Vinyylilattia Soft Grey Oak 4,5mm Pergo

8x190x1200mm, 1,595 m2/pkt, AC4/32, Domestic Extra
Tuotenumero: 139420
Paino: 18.3
Pehmeä harmaa tammi antaa huoneeseen vaalean, pehmeän harmaan sävyn, joka sopii hyvin yhteen kaikkiin moderniin sisustuksen väreihin. Laminaattien kuviointi sopii huoneisiin, joihin haet aidon puun tuntua, mutta haluat vinyylin lämpöä, pehmeyttä ja vedenpitävyyttä .
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
32 95 /m2
kpl
Vinyylilattia Soft Grey Oak 4,5mm Pergo
Pehmeä harmaa tammi antaa huoneeseen vaalean, pehmeän harmaan sävyn, joka sopii hyvin yhteen kaikkiin moderniin sisustuksen väreihin. Laminaattien kuviointi sopii huoneisiin, joihin haet aidon puun tuntua, mutta haluat vinyylin lämpöä, pehmeyttä ja vedenpitävyyttä. Uudessa Premium-vaihtoehdossa on PerfectFold ™ V -napsautusjärjestelmä. Sen kestävä kulutuspinta kestää kaupallisten tilojen kulutusta ja se on nopea ja helppo asentaa.

Kestävyysluokka

Lattian AC-luokitus on 4, joten se on kestää kulutusta erittäin hyvin. Siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä yleisiin tiloihin, joissa kulutus on keskitasoa, kuten pienempiin myymälöihin ja ravintoloihin. AC (Abrasion Class) tarkoittaa kulumisluokkaa, jolla eurooppalaiset valmistajat luokittelevat laminaattilattiat käyttöympäristön mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen mm. kulumisen sekä iskujen, tahrojen ja lämmön kestävyyden suhteen.

Nopea asennus Klick-järjestelmällä

PerfectFold™ V click -järjestelmä lukitsee lattian sekä pysty- että vaakasuunnassa. Kaksoislukitustoiminto antaa Pergon lattialle ainutlaatuisen vakauden, ja uuden napsautusjärjestelmän ansiosta asennus on sekä nopeaa että helppoa – nopeampaa kuin minkään muun markkinoilla olevan vinyylilattian. Sinun tarvitsee vain valita yksi kolmesta mahdollisesta asennustavasta ja napsauttaa lattia paikalleen!

Paina
Paras tapa suuren lattian asentamiseen nopeasti. Napsauta osat paikoilleen pitkän sivun liitoskohdasta, aseta laminaatit vastakkain ja paina alas.

Työnnä yhteen
Pergon laminaattilattia voidaan asentaa myös vaakasuoraan, toisin kuin monien muiden valmistajien tuotteet. Se on käytännöllistä silloin, kun laminaatteja on vaikea tai mahdoton kallistaa (viimeistä riviä tai ovenkarmien ja elementtien alle asennettaessa).

Kulma
Halutessasi voit asentaa uuden Pergo-laminaattilattian myös kolmannella tavalla. Aseta vain laminaatit kulmittain ja napsauta yhteen pitkältä sivulta. Lattialämmitys
Sähköinen tai vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa lattian alle. Lattialämmitys ei vain lämmitä kylmiä jalkoja talvella, vaan auttaa myös vähentämään koko kodin lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Pergo