Lattiatasoite 25kg

Kuituvahvistettu nopeasti kuivuva itsetasoittuva lattiatasoite, 4-30mm
Tuotenumero: 01201
Paino: 25
Byggmaxin kuituvahvistettu lattiatasoite on sementtipohjainen itsestään tasoittuva ja kosteusvaurioita ehkäisevä tasoitemassa.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
17 95 /kpl
kpl
Lattiatasoite 25kg

Käyttökohteet

Lattioiden tasoittamiseen sisätiloissa. Betoni-, kivi-, puu-, homogeenista PVC:tä oleville sekä lastulevy- ja keraamisille alustoille, soveltuu lattialämmityksen yhteyteen. Tuote on tarkoitettu sisätiloihin alustaksi matoille, linoleumille, PVC:lle, parketille, tiivistekerroksille, klinkkereille ja vastaaville. Suositeltu kerroksen paksuus 4–30 mm. Tasoitetta ei tule levittää lastalla, sillä tällöin pinnasta tulee epätasainen täyttöaineen koostumuksesta johtuen. Lisäksi ohut tasoitekerros kuivuu liian nopeasti.

Käyttöohjeet

Alustan on oltava pölytön, öljytön jne. sekä kiinteä ja luja. Betonin mahdollinen heikkolujuuksinen kerros poistetaan. Alustan ja tilan lämpötilan on oltava vähintään +10 ºC.

Alusta on aina pohjustettava BYGGmaxin Primer GS:llä. Laimenna pohjuste pakkauksen ohjeen mukaan ennen levittämistä. Pohjuste on harjattava alustaan ja alustan on oltava täysin kuiva ennen lattiatasoitteen levittämistä. Primer GS parantaa alustaan kiinnittymistä, ehkäisee ilmakuplien muodostumista lattiatasoitteeseen sekä heikentää alustan imukykyä.
Sekoitussuhde (pohjuste:vesi)
Betoni, kevytbetoni: 1:3
Homogeeninen PVC: 1:1
Lattiakipsilevy: 5:1
Klinkkeri, lastulevy: 1:1 + 1 dl/m2 tasoitejauhetta *
Erittäin huokoinen alusta: 1:5 + 1:3**

* Harjaa pohjuste ja ripottele päälle jauhemainen lattiatasoite. Harjaa jauhe pohjusteeseen ennen kuin pohjuste ehtii kuivua.
** Pohjusta ensin seossuhteella 1:5 ja anna kuivua. Pohjusta toisen kerran seossuhteella 1:3.
Mittaa sekoitusastiaan sopiva määrä kylmää vettä. Kaatotasoitukseen käytetään vähemmän vettä.

Lisää jauhe, sekoita aina kokonaisia säkillisiä. Sekoita porakonevispilällä. Sekoita seos tasaiseksi ja paakuttomaksi, sekoita tämän jälkeen vielä 2 minuuttia.

Kaada valmis tasoitemassa lattialle ja levitä hammastetulla lastalla. Huomio tuotteen työstöaika välttääksesi kohoumia tasoitteessa!

Pinta on normaalisti kävelynkestävä 1–3 tunnin kuluttua ja pinnoituskuiva vuorokauden kuluttua kerroksen ollessa enintään 30 mm. Ilmoitetut kuivumisajat koskevat olosuhteita, joissa sisälämpötila on +20 ºC, suhteellinen ilmankosteus enintään 50 % ja ilmanvaihto on riittävä. Suuri kosteus ja alhaiset lämpötilat pidentävät kuivumisaikoja.

HUOM! Mikäli auringonvalo, korkea lämpötila, tehokas ilmanvaihto tai muut tekijät voivat nopeuttaa kuivumista, pinta on suojattava liian nopealta kuivumiselta. Kuivattimia ja lämpöpuhaltimia ei saa käyttää.

Ympäristö ja terveys

Tuote sisältää sementtiä ja saattaa aiheuttaa ärsytystä.

Tekniset tiedot

Sideaine: Erikoissementti
Täytemateriaali: luonnonhiekka, maks. 0,5 mm
Vesimäärä: 4,5–5,0 l/säkki
Työlämpötila: +10 °C–+25 °C, alusta ja tila
Kerroksen: paksuus 4–30 mm
Työstöaika: 15 min
Kävelynkestävä: 1–3 h, kun + 20 °C
Pinnoituskuiva: 1 vrk, kun kerroksen paksuus 30 mm ja +20 °C, suht. ilmankosteus maks. 50 % ja riittävä ilmanvaihto.
Menekki: 1,65 kg/m² ja mm
Puristuslujuus: > 25 MPa
Puhdistus: Heti vedellä
Pakkauskoko: Säkki 25 kg
Varastointi: 6 kk, kuivassa, viileässä ja avaamattomassa pakkauksessa
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 18251