Työkalut

Työkalut Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Remontoinnin ja uuden rakentamisen pitäisi olla jouhevaa ja mukavaa. Laadukkailla työkaluilla ja koneilla varmistat remontin sujumisen ja ennen kaikkea lopputuloksen, josta jokainen remonttimies voi olla ylpeä. Monet kohteet vaativat erityisiä työkaluja, jotta työn jälki olisi laadukasta. Aina käsillä olevat perustyökalut puolestaan varmistavat työn sujumisen. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty - tämä kannattaa muista myös työkaluja hankittaessa.

Laadukkailla työkaluilla sujuu työ kuin työ
On tutkittu, että ihminen käyttää suuren osan elämästään tavaroiden etsimiseen. Etsitkö sinäkin varastosta epätoivoisesti perustyökaluja, kun seinään on lyötävä naula tai kierrettävä ruuvi. Laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut helpottavat remontointia ja jokapäiväistä elämää. Sähkötyökalut tekevät remontoinnista suorastaan mukavaa. Työkalujen valintaan on hyvä uhrata hetki. Sen sijaan, että kokoaisit sattumanvaraisen kokoelman erilaisia koneita, voit säästää sekä aikaa että rahaa valitsemalla toisiaan täydentävät työkalut. Sähkötyökaluissa myös akkujen määrään, kestoon ja yhteensopivuuteen eri laitteissa on hyvä kiinnittää huomiota. Jotkut valmistajat tarjoavat jo akkuja, jotka käyvät kaikkiin laitteisiin ja jotka voi ladata yhdellä ja samalla laturilla.

Varmista työn lopputulos - hanki erityiskohteisiin sopivat työkalut
Vaikka kyseessä olisi tavalliset käsityökalut, säästät sekä rahaa että aikaa, kun valitessasi mietit, miten ne täydentävät toisiaan ja miten helppoa niitä on esimerkiksi säilyttää. Korjaatpa sitten yhtä tiettyä kohdetta tai laitat kaiken uusiksi, on hyvä suunnitella ja hankkia mahdollisimman paljon tarvikkeista kerralla. Vaikka ostaminen on täällä helppoa ja edullista, sujuu alkuun hyvin lähtenyt remontti jouhevasti, kunhan tarvittavat työkalut ovat helposti käsillä ja esimerkiksi tarvittavat kärjet ovat oikeankokoisia ja kestäviä. Erityiskohteissa on hyvä miettiä myös juuri tähän kohteeseen tarkoitettujen työkalujen hankintaa. Laminaattilattian asennuksissa laminaattisaha ja -leikkuri ovat korvaamattomia apuvälineitä. Parkettilattian asennuksessa taas lyöntipalikka ja -rauta nopeuttavat työtä olennaisesti. Laadukkaat koneet helpottavat olennaisesti työtä, mutta myös perustyövälineisiin kannattaa satsata. Tarkoitukseen sopivat mitat, teipit, linjalangat, vesivaa'at ja muut työkalut helpottavat huomattavasti työntekoa.

Työkalujen uudet ratkaisut säästävät aikaa ja rahaa
Moni on tottunut tekemään pienet remontit vanhoilla hyviksi koetuilla käsityökaluilla. Kehitys on ollut myös tällä alalla huimaa - kannattaakin hetkeksi unohtaa ennakkoluulot ja tutustua aivan uusiin, käteviin tuotteisiin. Esimerkiksi paineella leviävä sprayliima nopeuttaa levittämistä huomattavasti. Helppokäyttöinen ja hyvin tarttuva saumauslaasti taas on oiva apu laattojen kiinnityksessä. Myös maalit ja maalaustarvikkeet ovat kehittyneet huimasti - suuriin kohteisiin ja tasaisiin seinäpintoihin voi harkita maaliruiskun hankkimista. Sopivat naulat ja ruuvit ovat ensiarvoisen tärkeitä, kun kyseessä on työn lopputulos ja laatu. Myös ruuvit ja naulat joutuvat erilaisiin olosuhteisiin - varmista siis, että ne kestävät tarvittaessa esimerkiksi kosteutta. Kaikki työkalut säilyvät ehjinä ja käyttökelpoisina pidempään, kun ne säilytetään ja huolletaan säännöllisesti. Kannattaakin miettiä jo konetta hankittaessa sen säilytystä: esimerkiksi akkukoneille ei kylmä ja kostea ulkorakennus ole paras paikka.

Kaikki työkalut ja tarvikkeet edullisesti Byggmaxista
Remontointi tai rakentaminen on harvoin halpaa. Byggmaxista saat kuitenkin edullisesti ja vaivatta kaikki tarvitsemasi työkalut. Suunnittelemalla etukäteen voit koota juuri itsellesi sopivan valikoiman koneita ja työkaluja, joilla remontointi sujuu ja työn jälki on viimeisen päälle. Hanki haluamasi koneet nyt ja totea itse, miten helppoa ja hauskaa itse tekeminen voi olla.

Tuote 1-25 (791)

 1. 50 mm, 1/4, PH2, 3kpl
  Kärjet 50mm
  Hinta alkaen
  3 95
 2. Akryylimassa, valkoinen, 300ml
  Lateksimassa Valkoinen
  Hinta alkaen
  1 95
 3. One size
  Sadeviitta
  Hinta alkaen
  1 99
 4. 30cm, piassaava
  Katuharja
  Hinta alkaen
  2 95
 5. Pica dry varalyijyt
  Hinta alkaen
  7 95
 6. 800mm, 2 kpl
  Kuormahihnat
  Hinta alkaen
  2 95
 7. Puuvarsi, 130cm, harjanvarsi
  Puuvarsi
  Hinta alkaen
  1 95
 8. Poran jatkovarsi
  Hinta alkaen
  7 95
 9. Metallisaha
  Hinta alkaen
  7 99
 10. Mitta - Max
  Hinta alkaen
  1 99
 11. 2mm, 100 kpl
  Kaakeliristi
  Hinta alkaen
  2 49
 12. Nivelmitta Lasikuitu Hultafors
  Hinta alkaen
  11 95
 13. 2 kpl:n pakkaus, hieno, puu, 152 mm
  Puukkosahanterä
  Hinta alkaen
  7 95
 14. 210X30X2,2mm 48T
  Sahanterä
  Hinta alkaen
  18 95
 15. Luokka D2, 750ml, POISTOTUOTE
  Puuliima Sisälle Illbruck
  Hinta alkaen
  8 45
 16. 0,3L, Tremco, POISTOTUOTE
  PL400 Asennusliima
  Hinta alkaen
  7 95
 17. Valkoinen, 300ml
  Akryylimassa Illbruck
  Hinta alkaen
  3 45
 18. Rakennus- ja saniteettisilikoni, harmaa, 300ml
  Rakenne- ja kosteantilansilikoni Harmaa
  Hinta alkaen
  6 95
 19. Ulkosaumausmassa Valkoinen
  Hinta alkaen
  3 95
 20. 2x25m, 50m2, Läpinäkyvä
  Suojamuovi
  Hinta alkaen
  9 95
 21. Almistettu PVC:stä, UV-kestävyys 2 viikkoa 
  Suojateippi
  Hinta alkaen
  6 95
 22. 3 kokoa, 19-25-38mm x 50m
  Maalarinteippi 3-pakkaus
  Hinta alkaen
  5 95
 23. 50mm, pehmeiden mattojen kiinnittämiseen
  Kaksipuolinen Mattoteippi
  Hinta alkaen
  8 95
 24. Maalarinteippi 25mm x 50m
  Hinta alkaen
  1 75

Tuote 1-25 (791)