Puutarhakasvit

Etsitkö elinvoimaisia kukkia puutarhaasi? Haluat sitten värikkäitä kukkalajitelmia tai hillitympiä kukkia, löydät ne meiltä. Tilaat meiltä helposti myös kukkien siemenet. Hanki omasi jo heti tänään.

Kauniit kukat pihassa tuovat iloa arkeen

Oletko laittamassa pihaasi uuteen uskoon? Panosta kauniisiin kukkiin. Ne ilahduttavat sinua myös arjen kiireessä. Jos olet vannoutunut viherpeukalo, kylvät siemenet kätevästi itse. Sillä tavalla sekä säästät että saat nauttia omien kättesi työn tuloksesta. Valikoimassamme on paljon erilaisia siemenpusseja, joten jos mielesi tekee alkaa kunnon puutarhuriksi, laita tuumasta toimeen. Kylvät nopeasti myös laadukkaat kasvimaat pihasi nurkkaan. Kun haluat näkyvää jälkeä heti, voit myös istuttaa valmiit kukat puutarhaasi. Puutarhakukat on tärkeä istuttaa ohjeiden mukaan, jolloin ne kukoistavat pitkään. Varjokasvit tulee istuttaa varjoon ja auringossa viihtyvät lämpöiseen paikkaan. Huomioi myös, millaisessa maaperässä kukkaset viihtyvät parhaiten: happamassa vai kalkkipitoisessa? Riittävä lannoitus ja kastelu ovat tärkeitä puutarhan hoidossa. Byggmaxilta löydät nekin.

Kauniit kukat täydentävät puutarhaasi

Kun tarvitset vahvat sekä laadukkaat juurimatot ja suodatinkankaat, on apu lähellä, sillä löydät ne helposti Byggmaxilta. Juurimaton avulla voit istuttaa kukkasi jopa isojen puiden lähelle. Matto läpäisee hyvin vettä ja estää puiden juurten tunkeutumisen kukkapenkkiisi. Suodatinkangas eristää maan rakenteita helpottaen puutarhanhoitoasi. Kukat viihtyvät ja puutarhurikin on tyytyväinen työnsä jälkeen. Tuotteet puutarhan hoitoon tilaat mukavasti samasta osoitteesta Byggmaxilta. Piha ja terassi ovat elävämmän ja viihtyisämmän näköisiä, jos niissä on kauniit ja hyvinvoivan näköiset kukkaset. Kauniita asetelmia voi kätevästi tehdä myös erilaisiin ja -kokoisiin kukkaruukkuihin. Niistä saa halutessaan sommiteltua vaikka suuremman ja näyttävämmän asetelman. Kotipihasi hoito on helppoa ja mukavaa, kun käsillä on kunnon välineet.

Kukat pihaan ja terassille Byggmaxilta

Byggmaxilta saat laadukkaat kukat pihaan ja terassille erittäin edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Tilaa tuotteesi meiltä! Autamme sinua toteuttamaan oman puutarhaunelmasi.

filter-white Suodata
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.