Työvaatteet

Työvaatteet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Oli kyse mistä tahansa työstä, tulee sinulla olla asianmukainen vaatetus. Työhousut suojaavat muut vaatteesi maalilta, sahanpuruilta, laastilta ja muulta sotkulta. Voit myös kätevästi taskujen avulla kantaa työkalut mukanasi. Ja mikä parasta, näytät ammattilaiselta.

Vähennä melua kuulosuojainten avulla
Työvaatteet ovat osa nikkarointia ja muuta rakentelua. Et suojaa työvaatteiden avulla ainoastaan vaatteitasi kemikaaleilta, maaleilta tai laastilta, vaan ne antavat suojaa myös ihollesi. Näin vältyt vahingoilta, joista voi olla harmia myöhemmässä vaiheessa elämää. Olethan myös ottanut huomioon, että kuulosuojaimet kuuluvat töihin, joista syntyy paljon melua? Suojaamattomat korvat voivat myöhemmin kehittää tinnitusta ja muita kuulo-ongelmia, jotka voivat häiritä elämää. Tämän takia sinun tulee valita laadukkaat kuulosuojat niin itsellesi, kuin muillekin. Halusit sitten kuulosuojan radiolla tai ilman, löydät ne meidän valikoimastamme. Vaahtomuovityynyt, säädettävät pääsangat ja kokoontaitettavuus tekee näistä kuulosuojaimista kätevät ja miellyttävät pitää päällä. Radiokuulosuojaimissa on analogiset AM ja FM radiot, joten löydät varmasti kanavan, jota kuunnella työtä tehdessä.

Työvaatteet ja tarvikkeet maalaamiseen
Maalaatko taloa, remontoitua huonetta, tai jotain nikkaroimaasi penkkiä? Vai oletko vasta suunnitteluvaiheessa? Hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä itsellesi tarvitsemasi maalit ja maalaustarvikkeet. Löydät niin telat, siveltimet kuin monet muut tarvikkeet Byggmaxin suuresta valikoimasta. Maalatessa on myös hyvä vetää päälle asianmukaiset työvaatteet. Suojaat siten omat vaatteesi ja ihosi niin ulkoisilta haitoilta kuin vaaroiltakin. Jotkin maalityypit vaativat hyvin ilmastoidun tilan, joten niitä käyttäessä on hyvä pukea päälle vielä erikseen hengityssuoja. Jos oikein suuresta ja kenties sotkevasta työstä on kyse, voivat kertakäyttöhaalarit olla oikea valinta. Tule ja tutustu valikoimaamme. Voit myös tarvittaessa kysyä meiltä apua, jos satut sitä tarvitsemaan.

Monikäyttöiset ja kestävät työvaatteet Byggmaxilta
Hanki meiltä laadukkaat työvaatteet järkevään hintaan suojaamaan itsesi ulkoisilta haitoilta ja vaaroilta. Kestävästä materiaalista tehdyt vaatteet ovat hyvä lisä remontin tohinaan. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi!

45 tuotetta

 1. KORVATULPAT 3M CL 10KPL
  Pehmeä korvatulppa
  KORVATULPAT 3M CL 10KPL
  Hinta alkaen
  3 49 /kpl
 2. Sadeviitta
  One size
  Sadeviitta
  Hinta alkaen
  1 99 /kpl
 3. PUOLINAAMARI 3M 4000+ -SARJA
  Tyyppi: ABEK1P3
  PUOLINAAMARI 3M 4000+ -SARJA
  Hinta alkaen
  49   /kpl
 4. Timpurinvyö
  Nylon
  Timpurinvyö
  Hinta alkaen
  19 95 /st
 5. Työhanska TEGERA 33
  Koko 10, nahkaa
  Työhanska TEGERA 33
  Hinta alkaen
  2 49 /st
 6. Lippalakki Byggmax
  70 grammaa, Byggmax-logolla
  Lippalakki Byggmax
  Hinta alkaen
  2 99 /kpl
 7. KUULOSUOJAIN 3M PELTOR X1
  Paino: 184g
  KUULOSUOJAIN 3M PELTOR X1
  Hinta alkaen
  29   /kpl
 8. POLVISUOJAT ACTIVEWEAR
  PUN 150X242X18MM
  POLVISUOJAT ACTIVEWEAR
  Hinta alkaen
  14   /kpl

45 tuotetta