Sähkötyökalut ja -koneet

Sähkötyökalut Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Valikoimissamme tarjolla olevat monipuoliset sähkökoneet helpottavat rakentamista, remontoimista tai korjaustöitä. Monet näistä toimivat akkukäyttöisinä, kuten akku- ja iskuporakoneet. Jotkut laitteet, kuten esimerkiksi katkaisu- ja jiirisahat tai kulmahiomakoneet, voi kytkeä verkkovirtaan.

Miksi et remontoisi helpommin ja nopeammin
Sähköllä toimiva maaliruisku helpottaa maalausurakkaasi. Sillä on kätevä maalata niin pienet kuin isommatkin kohteet sisällä ja ulkona. Valikoimistamme löytyvällä kevyellä alle neljän kilon ruiskulla on mukava maalata korkeallakin sijaitsevia paikkoja. Maalausjäljestä tulee siistiä ja tasaista, ja maalia kuluu vähemmän verrattuna perinteiseen telalla tai pensselillä maalaamiseen. Ruiskumaalauksessa tulee muistaa käyttää hengityssuojainta ja suojata muutenkin maalattavan pinnan ympäristö leviävältä maalisuihkulta. Muista myös suojata itsesi sopivalla vaatetuksella. Sähkötyökalut helpottavat tässäkin maalaustyössä. Voit käyttää porakonetta ja erillistä kuusiokolokiinnitteistä maalinsekoitinta apuna purkissa olevan maalin sekoittamiseen ennen kuin aloitat maalaamisen. Tällä tavalla maali sekoittuu tasaisesti ja nopeasti ja lopputuloksesta tulee siistimpi. Kun olet lopettanut maalaamisen, huuhtele käyttämäsi välineet ohjeiden mukaan joko vedellä tai maalinpesuaineella. Muista sulkea purkit huolellisesti.

Säästä rahaa tekemällä itse
maalit ja maalaustarvikkeet ovat monipuolisesti saatavilla valikoimistamme. Kun olet päättänyt, mitä aiot maalata, on maalin valintakin sen jälkeen todella helppoa. Meiltä löytyvät niin sisä- kuin ulkomaalitkin eri väreissä, eri pinnoille tarkoitettuina ja eri valmistajien tekeminä. Useimpia maaleja voidaan käyttää heti sellaisenaan, mutta poikkeuksiakin on. Lisäksi tarjolla ovat telat, pensselit, ohenteet, maalinsekoittimet sekä maalarinteipit. Näihin tarvikkeisiin kannattaa panostaa, sillä ne ovat olennaisena osana onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Mitä enemmän näet maalaamisessa vaivaa esitöiden tekemiseen, kuten pintojen rajaamiseen ja suojaamiseen, sen paremmaksi muodostuu lopputulos. Maalarinteipissä ei siis kannata pihistellä. Sähkötyökalut auttavat sinua erilaisissa korjaus- tai rakentamisprojekteissasi. Tasohiomakoneesta, akkuporasta tai akkukäyttöisestä ruuvinvääntimestä voi olla apua myös näissä maalaustöissä.

Sähkötyökalut kotinikkarille ja remonttireiskalle Byggmaxilta
Tee itse ja onnistu. Laadukkaat ja monipuoliset sähkötyökalut auttavat sinua saamaan onnistuneen lopputuloksen nopeasti ja vieläpä edullisesti. Meiltä saat laatua järkevään hintaan.

Näytä enemmän
Suodata

148 Tulokset

Järjestä
ABAC
Svart, Blå,
1 705  €
PowerPlus 1650W
alkaen 89 95  € /kpl
Einhell
4-takts, 2400 W, 2x230V
369  € /kpl
PowerPlus 1200W
alkaen 64 95  € /kpl
Black & Decker
18V 2x1,5Ah
alkaen 95 95  € /kpl
Einhell
Musta, Punainen
64 99  € /kpl
Einhell
43 J
219  € /kpl
Einhell
Musta, Punainen
17 49  € /kpl
Einhell
Musta, Punainen, 630, kW
289  € /kpl
Black & Decker
Black & Decker, HVLP400-QS.
alkaen 99  € /kpl
Einhell
Musta, Punainen, 235, kW
129 99  € /kpl
Einhell
Musta, Punainen
64 99  € /kpl
Einhell
Musta, Punainen, 2200, kW
399  € /kpl
Einhell
3000 st
14 99  € /stk
Einhell
1 500W
339  € /kpl
ABAC
Svart, Blå,
729  €
Dewalt
216 mm, 1300W
alkaen 269  € /kpl
ABAC
Svart, Blå,
459  €
Dewalt
D25133K-QS
alkaen 189  € /kpl
Einhell
Musta, Punainen, 1500, kW
399  € /kpl
Kärcher
WD 2
alkaen 68 95  € /kpl