher
  Hinta alkaen
  339   /kpl
 9. Asfaltinpaikkausmassa
  20kg, asfalttikuoppien korjaukseen, reikiä ja halkeamia
  Asfaltinpaikkausmassa
  Hinta alkaen
  42 95 /kpl
 10. Stanley Jiirisaha
  Metalli
  Stanley Jiirisaha
  Hinta alkaen
  49 95 /kpl
 11. Varastolaatikko 50L
  Musta muovi
  Varastolaatikko 50L
  Hinta alkaen
  11 95 /kpl
 12. Tasotikas
  3-askelmainen, Tikli Hobby
  Tasotikas
  Hinta alkaen
  29 95 /kpl
 13. Puinen jiirilaatikko
  Vaihdettavat kärjet, ohjattava
  Puinen jiirilaatikko
  Hinta alkaen
  18 95 /kpl
 14. Kestopeite 3x5
  180 g
  Kestopeite 3x5
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 15. Irwin Qg Ohbc Pikapuristin
  150 mm
  Irwin Qg Ohbc Pikapuristin
  Hinta alkaen
  18 95 /kpl
 16. Bensakanisteri 4-tahti Shell
  5 litraa
  Bensakanisteri 4-tahti Shell
  Hinta alkaen
  16 95 /kpl
 17. LASINPESUNESTE 5L
  -20°C
  LASINPESUNESTE 5L
  Hinta alkaen
  4 39 /kpl
 18. Vesivaaka
  ETC, alumiini, 3 libelliä
  Vesivaaka
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl
 19. LYIJYTÄYTEKYNÄ HULTAFORS
  Merkintäkynä
  LYIJYTÄYTEKYNÄ HULTAFORS
  Hinta alkaen
  7 95 /kpl
 20. Höylä
  Stanley
  Höylä
  Hinta alkaen
  5 95 /kpl
 21. Jiirilaatikko
  290 mm, muovi
  Jiirilaatikko
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl

Tuote 1-24 (684)