KYLPYTYNNYRI, JOSSA VALOT BREEZY M CULT KIRAMI

Tuotenumero: 6464901
Kylpytynnyripaketti Kirami lattiavalaistuksella ja kaksinkertaisella kannella, Breezy M Ø170cm, CULT-si, ST CoalBlack, LightGray ylimääräisellä eristävällä alakannella ja vankalla peitekannella.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

KYLPYTYNNYRI, JOSSA VALOT BREEZY M CULT KIRAMI

Kylpytynnyripaketti Kirami Original Breezy M kaksinkertaisella kannella, joka koostuu eristävästä alakannesta ja vankasta peitekannesta. Kylpytynnyri on miellyttävä käyttää ja modernin tyylikäs. Kylpytynnyri Kirami Breezy M CULT on mukava ja helppokäyttöinen kylpytynnyri. Kylpytynnyri tarjoaa lämpimiä kylpyjä vuosiksi ja yllättää koollaan. Halkaisijaltaan 170 cm:n kylpytynnyriin mahtuu samanaikaisesti 4–6 aikuista. Ulkoinen kamiina jättää koko kylpytynnyrin sisäpuolen käyttöön ja lämmittää veden nopeasti ja miellyttävästi normaalisti hieman yli 2–3 tunnissa vuodenajasta riippuen.

Kylpytynnyri on koottu ja eristetty toimitettaessa. Kamiina, savupiippu ja tyhjennysventtiili on helppo liittää. Asennus onnistuu normaalisti 1–2 henkilöltä noin puolessa tunnissa.

Peruspakettiin sisältyy
– Kylpytynnyri Original Breezy M Ø 170 cm, CULT-si, ST CoalBlack, sisäväri LightGray.
– Ulkoinen puukamiina Cult, 36/22 kW (brutto-/nettoteho) ja savupiippupaketti.
– Tehdasasennettu lattiavalaistus.
– Tyhjennysventtiili, jossa Ø 38 mm:n letkunippa.
- Eristävä lisäalakansi.
– Vankka kansi, valmistettu kestävästä yhtenäisestä mustasta ABS-muovista, kädensija ja kiinnityshihnat.
Muuta
– Paino, pelkkä kylpytynnyri noin 100 kg.
– Paino, kylpytynnyri ja kamiina noin 142 kg.

Tämä kylpytynnyri on varustettu lattiavalaistuksella ja muovisen sisäaltaan väri LightGray antaa iltavalaistukseen maagisen vaikutelman vesihöyryn noustessa ylös kylpytynnyrin lämpimästä alapuolisesta valosta. Tämä lisävaruste valaisee kylpytynnyrin alaosan muovisen sisäaltaan läpi LED-valojen avulla. Ratkaisu on turvallinen, sillä valaistus on asennettu eristeen ja sisäkuoren väliin. Tämä varmistaa, että mikään komponentti ei pääse kosketuksiin veden kanssa. Kylpytynnyrin materiaalin ansiosta valo pääsee siitä läpi ilman, että siihen tarvitsee tehdä reikiä. Lattiavalaistus asennetaan valmiiksi Suomen tehtaalla.

Mukana kaksinkertainen kansi

Eristävä lisäalakansi. Tämä lyhentää kylpytynnyrin lämpenemisaikaa ja minimoi lämpöhäviön. Pitää lämmön vedenpinnan alapuolella ja minimoi lämpöhäviön vedenpinnasta ylöspäin kohti yläkantta. Vähentää myös veden jäähtymistä kylpykertojen välillä ja pitää kylpytynnyrissä peruslämmön sähköllä, jolloin energiaa säästyy. Valmistettu noin 17 mm paksusta kestävästä SoftCell-levystä, jossa on suljetut kennot, jotka eivät ime kosteutta.

Käytännöllinen ja vankka kansi, valmistettu kestävästä yhtenäisestä mustasta ABS-muovista. Kansi on välttämätön kylpytynnyrissä, ja se varmistaa myös turvallisuuden ja nopeamman lämpenemisen sekä pitää veden lämpimänä pidempään, mikä nopeuttaa myös seuraavaa lämmityskertaa. Kansi lisää turvallisuutta ja pitää kylpytynnyrin puhtaana roskista, kun se ei ole käytössä. Lisää turvallisuutta lapsi- ja lemmikkiperheissä. 12 kg painavaa kantta on helppo käsitellä, sillä siinä on hyvin sijoitettu kädensija. Kaarevan mallinen kansi kestää kuormitusta, ja lumi pääsee valumaan kannen päältä pois. Kansi ulottuu kylpytynnyrin päältä sen yläreunan ympärille saakka. Mukana on kolme kumihihnaa ja niiden vastakappaleet, jotka kiinnitetään kylpytynnyrin ulkopuolelle. Hihnat pitävät kannen paikallaan. Lapsiturvallisuuden parantamiseksi suosittelemme Kiramin turvalukkoa kylpytynnyrin kanteen.

Kylve ympäri vuoden!

Ø170 cm:n halkaisijan ansiosta siinä on hyvin tilaa 4–6 henkilölle. Ulkoinen kamiina jättää koko kylpytynnyrin sisäpuolen käyttöön ja lämmittää veden nopeasti ja miellyttävästi. Muovinen sisäallas ulottuu kylpytynnyrin yläreunan ympärille, minkä ansiosta mukava ja yhtenäinen reuna on samaa kestävää materiaalia, joka suojaa täysin ulkoverhouksen ylintä päätypuuta. Kylpytynnyrin selkänoja kallistuu mukavasti hieman taaksepäin ja edessä riittävästi jalkatilaa.

Muovisen sisäaltaan tyylikäs väri korostaa luonnonrauhaa erinomaisesti valaistuksen ansiosta, ja se on helppo ja nopea puhdistaa. Kestää painepesua. Pehmeä väri korostaa lämpimän kylvyn luonnollista rauhallisuutta. Materiaali on helppohoitoinen ja kestävä, se ei päästä väriä, aiheuta hankaumia tai liuskoitu. Muovi on UV-suojattu, kestää kaikkia ilmasto-olosuhteita ja lämpöä +130 asteeseen asti ja kylmyyttä -50 asteeseen asti. Materiaali on vanhenemisen kestävää – sen arvioitu käyttöikä on yli 40 vuotta, eikä se kuivu rikki.

Kestävä kylpytynnyri

Ulkopinnassa on mustaksi petsattu kuusipaneeli, jonka tyylikkäässä mustan sävyssä puun kuviointi erottuu hillitysti. Ulkoverhouksen alempi päätypuu kohtaa hieman maanpinnan yläpuolella kestävän ja suojaavan ABS-muovisen mustan pohjalevyn, joka ympäröi kylpytynnyrin tyylikkäästi maanrajassa. Tämä ulkoverhous on käytännössä huoltovapaa. Helppo ja nopea sively uudella puunsuoja-aineella viiden vuoden välein pitää kylpytynnyrin uudenveroisena.

Tässä kylpytynnyrissä on paksu EPS-eristys lattian ja istuinten alla, mikä estää maakylmän. Pohjassa on sileä ja kestävä ABS-muovilevy, eikä orgaanisia materiaaleja ole kosketuksissa maahan. Kylpytynnyri on helppo sijoittaa tasaiselle, täysin sileälle ja vakaalle alustalle, esim. sora- tai murskepohjalle.

Kylpytynnyrin lämmittäminen

Ulkoisella Cult-kamiinalla, 36 kW, jonka nettoteho on 22 kW, kylpytynnyri lämpenee normaalisti 4–38-asteiseksi hieman yli 2 tunnissa hyvälaatuista koivupuuta poltettaessa. Ja että molemmat kannet ovat paikallaan. Talvella lämmitysaika tällä kamiinalla on yleensä pidempi, noin 3,5 tuntia. Kamiinaan mahtuu paljon polttopuuta, jonka pituus voi olla jopa 57 cm. Kamiinan vakiovarustukseen kuuluu 1,5 metrin tukeva, ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettu moduulisavupiippu, jonka halkaisija on 120 mm, ja 1 metrin lämmöneristys sekä tukeva piipunhattu suojaksi sateelta.

Savupiippua on helppo ja tukeva jatkaa 1 metrin savupiippumoduulilla. Koivupuuta poltettaessa riittää yleensä toimitettu piipun hattu, mutta kuusi-, mänty- tai jätepuuta käytettäessä savupiipun jatke ja kipinäsuoja voivat olla hyvä vaihtoehto.

Ulkoisen kamiinan pinnat eivät kuumene erityisen kuumiksi vesivaipan ansiosta. Sen katto, seinät ja lattia ovat kokonaan kylpyveden ympäröimiä. Kamiinan katossa on ylimääräisiä vesikanavia, jotka laajentavat lämmityspintaa, kun vesi on kosketuksissa tulen kanssa levyn läpi.

Kiramin kamiinat ovat täysin itsekiertoisia, eikä niissä tarvita sähköä tai pumppua. Tulen lämpö työntää kuuman veden yläputken kautta kylpytynnyriin ja luo alipaineen kamiinan vesisäiliöön, joka imee vettä kylpytynnyrin pohjalta lattiakaivon ja kamiinaan menevän eristetyn putken kautta. Lisäksi alaputki jatkuu kylpytynnyrin toisella puolella ulos tyhjennysventtiiliin, jossa on letkunippa (Ø38 mm), johon voidaan liittää letku veden johtamiseksi pois.

Kamiina on valmistettu ikääntymistä kestävästä, huippulaatuisesta merialumiinista, joka takaa parhaan ja nopeimman lämmönjohtavuuden ja jolla on erinomainen korroosionkestävyys moniin muihin metalleihin verrattuna. Kiramin kamiinoissa on vaihdettava magnesiumanoditanko Mg+, joka antaa kamiinalle lisäsuojan korroosiota vastaan. Tämä sen vuoksi, että tiettyjen alueiden vesi, kuten omien kaivojen vesi, voi olla aggressiivista, ja suolainen tai kloorattu vesi voi pidemmän päälle syövyttää metalleja, mitä vastaan tämä anoditanko suojaa.

Vinkki! Tulipesän luukussa on neljä ilmareikää ja se voidaan varustaa säätöpellillä palamisen ilmansyötön kätevää säätämistä varten. Tuhka päätyy kamiinan tuhkapesään, josta se voidaan kaapia pois. Toinen käytännöllinen lisävaruste tälle kamiinalle on ulos vedettävä tuhkalaatikko.

Paikan valinta

Kylpytynnyri on helppo sijoittaa tasaiselle, täysin sileälle ja vakaalle alustalle, esim. sora- tai murskepohjalle tai terassille. Kylpytynnyrin pohjan on oltava kokonaan täysin sileää ja kantavaa alustaa vasten. Se ei saa olla pelkkien tukipisteiden, kuten palkkien tai laattojen, päällä. Muista, että alustan, jolle kylpytynnyri sijoitetaan, on kestettävä vedellä täytetyn kylpytynnyrin kokonaispaino, joka on mallista ja varusteista riippuen noin 1700–2300 kg. Turvallisuuden vuoksi paino kannattaa laskea tätä suuremmaksi.

Kanna kylpytynnyri paikalleen. Kylpytynnyri painaa ilman kamiinaa vain noin 100 kg, minkä ansiosta se on helppo kantaa, normaalisti kantamiseen riittää 3–4 henkilöä. Kylpytynnyri, kamiina ja savupiippu painavat noin 142 kg. Kylpytynnyri on koottu valmiiksi toimituksen yhteydessä. Mukana tuleva tyhjennysventtiili ja kamiina on helppo liittää ja toimitettu savupiippu suojahattuineen ja lämpösuojineen asetetaan paikoilleen. Sen jälkeen kylpytynnyri tarvitsee vain täyttää. Selkeät vaiheittaiset ohjevideot löytyvät myös YouTubesta.

Puhdistaminen

Riippumatta siitä, käytetäänkö puhdistuslaitetta vai ei, veteen on lisättävä bakteereja poistavia aineita, jos kylpyvettä halutaan käyttää useammalla kylpykerralla. Jos kylpytynnyrissä käytetään järvi- tai merivettä, bakteereja poistavaa kemikaalia tulee lisätä jo ennen ensimmäistä kylpykertaa. Oikean pesukemikaalin valinta kylpytynnyriin on tärkeää terveyden, luonnon ja ympäristön kannalta. Suosittelemme Kiramin klooritonta bakteereja poistavaa kemikaalia, Biocool Disinfect my Poolia, joka on tarkoitettu nimenomaan kylpytynnyreihin ja porealtaisiin ja joka on hajuton ja klooriton. Tähän kylpytynnyriin on lisätarvikkeita, joilla voit mukauttaa kylpytynnyrin täsmälleen haluamallasi tavalla.

Puhdasta, puhtaalla vedellä täytettyä kylpytynnyriä suositellaan käytettäväksi yhdellä kylpykerralla, jonka jälkeen kylpytynnyri tyhjennetään ja puhdistetaan. Jos käytetään järvi- tai merivettä, on hyvä lisätä Kiramin klooritonta, bakteereja poistavaa puhdistusainetta. Noudata Biocool Disinfect my Poolin ohjeita.

Jos samaa kylpyvettä halutaan käyttää useita kertoja, veden puhtaana pitämiseen on erilaisia vaihtoehtoja.

1–3 päivää: Jos kylpytynnyriä käytetään ilman puhdistusjärjestelmää, voidaan klooritonta, bakteereja poistavaa Kirami Biocool Disinfect my Pool -kemikaalia lisäämällä käyttää samaa kylpyvettä jopa kolme päivää noudattamalla annettuja ohjeita. Allashaavilla poistat myös helposti roskat kylpyvedestä.

Jos samaa kylpyvettä halutaan käyttää 1–2 viikkoa, voidaan klooritonta Kirami Biocool Desinfect my Pool -kemikaalia lisätä Kiramin reunaan ripustettavaan puhdistuslaitteeseen. Puhdistuslaite on helppokäyttöinen ja se ripustetaan kylpytynnyrin reunaan. Vaihdettavan/pestävän patruunasuodattimen avulla se vangitsee vedessä olevat hiukkaset. Suosittelemme myös ylimääräistä patruunasuodatinta, jolloin vaihtaminen puhdistettuun/uuteen suodattimeen sujuu tarvittaessa kätevästi. Suodatinpatruunat on helppo pestä KIRAMI BIOCOOL CLEAN MY POOLFILTER -suodatinpuhdistustableteilla.

Kylpytynnyri voidaan tilata lisävarusteilla: Ulkoinen puhdistusjärjestelmä, jossa tehtaalla asennettu läpivienti.

Sama kylpyvesi usean kuukauden ajan: Kiramin valikoimassa on kolme erilaista ulkopuolista puhdistusjärjestelmää kylpytynnyreille. (CF23, MF-250, TubTainer-2 sähkölämmittimellä). Jos kylpytynnyri tilataan jollakin näistä lisävarusteista, läpivienti asennetaan valmiiksi tehtaalla, jolloin puhdistusjärjestelmä on helppo liittää. Näitä lisävarusteita mahdollista tilata myös jälkikäteen. Tässä tapauksessa läpivienti asennetaan itse yksityiskohtaisen asennusohjeen mukaan.

Kirami-kylpytynnyrien ja niiden ulkoisen puhdistusjärjestelmän suuri etu on, että niissä on kaksinkertainen imu puhdistusjärjestelmään, mikä mahdollistaa turvallisen ja hyvän puhdistuksen ja vaatii vain yhden ylimääräisen läpiviennin koko järjestelmälle. Imuletku liitetään kylpytynnyrin tyhjennysputkeen, joka tulee ulos kamiinasta katsottuna vastakkaisen puolen alareunasta. Tällä menetelmällä vesi imetään ulos yläreiästä ulkoisen kamiinan kautta ja kylpytynnyrin lattian keskireiästä. Yksinkertaiseen poistoon verrattuna tämä antaa kaksi kertaa paremman puhdistustehon ja lisää turvallisuutta. Kylpytynnyrin lattiassa olevan imuaukon etuna on, että pohjaan painunut lika pääsee helpommin pois. Molemmissa imuaukoissa on ritilät sormien ja varpaiden suojaamiseksi imulta.

Kiramin ulkoinen puhdistusjärjestelmä mahdollistaa yhdessä kemikaalin kanssa kylpyveden käytön useiden kuukausien ajan. Kaikki puhdistusjärjestelmät vaativat aktiivista hoitoa hyvän puhdistustehon säilyttämiseksi.

Riippumatta siitä, käytetäänkö puhdistuslaitetta vai ei, veteen on lisättävä bakteereja poistavia aineita, jos kylpyvettä halutaan käyttää useammin kuin kerran. Kemikaali on tärkeä lisätä jo ennen ensimmäistä kylpykertaa, jos käytetään järvi- tai merivettä. On tärkeää valita terveyden, luonnon ja ympäristön kannalta sopivat kemikaalit.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Kirami
Tavarantoimittajan tuotenumero BMS-2-LED