Työvaatteet

Työvaatteet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Oli kyse mistä tahansa työstä, tulee sinulla olla asianmukainen vaatetus. Työhousut suojaavat muut vaatteesi maalilta, sahanpuruilta, laastilta ja muulta sotkulta. Voit myös kätevästi taskujen avulla kantaa työkalut mukanasi. Ja mikä parasta, näytät ammattilaiselta.

Vähennä melua kuulosuojainten avulla
Työvaatteet ovat osa nikkarointia ja muuta rakentelua. Et suojaa työvaatteiden avulla ainoastaan vaatteitasi kemikaaleilta, maaleilta tai laastilta, vaan ne antavat suojaa myös ihollesi. Näin vältyt vahingoilta, joista voi olla harmia myöhemmässä vaiheessa elämää. Olethan myös ottanut huomioon, että kuulosuojaimet kuuluvat töihin, joista syntyy paljon melua? Suojaamattomat korvat voivat myöhemmin kehittää tinnitusta ja muita kuulo-ongelmia, jotka voivat häiritä elämää. Tämän takia sinun tulee valita laadukkaat kuulosuojat niin itsellesi, kuin muillekin. Halusit sitten kuulosuojan radiolla tai ilman, löydät ne meidän valikoimastamme. Vaahtomuovityynyt, säädettävät pääsangat ja kokoontaitettavuus tekee näistä kuulosuojaimista kätevät ja miellyttävät pitää päällä. Radiokuulosuojaimissa on analogiset AM ja FM radiot, joten löydät varmasti kanavan, jota kuunnella työtä tehdessä.

Työvaatteet ja tarvikkeet maalaamiseen
Maalaatko taloa, remontoitua huonetta, tai jotain nikkaroimaasi penkkiä? Vai oletko vasta suunnitteluvaiheessa? Hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä itsellesi tarvitsemasi maalit ja maalaustarvikkeet. Löydät niin telat, siveltimet kuin monet muut tarvikkeet Byggmaxin suuresta valikoimasta. Maalatessa on myös hyvä vetää päälle asianmukaiset työvaatteet. Suojaat siten omat vaatteesi ja ihosi niin ulkoisilta haitoilta kuin vaaroiltakin. Jotkin maalityypit vaativat hyvin ilmastoidun tilan, joten niitä käyttäessä on hyvä pukea päälle vielä erikseen hengityssuoja. Jos oikein suuresta ja kenties sotkevasta työstä on kyse, voivat kertakäyttöhaalarit olla oikea valinta. Tule ja tutustu valikoimaamme. Voit myös tarvittaessa kysyä meiltä apua, jos satut sitä tarvitsemaan.

Monikäyttöiset ja kestävät työvaatteet Byggmaxilta
Hanki meiltä laadukkaat työvaatteet järkevään hintaan suojaamaan itsesi ulkoisilta haitoilta ja vaaroilta. Kestävästä materiaalista tehdyt vaatteet ovat hyvä lisä remontin tohinaan. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi!

Näytä enemmän
Suodata

49 Tulokset

Järjestä
Glovone
Vinyyli, 100 kpl
6 99  €
3M Peltor
Paino: 184g
29  €
Koko 9, nahkaa
0  €
70 grammaa, Byggmax-logolla
2 99  €
Howard Leight
AM/FM radio
149  €
Suojalasit Zekler 33
2 99  €
TEGERA
Koko 11, 6 kpl/pakkaus
Alkaen 5 99  €
3M
Tyyppi: ABEK1P3
49  €
3M
Pehmeä korvatulppa
3 49  €
Gloves Pro
Saatavilla useita kokoja
Alkaen 4 99  €
Sisäänrakennettu FM- stereoradio
98 99  €
TEGERA
Koko 10, synteettinahkaa
Alkaen 3 29  €
Gloves Pro
Saatavilla useita kokoja
Alkaen 7 99  €
Työhanska Guide 5001
Alkaen 14 95  €
TEGERA
Koko 10, synteettinahkaa
Alkaen 6 49  €
TEGERA
Koko 7, synteettinahkaa
Alkaen 11 95  €
Activewear
EN166 EN170 1FT
15  €
Activewear
PUN 150X242X18MM
14  €
3M
Joustava korvatulppa optimaalisella mukavuudella
3 99  €
Päälakisangalla
19 95  €
Mutex
Käyttökohteita: Petro- ja kemianteollisuus, teollisuuslakkaaminen.
25  €
Medical mask type II, EN14683
19 95  €