Sähkötyökalut ja -koneet

Sähkötyökalut Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Valikoimissamme tarjolla olevat monipuoliset sähkökoneet helpottavat rakentamista, remontoimista tai korjaustöitä. Monet näistä toimivat akkukäyttöisinä, kuten akku- ja iskuporakoneet. Jotkut laitteet, kuten esimerkiksi katkaisu- ja jiirisahat tai kulmahiomakoneet, voi kytkeä verkkovirtaan.

Miksi et remontoisi helpommin ja nopeammin
Sähköllä toimiva maaliruisku helpottaa maalausurakkaasi. Sillä on kätevä maalata niin pienet kuin isommatkin kohteet sisällä ja ulkona. Valikoimistamme löytyvällä kevyellä alle neljän kilon ruiskulla on mukava maalata korkeallakin sijaitsevia paikkoja. Maalausjäljestä tulee siistiä ja tasaista, ja maalia kuluu vähemmän verrattuna perinteiseen telalla tai pensselillä maalaamiseen. Ruiskumaalauksessa tulee muistaa käyttää hengityssuojainta ja suojata muutenkin maalattavan pinnan ympäristö leviävältä maalisuihkulta. Muista myös suojata itsesi sopivalla vaatetuksella. Sähkötyökalut helpottavat tässäkin maalaustyössä. Voit käyttää porakonetta ja erillistä kuusiokolokiinnitteistä maalinsekoitinta apuna purkissa olevan maalin sekoittamiseen ennen kuin aloitat maalaamisen. Tällä tavalla maali sekoittuu tasaisesti ja nopeasti ja lopputuloksesta tulee siistimpi. Kun olet lopettanut maalaamisen, huuhtele käyttämäsi välineet ohjeiden mukaan joko vedellä tai maalinpesuaineella. Muista sulkea purkit huolellisesti.

Säästä rahaa tekemällä itse
maalit ja maalaustarvikkeet ovat monipuolisesti saatavilla valikoimistamme. Kun olet päättänyt, mitä aiot maalata, on maalin valintakin sen jälkeen todella helppoa. Meiltä löytyvät niin sisä- kuin ulkomaalitkin eri väreissä, eri pinnoille tarkoitettuina ja eri valmistajien tekeminä. Useimpia maaleja voidaan käyttää heti sellaisenaan, mutta poikkeuksiakin on. Lisäksi tarjolla ovat telat, pensselit, ohenteet, maalinsekoittimet sekä maalarinteipit. Näihin tarvikkeisiin kannattaa panostaa, sillä ne ovat olennaisena osana onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Mitä enemmän näet maalaamisessa vaivaa esitöiden tekemiseen, kuten pintojen rajaamiseen ja suojaamiseen, sen paremmaksi muodostuu lopputulos. Maalarinteipissä ei siis kannata pihistellä. Sähkötyökalut auttavat sinua erilaisissa korjaus- tai rakentamisprojekteissasi. Tasohiomakoneesta, akkuporasta tai akkukäyttöisestä ruuvinvääntimestä voi olla apua myös näissä maalaustöissä.

Sähkötyökalut kotinikkarille ja remonttireiskalle Byggmaxilta
Tee itse ja onnistu. Laadukkaat ja monipuoliset sähkötyökalut auttavat sinua saamaan onnistuneen lopputuloksen nopeasti ja vieläpä edullisesti. Meiltä saat laatua järkevään hintaan.

46 tuotetta

 1. Akkuporakone Black&Decker 18V
  18V 2x1,5Ah
  Akkuporakone Black&Decker 18V
  Hinta alkaen
  95 95 /kpl
 2. Betonisekoitin Power Plus
  PowerPlus 1200W
  Betonisekoitin Power Plus
  Hinta alkaen
  64 95 /kpl
 3. Puukkosaha 18 V Power Plus
  PowerPlus 18V
  Puukkosaha 18 V Power Plus
  Hinta alkaen
  24 95 /kpl
 4. Katkaisu/jiirisaha, Dewalt DW773
  216 mm, 1300W
  Katkaisu/jiirisaha, Dewalt DW773
  Hinta alkaen
  269   /kpl
 5. Pyörösaha Power Plus
  PowerPlus 18V Ø 165mm
  Pyörösaha Power Plus
  Hinta alkaen
  33 95 /kpl
 6. Akkulaturi Power Plus
  PowerPlus 1,7A 1h
  Akkulaturi Power Plus
  Hinta alkaen
  13 95 /kpl
 7. Kulmahiomakone Power Plus
  PowerPlus 18V 115mm
  Kulmahiomakone Power Plus
  Hinta alkaen
  24 95 /kpl
 8. Kärcher WD 2 monitoimi-imuri
  WD 2
  Kärcher WD 2 monitoimi-imuri
  Hinta alkaen
  68 95 /kpl
 9. Poravasara Dewalt 22mm
  D25133K-QS
  Poravasara Dewalt 22mm
  Hinta alkaen
  189   /kpl
 10. Pistosaha Power Plus
  PowerPlus 18V
  Pistosaha Power Plus
  Hinta alkaen
  24 95 /kpl

46 tuotetta