Vinyylikorkki Tammi Quartz Veranatura Eco 10,5mm

10,5x185x1220, 1,862 m2/pkt, PVC: tä sisältämätön vinyylilattia, Cortex
Tuotenumero: 651320
Vinyylikorkki Ek Quartz Veranatura Eco on lämmin ja mukava vinyylilattia, jossa on yksinkertainen 3,2 mm korkkikerros ja HDF-ydin.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Vinyylikorkki Tammi Quartz Veranatura Eco 10,5mm

Vinyylikorkki Ek Quartz Veranatura Eco 10,5 mm on ftalaatiton vinyylilattia, jossa on HDF-ydin ja kaksi integroitua ja erillistä, yhteensä 3,2 mm korkkikerrosta. Kaksinkertainen korkkikerros tuo lisämukavuutta ja hiljaisen lattian, jolla on optimaalinen äänenvaimennuskyky. Koska lattia on PVC-vapaa, se on myös 100-prosenttisesti kierrätettävä. Lattia on ns. napsautuslattia, jonka lukkopontin nimi on Corkloc. Vinyylikorkki Ek Quartz Veranatura Econ kaikilla neljällä sivulla on mikroviiste, joka kehystää lankut ja selkeyttää niiden ääriviivoja.


Vinyylikorkki Ek Quartz Veranatura Eco valmistetaan Portugalissa, jossa on suurin osa Euroopan kaikista korkkitammiviljelmistä. Korkki kerätään korkkitammen kaarnan hallitulla käsihöyläyksellä. Korkkia kerätään siitä lähtien kun korkkitammi on 25 vuotta vanha. Sen jälkeen saman korkkitammen kaarnaa voidaan kuoria pois noin joka yhdeksäs vuosi ilman että tammi saa minkäänlaisia vaurioita. Mitä vanhempi puu, sitä hienompi ja tiheämpi korkki. Korkkitammien elinikä on noin 200 vuotta, ja korkkia nuoremmista puista eli alle 50-vuotiaita käytetään lattioihin ja komposiitteihin.
Korkki on ainutlaatuinen materiaali, joka on paitsi luonnostaan ääntä vaimentava ja lämpöä eristävä, myös erittäin kestävä ja kestävä. Lisäksi lattia, jossa on integroitu korkkikerros, antaa pehmeän ja mukavan tuntuman kävellessä. Korkki on ekologinen ja 100 % kierrätettävä.

Takuu

Lattialla on 25 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä, ts. ei julkisissa ympäristöissä, joissa vastaava takuuaika on 15 vuotta. Vinyylikorkki Ek Quartz Veranatura Eco on päällystetty kulumisluokalla 33, mikä tarkoittaa, että lattia kestää vilkkaita kotiympäristöjä sekä vilkkaita julkisia ympäristöjä, kuten varastoja tai tavarataloja.
Vinyylikorkkilattian alla voidaan käyttää lattialämmitystä, mutta tällöin tulee käyttää kestävää muovia tai rakennuskalvoa täydentävänä aluslattiana.

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 80000838
Tavaramerkki Cortex