Työkalut

Työkalut Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Remontoinnin ja uuden rakentamisen pitäisi olla jouhevaa ja mukavaa. Laadukkailla työkaluilla ja koneilla varmistat remontin sujumisen ja ennen kaikkea lopputuloksen, josta jokainen remonttimies voi olla ylpeä. Monet kohteet vaativat erityisiä työkaluja, jotta työn jälki olisi laadukasta. Aina käsillä olevat perustyökalut puolestaan varmistavat työn sujumisen. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty - tämä kannattaa muista myös työkaluja hankittaessa.

Laadukkailla työkaluilla sujuu työ kuin työ
On tutkittu, että ihminen käyttää suuren osan elämästään tavaroiden etsimiseen. Etsitkö sinäkin varastosta epätoivoisesti perustyökaluja, kun seinään on lyötävä naula tai kierrettävä ruuvi. Laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut helpottavat remontointia ja jokapäiväistä elämää. Sähkötyökalut tekevät remontoinnista suorastaan mukavaa. Työkalujen valintaan on hyvä uhrata hetki. Sen sijaan, että kokoaisit sattumanvaraisen kokoelman erilaisia koneita, voit säästää sekä aikaa että rahaa valitsemalla toisiaan täydentävät työkalut. Sähkötyökaluissa myös akkujen määrään, kestoon ja yhteensopivuuteen eri laitteissa on hyvä kiinnittää huomiota. Jotkut valmistajat tarjoavat jo akkuja, jotka käyvät kaikkiin laitteisiin ja jotka voi ladata yhdellä ja samalla laturilla. Byggmaxilta saat myös laadukkaat työvaatteet, jotka helpottavat omalta osaltaan työntekoa. Tärkeimmät työkaluista kulkevat mukana taskuissa sekä pidikkeissä ja ovat aina käden ulottuvilla.

Varmista työn lopputulos - hanki erityiskohteisiin sopivat työkalut
Vaikka kyseessä olisi tavalliset käsityökalut, säästät sekä rahaa että aikaa, kun valitessasi mietit, miten ne täydentävät toisiaan ja miten helppoa niitä on esimerkiksi säilyttää. Korjaatpa sitten yhtä tiettyä kohdetta tai laitat kaiken uusiksi, on hyvä suunnitella ja hankkia mahdollisimman paljon tarvikkeista kerralla. Vaikka ostaminen on täällä helppoa ja edullista, sujuu alkuun hyvin lähtenyt remontti jouhevasti, kunhan tarvittavat työkalut ovat helposti käsillä ja esimerkiksi tarvittavat kärjet ovat oikeankokoisia ja kestäviä. Erityiskohteissa on hyvä miettiä myös juuri tähän kohteeseen tarkoitettujen työkalujen hankintaa. Laminaattilattian asennuksissa laminaattisaha ja -leikkuri ovat korvaamattomia apuvälineitä. Parkettilattian asennuksessa taas lyöntipalikka ja -rauta nopeuttavat työtä olennaisesti. Laadukkaat koneet helpottavat olennaisesti työtä, mutta myös perustyövälineisiin kannattaa satsata. Tarkoitukseen sopivat mitat, teipit, linjalangat, vesivaa'at ja muut työkalut helpottavat huomattavasti työntekoa.

Työkalujen uudet ratkaisut säästävät aikaa ja rahaa
Moni on tottunut tekemään pienet remontit vanhoilla hyviksi koetuilla käsityökaluilla. Kehitys on ollut myös tällä alalla huimaa - kannattaakin hetkeksi unohtaa ennakkoluulot ja tutustua aivan uusiin, käteviin tuotteisiin. Esimerkiksi paineella leviävä sprayliima nopeuttaa levittämistä huomattavasti. Helppokäyttöinen ja hyvin tarttuva saumauslaasti taas on oiva apu laattojen kiinnityksessä. Myös maalit ja maalaustarvikkeet ovat kehittyneet huimasti - suuriin kohteisiin ja tasaisiin seinäpintoihin voi harkita maaliruiskun hankkimista. Sopivat naulat ja ruuvit ovat ensiarvoisen tärkeitä, kun kyseessä on työn lopputulos ja laatu. Myös ruuvit ja naulat joutuvat erilaisiin olosuhteisiin - varmista siis, että ne kestävät tarvittaessa esimerkiksi kosteutta. Kaikki työkalut säilyvät ehjinä ja käyttökelpoisina pidempään, kun ne säilytetään ja huolletaan säännöllisesti. Kannattaakin miettiä jo konetta hankittaessa sen säilytystä: esimerkiksi akkukoneille ei kylmä ja kostea ulkorakennus ole paras paikka.

Kaikki työkalut ja tarvikkeet edullisesti Byggmaxista
Remontointi tai rakentaminen on harvoin halpaa. Byggmaxista saat kuitenkin edullisesti ja vaivatta kaikki tarvitsemasi työkalut. Suunnittelemalla etukäteen voit koota juuri itsellesi sopivan valikoiman koneita ja työkaluja, joilla remontointi sujuu ja työn jälki on viimeisen päälle. Hanki haluamasi koneet nyt ja totea itse, miten helppoa ja hauskaa itse tekeminen voi olla.

Näytä enemmän
Suodata

832 Tulokset

Järjestä
65 litraa, kulmikas
alkaen 7 89  € /kpl
1100x760x68x68x2,5 mm
alkaen 7 99  € /kpl
ABAC
Svart, Blå,
1 705  €
PowerPlus 1650W
alkaen 89 95  € /kpl
JanLa
10 askelmaa, polttomaalattu musta
alkaen 93 95  € /kpl
Fibrotech
Sanko
54 95  € /kpl
Einhell
4-takts, 2400 W, 2x230V
369  € /kpl
VALKOINEN
alkaen 13 95  € /kpl
5x7m, sininen, vahvistetut kulmat
alkaen 36 95  € /kpl
Telesteps
3m, Helppo pituuden säätö
alkaen 169  € /kpl
75x75cm
alkaen 8 95  € /kpl
Bostik
Vaahtomuotoinen kiviliima, 500 ml
alkaen 11 95  € /kpl
50mm, pehmeiden mattojen kiinnittämiseen
alkaen 8 95  € /kpl
JanLa
Suorille profiileille, polttomaalattu musta
alkaen 169  € /kpl
Puuvarsi, 130cm, harjanvarsi
alkaen 1 59  € /kpl
Hörby Bruk
Yhteensopiva mallin Hobby kanssa
69  €
JanLa
Tiilikuvioprofiileille, polttomaalattu musta
alkaen 169  € /kpl
PowerPlus 1200W
alkaen 64 95  € /kpl
4,9m Tikli-Hobby, 2-osainen
Wolfcraft LC-100
alkaen 32 95  € /kpl
JanLa
Seinätikkaan asennussarja, polttomaalattu musta
alkaen 149  € /kpl
Pyöreä
alkaen 2 85  € /kpl
25M
alkaen 86 95  € /kpl