Vinyylilattia Ceramico Slim Essential Alatri 4,5mm

PVC:tä sisältämätön vinyylilattia, 4,5x173x1290mm, 2,454m2/pkt. Vedenkestävä.
Tuotenumero: 651789
Designlattia Ceramico Slim Essential Alatri (4,5 mm) on PVC-vapaa ja ympäristöystävällinen vinyylilattia, jonka valmistaja on saksalainen lattiavalmistaja Classen.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Vinyylilattia Ceramico Slim Essential Alatri 4,5mm

Designlattia Ceramico Slim Essential Alatri (4,5 mm) on PVC-vapaa ja ympäristöystävällinen vinyylilattia, jonka valmistaja on saksalainen lattiavalmistaja Classen. Lattian ydin on niin kutsuttua keraamista materiaalia, orgaanista mineraalimateriaalia, joka tekee lattiasta ympäristöystävällisen. Lattia on ääntä vaimentava, vedenpitävä ja lisäksi 100-prosenttisesti kierrätettävä.

Ceramico Slim edustaa saksalaisen Classen-lattiavalmistajan uuden sukupolven designlattioita. Malliston lattiat eivät ole pelkästään täysin ekologisia ja PVC- ja kloorivapaita, vaan ne on lisäksi valmistettu puusta, joka on kokonaisuudessaan peräisin kestävän kehityksen mukaisesta metsätaloudesta. Lattioiden perusta on puuta, jossa käsittelemättömät puukuidut kapseloidaan polymeeriin ja puristetaan kokoon uudenlaiseksi ytimeksi, jota kutsutaan nimellä Composite Solid Fibreboard (CSF). CSF-ytimen ansiosta äänenvoimakkuus on suhteellisesti matalampi Ceramico-lattiaa käytettäessä. Samalla lattia tuntuu jalkojen alla lämpimämmältä kuin tavallinen laminaattilattia. Ceramico-malliston lattiat kestävät lämpötilan vaihteluita ja ovat lisäksi 100-prosenttisen vedenpitäviä, joten niitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa, kuten keittiössä ja kylpyhuoneessa. Lisäksi kaikki Ceramico-malliston lattiat ovat täysin kierrätettäviä.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 4, mikä tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten myymälöissä ja ravintoloissa.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megaloc-järjestelmällä lattian asennus on jopa kolme kertaa nopeampi kuin perinteisellä napsautusjärjestelmällä. Lattialaudoissa on näppärä lukitustoiminto, joka suojaa myös kosteuden läpäisyltä.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 48258
Tavaramerkki Ceramico Slim
Lataa lisätiedot