Työvaatteet

Työvaatteet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Oli kyse mistä tahansa työstä, tulee sinulla olla asianmukainen vaatetus. Työhousut suojaavat muut vaatteesi maalilta, sahanpuruilta, laastilta ja muulta sotkulta. Voit myös kätevästi taskujen avulla kantaa työkalut mukanasi. Ja mikä parasta, näytät ammattilaiselta.

Vähennä melua kuulosuojainten avulla
Työvaatteet ovat osa nikkarointia ja muuta rakentelua. Et suojaa työvaatteiden avulla ainoastaan vaatteitasi kemikaaleilta, maaleilta tai laastilta, vaan ne antavat suojaa myös ihollesi. Näin vältyt vahingoilta, joista voi olla harmia myöhemmässä vaiheessa elämää. Olethan myös ottanut huomioon, että kuulosuojaimet kuuluvat töihin, joista syntyy paljon melua? Suojaamattomat korvat voivat myöhemmin kehittää tinnitusta ja muita kuulo-ongelmia, jotka voivat häiritä elämää. Tämän takia sinun tulee valita laadukkaat kuulosuojat niin itsellesi, kuin muillekin. Halusit sitten kuulosuojan radiolla tai ilman, löydät ne meidän valikoimastamme. Vaahtomuovityynyt, säädettävät pääsangat ja kokoontaitettavuus tekee näistä kuulosuojaimista kätevät ja miellyttävät pitää päällä. Radiokuulosuojaimissa on analogiset AM ja FM radiot, joten löydät varmasti kanavan, jota kuunnella työtä tehdessä.

Työvaatteet ja tarvikkeet maalaamiseen
Maalaatko taloa, remontoitua huonetta, tai jotain nikkaroimaasi penkkiä? Vai oletko vasta suunnitteluvaiheessa? Hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä itsellesi tarvitsemasi maalit ja maalaustarvikkeet. Löydät niin telat, siveltimet kuin monet muut tarvikkeet Byggmaxin suuresta valikoimasta. Maalatessa on myös hyvä vetää päälle asianmukaiset työvaatteet. Suojaat siten omat vaatteesi ja ihosi niin ulkoisilta haitoilta kuin vaaroiltakin. Jotkin maalityypit vaativat hyvin ilmastoidun tilan, joten niitä käyttäessä on hyvä pukea päälle vielä erikseen hengityssuoja. Jos oikein suuresta ja kenties sotkevasta työstä on kyse, voivat kertakäyttöhaalarit olla oikea valinta. Tule ja tutustu valikoimaamme. Voit myös tarvittaessa kysyä meiltä apua, jos satut sitä tarvitsemaan.

Monikäyttöiset ja kestävät työvaatteet Byggmaxilta
Hanki meiltä laadukkaat työvaatteet järkevään hintaan suojaamaan itsesi ulkoisilta haitoilta ja vaaroilta. Kestävästä materiaalista tehdyt vaatteet ovat hyvä lisä remontin tohinaan. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi!

Näytä enemmän
Suodata

48 Tulokset

Järjestä
Glovone
Vinyyli, 100 kpl
alkaen 6 99  € /kpl
TEGERA
Koko 11, 6 kpl/pakkaus
alkaen 5 99  € /kpl
One size
alkaen 1 99  € /kpl
Sisäänrakennettu FM- stereoradio
alkaen 98 99  €
Mutex
Käyttökohteita: Petro- ja kemianteollisuus, teollisuuslakkaaminen.
alkaen 25  € /kpl
3M
Pehmeä korvatulppa
alkaen 3 49  € /kpl
Työhanska Guide 5001
alkaen 14 95  € /kpl
Koko 11, nahkaa
alkaen 0  € /kpl
Gloves Pro
Saatavilla useita kokoja
alkaen 4 99  € /kpl
Suojalasit Zekler 36 HC/AF
alkaen 5 99  € /kpl
3M
Tyyppi: ABEK1P3
alkaen 49  € /kpl
3M Peltor
Paino: 184g
alkaen 29  € /kpl
TEGERA
Koko 10, nahkaa
alkaen 0  € /kpl
Nylon
alkaen 19 95  € /kpl
Howard Leight
AM/FM radio
alkaen 149  € /kpl
Päälakisangalla
alkaen 19 95  € /kpl
TEGERA
Koko 10, synteettinahkaa
alkaen 6 49  € /kpl
TEGERA
Koko 7, synteettinahkaa
alkaen 11 95  € /kpl
Sangaton malli, HC/AF kirkas
alkaen 5 99  € /kpl
Gloves Pro
Saatavilla useita kokoja
alkaen 4 99  € /kpl
TEGERA
Koko 10, synteettinahkaa
alkaen 3 99  € /kpl
Koko 8, 6 kpl/pakkaus, synteettinahkaa, silikooniton, pestävä
alkaen 5 99  € /kpl