Vinyylilattia San Antonio Oak 4 mm World of SPC

Tuotenumero: 651905
Vinyylilattia San Antonio Oak on vedenkestävä vinyylilattia World of SPC -tuotemerkiltä.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Vinyylilattia San Antonio Oak 4 mm World of SPC

Vinyylilattia San Antonio OAk 4 mm on oikein asennettuna vedenkestävä vinyylilattia World of SPC -tuotemerkin Town Collection -mallistosta. San Antonio Oak on moderni ja kulutusta kestävä vinyylilattia, joka soveltuu lattiaksi myös vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien päälle, kunhan maksimilämpötila ei ole yli 27 °C. Lattia sopii erinomaisesti huoneisiin, joihin halutaan urbaania ja rauhallista tunnelmaa, samalla kun puujäljitelmä antaa lattialle tyylikkään ilmeen.

San Antonio Oakin asentaminen on nopeaa ja helppoa sen Loc-Click-napsautusjärjestelmän ansiosta. Reunat on kevyesti viistetty kaikilta sivuilta.

Lattian kulutuskerros on 0,3 mm. Lattia on käyttöluokiteltu tasolle 32, mikä tarkoittaa, että se soveltuu keskikovaan kulutukseen sekä koti- että julkisissa ympäristöissä.

Lattiaa voidaan pitää vedenkestävänä vain asianmukaisesti asennettuna. Ylimääräinen vesi on pyyhittävä lattialta, ts. vesi ei saa jäädä lattialle yli 12 tunnuksi, jotta lattiaa voidaan pitää vedenkestävänä. Huomaa, että lattiaa ei saa asentaa tiloihin, joissa se voi altistua suoraan vedelle sen vedenkestävyydestä huolimatta, esim. suoraan suihkuihin jne.

Lattialla on 10 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä, ts. ei julkisissa ympäristöissä.
Näytä enemmän
Tavaramerkki World of SPC
Tavarantoimittajan tuotenumero 3504