Työvaatteet

Työvaatteet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Oli kyse mistä tahansa työstä, tulee sinulla olla asianmukainen vaatetus. Työhousut suojaavat muut vaatteesi maalilta, sahanpuruilta, laastilta ja muulta sotkulta. Voit myös kätevästi taskujen avulla kantaa työkalut mukanasi. Ja mikä parasta, näytät ammattilaiselta.

Vähennä melua kuulosuojainten avulla
Työvaatteet ovat osa nikkarointia ja muuta rakentelua. Et suojaa työvaatteiden avulla ainoastaan vaatteitasi kemikaaleilta, maaleilta tai laastilta, vaan ne antavat suojaa myös ihollesi. Näin vältyt vahingoilta, joista voi olla harmia myöhemmässä vaiheessa elämää. Olethan myös ottanut huomioon, että kuulosuojaimet kuuluvat töihin, joista syntyy paljon melua? Suojaamattomat korvat voivat myöhemmin kehittää tinnitusta ja muita kuulo-ongelmia, jotka voivat häiritä elämää. Tämän takia sinun tulee valita laadukkaat kuulosuojat niin itsellesi, kuin muillekin. Halusit sitten kuulosuojan radiolla tai ilman, löydät ne meidän valikoimastamme. Vaahtomuovityynyt, säädettävät pääsangat ja kokoontaitettavuus tekee näistä kuulosuojaimista kätevät ja miellyttävät pitää päällä. Radiokuulosuojaimissa on analogiset AM ja FM radiot, joten löydät varmasti kanavan, jota kuunnella työtä tehdessä.

Työvaatteet ja tarvikkeet maalaamiseen
Maalaatko taloa, remontoitua huonetta, tai jotain nikkaroimaasi penkkiä? Vai oletko vasta suunnitteluvaiheessa? Hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä itsellesi tarvitsemasi maalit ja maalaustarvikkeet. Löydät niin telat, siveltimet kuin monet muut tarvikkeet Byggmaxin suuresta valikoimasta. Maalatessa on myös hyvä vetää päälle asianmukaiset työvaatteet. Suojaat siten omat vaatteesi ja ihosi niin ulkoisilta haitoilta kuin vaaroiltakin. Jotkin maalityypit vaativat hyvin ilmastoidun tilan, joten niitä käyttäessä on hyvä pukea päälle vielä erikseen hengityssuoja. Jos oikein suuresta ja kenties sotkevasta työstä on kyse, voivat kertakäyttöhaalarit olla oikea valinta. Tule ja tutustu valikoimaamme. Voit myös tarvittaessa kysyä meiltä apua, jos satut sitä tarvitsemaan.

Monikäyttöiset ja kestävät työvaatteet Byggmaxilta
Hanki meiltä laadukkaat työvaatteet järkevään hintaan suojaamaan itsesi ulkoisilta haitoilta ja vaaroilta. Kestävästä materiaalista tehdyt vaatteet ovat hyvä lisä remontin tohinaan. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi!

96 tuotetta

 1. Työshortsit Byggmax
  koko 48, musta
  Työshortsit Byggmax
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 2. Työshortsit Byggmax
  koko 50, musta
  Työshortsit Byggmax
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 3. Puolinaamari 3M 4251
  Hiili- ja hiukkassuodatin
  Puolinaamari 3M 4251
  Hinta alkaen
  28   /kpl
 4. Työshortsit Byggmax
  koko 54, musta
  Työshortsit Byggmax
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 5. Työshortsit Byggmax
  koko 52, musta
  Työshortsit Byggmax
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 6. Kertakäyttöhaalarit
  Muovia
  Kertakäyttöhaalarit
  Hinta alkaen
  4 49 /kpl
 7. Hyttysranneke
  WHO-sertifioitu, kaikenlaisia hyttysiä ja sääskiä vastaan
  Hyttysranneke
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl
 8. Huppari Byggmax
  koko XL, musta
  Huppari Byggmax
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
 9. Kuulonsuojain Zekler 401
  Päälakisangalla
  Kuulonsuojain Zekler 401
  Hinta alkaen
  16 95 /kpl
 10. Polvisuojat
  Työhousuihin, pari
  Polvisuojat
  Hinta alkaen
  5 45 /kpl
 11. Työhanska TEGERA 90030
  Koko 7, synteettinahkaa
  Työhanska TEGERA 90030
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl
 12. Timpurinvyö
  Nylon
  Timpurinvyö
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
 13. Lakki
  Säädettävä päänympärys
  Lakki
  Hinta alkaen
  1 45 /kpl
 14. Työhanska TEGERA 33
  Koko 9, nahkaa
  Työhanska TEGERA 33
  Hinta alkaen
  2 49 /kpl

96 tuotetta