Viihdymme töissä

Työ, jossa viihdytään

Hyvät kehitysmahdollisuudet – Me huolehdimme omista sitoutuneista ja kyvykkäistä työntekijöistämme sekä tarjoamme kehitysmahdollisuuksia heille, jotka toteuttavat arvojamme ja tekevät hyvää työtä. 

 
Vahva yrittäjähenki – Työntekijöidemme vastuullisuus ja aloitteellisuus kehittää Byggmaxia yrityksenä. Huomasitko mahdollisuuden hyödylliseen muutokseen? Tuo se esille! Mikään ei ole mahdotonta. 

 
Terveydenhuolto ja tasapaino elämässä – Jotta voit tehdä parhaasi töissä, haluamme edistää terveellistä elämäntapaa. Työskentelemme myös rakenteellisesti alentaaksemme stressitasoa töissä. 

 
Arvopohjainen kulttuuri – Byggmax kulttuuri näkyy kaikessa tekemisessämme. Kulttuuri ohjaa meitä toiminnassamme toisiamme, asiakkaitamme sekä toimittajiamme kohtaan. Lisäksi kulttuuri edistää sitä, että olemme innovatiivisempia, organisaatiomme on järkevämpi ja tavoitteemme korkeampia. 

 
Tiimiaktiviteetit ja juhlat – Joka vuosi kutsumme sinut kesä- ja joulujuhliin, ja tietenkin silloin tällöin nauttimaan after work -tapaamisista. Kova työ tietenkin palkitaan ja menetystä juhlitaan. 

 
Eläkejärjestelyt – Byggmax on tietenkin sitoutunut työehtosopimuksiin ja soveltaa voimassa olevia eläkesäännöksiä.