Tapettiliima

5L
Tuotenumero: 18032
Paino: 5.78
Byggmax Kangasliima on vesipohjainen liima lasikuitutapetin sekä koho- ja vinyylitapettien (takapuoli paperia) liimaamiseen.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
11 85 /kpl
kpl
Tapettiliima
Byggmax Kudosliima on vesipohjainen liima lasikuitutapetin sekä koho- ja vinyylitapettien (takapuoli paperia) liimaamiseen.

Käyttökohteet

Kudossliimaa voidaan käyttää kuivissa tiloissa lasikuitutapetin sekä koho- ja vinyylitapetin asentamiseen. Alusta voi olla imukykyinen, kuten lastulevy, kipsilevy, tasoitettu pinta tms, tai tiivis kuten maalatut pinnat. Huom! Vinyylitapettia asennettaessa pinnan tulee olla imukykyinen. Mikäli pohjana on vanha vinyylitapetti, tulee tapetin vinyylipinta poistaa ennen uuden tapetin asentamista.

Työohjeet

Pintojen tulee olla puhtaita ja kuivia, vanhat tapetin jäämät tulee poistaa. Huokoiset tai voimakkaasti imevät pinnat tulee pohjustaa. Tiiviit ja maalatut pinnat hiotaan ja puhdistetaan esimerkiksi maalipesulla. Liima levitetään tasainen ohut kerros telalla tai pensselillä. Noudata aina materiaalin valmistajan asennusohjeita. Asenna lasikuitutapetti aina märkään liimaan.

Poista ilmakuplat huolellisesti lastalla. Työskentele keskeltä reunoihin. Huolehdi että liimaa on riittävästi myös reunoissa ja kulmissa.

Ympäristö ja terveys

Tuotteen sisältöä ei ole voimassaolevan lainsäädännön mukaan luokiteltu terveydelle haitalliseksi tai syttyväksi.

Tekniset tiedot

Sidosaine: Polymeridispersio ja tärkkelys
Koostumus: Tixotrop
Väri: Valkoinen
Kosteus: 19 ± 1 paino-%
Työvälineet: Tela tai pensseli
Työskentelylämpötila: Ei alle +18°C
Menekki: 3 - 5 m2/llitra riippuen materiaalista ja levitystavasta
Päälle maalattavissa: 3-4 vuorokauden kuluttua
Ohennus: Tarvittaessa vesi
Puhdistus: Liimatahrat poistetaan kostealla rievulla. Työvälineet puhdistetaan haalealla vedellä. Kädet pestään vedellä ja saippualla.
Pakkaus: 5 litran sanko
Varastointi: 1 vuosi +10°C - 20°C avaamattomassa pakkauksessa
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 18032