Sähkötyökalut ja -koneet

Sähkötyökalut Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Valikoimissamme tarjolla olevat monipuoliset sähkökoneet helpottavat rakentamista, remontoimista tai korjaustöitä. Monet näistä toimivat akkukäyttöisinä, kuten akku- ja iskuporakoneet. Jotkut laitteet, kuten esimerkiksi katkaisu- ja jiirisahat tai kulmahiomakoneet, voi kytkeä verkkovirtaan.

Miksi et remontoisi helpommin ja nopeammin
Sähköllä toimiva maaliruisku helpottaa maalausurakkaasi. Sillä on kätevä maalata niin pienet kuin isommatkin kohteet sisällä ja ulkona. Valikoimistamme löytyvällä kevyellä alle neljän kilon ruiskulla on mukava maalata korkeallakin sijaitsevia paikkoja. Maalausjäljestä tulee siistiä ja tasaista, ja maalia kuluu vähemmän verrattuna perinteiseen telalla tai pensselillä maalaamiseen. Ruiskumaalauksessa tulee muistaa käyttää hengityssuojainta ja suojata muutenkin maalattavan pinnan ympäristö leviävältä maalisuihkulta. Muista myös suojata itsesi sopivalla vaatetuksella. Sähkötyökalut helpottavat tässäkin maalaustyössä. Voit käyttää porakonetta ja erillistä kuusiokolokiinnitteistä maalinsekoitinta apuna purkissa olevan maalin sekoittamiseen ennen kuin aloitat maalaamisen. Tällä tavalla maali sekoittuu tasaisesti ja nopeasti ja lopputuloksesta tulee siistimpi. Kun olet lopettanut maalaamisen, huuhtele käyttämäsi välineet ohjeiden mukaan joko vedellä tai maalinpesuaineella. Muista sulkea purkit huolellisesti.

Säästä rahaa tekemällä itse
maalit ja maalaustarvikkeet ovat monipuolisesti saatavilla valikoimistamme. Kun olet päättänyt, mitä aiot maalata, on maalin valintakin sen jälkeen todella helppoa. Meiltä löytyvät niin sisä- kuin ulkomaalitkin eri väreissä, eri pinnoille tarkoitettuina ja eri valmistajien tekeminä. Useimpia maaleja voidaan käyttää heti sellaisenaan, mutta poikkeuksiakin on. Lisäksi tarjolla ovat telat, pensselit, ohenteet, maalinsekoittimet sekä maalarinteipit. Näihin tarvikkeisiin kannattaa panostaa, sillä ne ovat olennaisena osana onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Mitä enemmän näet maalaamisessa vaivaa esitöiden tekemiseen, kuten pintojen rajaamiseen ja suojaamiseen, sen paremmaksi muodostuu lopputulos. Maalarinteipissä ei siis kannata pihistellä. Sähkötyökalut auttavat sinua erilaisissa korjaus- tai rakentamisprojekteissasi. Tasohiomakoneesta, akkuporasta tai akkukäyttöisestä ruuvinvääntimestä voi olla apua myös näissä maalaustöissä.

Sähkötyökalut kotinikkarille ja remonttireiskalle Byggmaxilta
Tee itse ja onnistu. Laadukkaat ja monipuoliset sähkötyökalut auttavat sinua saamaan onnistuneen lopputuloksen nopeasti ja vieläpä edullisesti. Meiltä saat laatua järkevään hintaan.

Näytä enemmän
Suodata

205 Tulokset

Järjestä
Einhell
2-takt
209  €
ABAC
Musta, Sininen
1 705  €
Einhell
Musta, Punainen, 1500, kW
399  €
Einhell
Musta, Punainen, 630, kW
289  €
Einhell
Musta, Punainen
17 49  €
Einhell
43 J
219  €
Einhell
Musta, Punainen
419  €
Black & Decker
18 V, 2 kpl 1,5 Ah:n Li-ion-akkuja ja laukku
149  €
Black & Decker
18V 2x1,5Ah
95 95  €
Black & Decker
Black & Decker, HVLP400-QS.
99  €
Dewalt
216 mm, 1300W
269  €
Einhell
Musta, Punainen, 860, kW
89 99  €
Einhell
Musta, Punainen
64 99  €
Dewalt
D25133K-QS
189  €
Einhell
Musta, Punainen, 30, kW
46 99  €
ABAC
Svart, Blå,
459  €
ABAC
Saatavana useita kokoja
Alkaen 1 685  €
Einhell
Musta, Punainen, 1100, kW
89 99  €
Einhell
Musta, Punainen, 400, kW
209  €
Einhell
Musta, Punainen
989  €
Dewalt
Säädettävä heiluritoiminto, sisäänrakennettu pölynpoisto
169  €
ABAC
Svart, Blå,
2 575  €
Einhell
1 500W
339  €
ABAC
Svart, Blå,
675  €