Lattianäyte Tammi 1-sauvainen Creme Brulee 180mm Barlinek

Tuotenumero: 654032
Lattianäytteillä ei ole vaihto- ja palautusoikeutta
Tilaa näytepala ennen uuden parkettilattian ostamista, jotta voit vertailla lattiavaihtoehtoja kaikessa rauhassa.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Lattianäyte Tammi 1-sauvainen Creme Brulee 180mm Barlinek

Tilaa näytepala ennen uuden parkettilattian ostamista, jotta voit vertailla lattiavaihtoehtoja kaikessa rauhassa.

Vaalea ja upea parkettilattia, jossa on valkoinen luonnonöljytty pinta ja viistetyt reunat. Lankkulattia on ylellinen ja pitkät lankut luovat huoneeseen rauhallista ja harmonista tunnelmaa. Viistetyt reunat saavat lankut erottumaan hieman ja huoneen tuntumaan entistä suuremmalta.

Lajitelma

Lattiassa on vaihteleva puukuvio ja luonnollisia ja eläviä sävyjä ja sävyeroja. Terveitä ja pohjustettuja oksakohtia voi esiintyä. Pintapuu saattaa näkyä.

Tästä napsauttamalla pääset lattioihin.

5GS-järjestelmä helpottaa ja nopeuttaa asennusta

5GS on lattioiden ponttijärjestelmä ruotsalaiselta Välingeltä. Sen ansiosta lattia voidaan asentaa jopa 25 prosenttia nopeammin ilman erityisiä työkaluja.

Hoito

Öljytty lattia vaatii säännöllistä hoitoa. Lattian pinnan puhdistukseen käytetään suopaa, joka tunkeutuu myös puun huokosiin ja ehkäisee siten lian ja nesteiden pinttymistä. Lattian voi pestä suovalla 1–2 kertaa viikossa. Puupuhdistusainetta käytetään puhdistukseen ennen lattian uudelleen öljyämistä tai silloin, kun lattiaan halutaan mattapinta, joka saa sen näyttämään uudelta. Käsittely tarvitsee tehdä vain joka toinen vuosi tai tarpeen mukaan. Mitä enemmän lattia altistuu kulutukselle, sitä useammin sitä tarvitsee hoitaa. Normaalille kulutukselle altistuva olohuoneen lattia tarvitsee öljytä uudelleen vain joka toinen vuosi.

Kulutuspinta ja hionta

Kulutuspinnan paksuus: 2,5 mm.
Hionta: Kulutuspinta voidaan hioa 1–2 kertaa lattian kulumisesta ja mahdollisista vaurioista riippuen. Hionta tulee teettää ammattilaisella. Lattia ei ole läpivärjätty.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Barlinek
Tavarantoimittajan tuotenumero 654032