Vinyylilattia Redwood 5 mm

Click 5G, 5x172x1210 mm, LVT, käyttöluokka 31, 2,08 m2/kpl, Kährs
Tuotenumero: 651987
Vinyylilattia Redwood 5 mm:ssä on ruskeat ja ruosteenpunaiset sävyt, jotka ovat saaneet inspiraationsa syksyisten puiden latvoista. Ajaton lattia, jossa on luonnollinen puurakenne, vahvistettu oksilla ja halkeamilla. Lämpimät sävyt ja lempeät värit luovat rauhallisen ilmapiirin jokaiseen sisustukseen.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Vinyylilattia Redwood 5 mm

Vinyylilattia Redwood on yksinkertainen mutta kaunis vinyylilattia lattiavalmistaja Kährsiltä. Lattia on ns. LVT (Luxury Vinyl Tile) -lattia, mikä tarkoittaa yksinkertaisia ja helposti käsiteltäviä lattioita ja tyylikästä designia. Vinyylilattia Redwoodissa on ainutlaatuiset 5G-lukkopontit. Lankut napsautetaan yhteen, mikä helpottaa asennusta. Joustamattoman ytimen ansiosta lankut ovat jäykkiä.

Redwood-vinyylilattia on erittäin kestävä, helppohoitoinen sekä vakaa ja siinä on ääntä vaimentavia ominaisuuksia. Pinta kestää päivittäistä kulutusta, naarmuuntumista ja vesiroiskeita. Vinyylilattia Redwood ei sisällä ftalaatteja, ja se voidaan asentaa suoraan olemassa olevalle lattialle, kunhan alla oleva pinta on tasainen.

Asennus ja takuu
Lattialla on 10 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä. Jos lattian alusta on sopiva, lattian alle voidaan asentaa lattialämmitys. Vinyylilattia Sarek asennetaan uivana ja ilman liimaa.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Kährs
Tavarantoimittajan tuotenumero LTCLW2101-172