Vinyylilattia Brandon Oak 4mm

4x229x1220, innovation-click, vedenkestävä, 2,235 m2/pkt, World of SPC
Tuotenumero: 651904
Paino: 18.09
Vinyylilattia Brandon Oak 4 mm on oikein asennettuna vedenkestävä vinyylilattia World of SPC -tuotemerkin Town Collection -mallistosta.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
24 95 /m2
kpl
Vinyylilattia Brandon Oak 4mm

Vinyylilattia Brandon Oak 4 mm on oikein asennettuna vedenkestävä vinyylilattia World of SPC -tuotemerkin Town Collection -mallistosta. Brandon Oak on moderni ja kulutusta kestävä vinyylilattia, joka soveltuu lattiaksi myös vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien päälle, kunhan maksimilämpötila ei ole yli 27 °C. Lattia sopii erinomaisesti huoneisiin, joihin halutaan urbaania ja rauhallista tunnelmaa, samalla kun puujäljitelmä antaa lattialle tyylikkään ilmeen.

Brandon Oak on nopea ja helppo asentaa Innovation-Click-napsautusjärjestelmällä. Reunat on kevyesti viistetty.

Lattian kulutuskerros on 0,3 mm. Lattia on käyttöluokiteltu tasolle 32, mikä tarkoittaa, että se soveltuu keskikovaan kulutukseen sekä koti- että julkisissa ympäristöissä.

Lattiaa voidaan pitää vedenkestävänä vain asianmukaisesti asennettuna. Ylimääräinen vesi on pyyhittävä lattialta, ts. vesi ei saa jäädä lattialle yli 12 tunnuksi, jotta lattiaa voidaan pitää vedenkestävänä.

Lattialla on 10 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä, ts. ei julkisissa ympäristöissä.

Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 2049
Tavaramerkki World of SPC