Ovenkahvat

Osta ovenkahvat Byggmaxilta aina edulliseen hintaan sekä nopeasti ja edullisesti. Meiltä löydät edullisesti kahvat ja painikkeet niin sisä- kuin ulko-oviin. Ovenpainike voi olla helppo ja edullinen tapa päivittää ovesi ilmettä ja välttää koko oven vaihtaminen, joten tutustu nyt valikoimaamme ja löydä täydellinen ovenpainike juuri sinun tarpeisiisi!

 

Löydä täydelliset ovenkahvat Byggmaxilta

Ovenkahvat ovat tärkeitä paitsi oven käytön kannalta, myös tärkeä tyylillinen valinta, sillä siisti ovenpainike kohentaa ovesi ulkonäköä hetkessä ja kestää käytössä pitkään. Ovenkahvat ovatkin helppo ja edullinen tapa remontoida kotiasi, sillä niiden asennus käy käden käänteessä! Oli tarkoituksenasi sitten kohentaa sisäoviesi ulkonäköä uusilla kahvoilla tai varmistaa kotisi turvallisuus ulko-oven kahvoilla, meiltä löydät kahvat joka tarkoitukseen - aina edullisesti! Laajan ovenpainike valikoiman lisäksi Byggmaxilta löydät kaiken tarvittavan uuden oven asennusta varten. 

 

Uudet ovenkahvat piristävät kotisi ulkonäköä edullisesti

Ovenkahvat ovat oviesi kenties tärkein osa ja ne voivat olla myös tärkeitä sisustuselementtejä. Tyylikäs ja ajaton ovenpainike on helppo ja edullinen vaihtoehto, mikäli haluat päivittää kotisi ilmettä vaivattomasti. Meiltä löydätkin laajan valikoiman kahvoja, josta varmasti löytyy jokaiseen tyyliin sopiva ovenpainike. Muista myös puhdistaa ja huoltaa kädensijoja säännöllisesti pyyhkimällä niitä pehmeällä ja kostealla liinalla. On hyvä myös kiristää ruuvit ja öljytä lukkopesät säännöllisesti. Näin pidennät tuotteiden käyttöikää ja pystyt nauttimaan niistä monen vuoden tai jopa vuosikymmenen ajan. 

 

Kahvat sekä kaikki niiden asennukseen Byggmaxilta

Sen lisäksi, että löydät Byggmaxilta ovenkahvat jokaisen tarpeisiin, löydät meiltä myös asentamiseen tarvittavat työkalut kuten ruuvimeisselit, ruuvitaltat ja muut tarvikkeet helposti ja edullisesti. Shoppaile nyt siis ovenkahvat sekä kaikki asennukseen tarvittava vain muutamalla klikkauksella ja laita hihat heilumaan!

Suodata

181 Tulokset

Järjestä
Habo
22 99  €
Habo
18 99  €
Habo
18 99  €
Pisla
Kromattu
7 99  €
Habo
32 99  €
Habo
27 99  €
Habo
243  €
Habo
18 99  €
Pisla
satiini
129  €
Habo
26 99  €
Pisla
Ulko-Oven Painike Euro
Alkaen 23 99  €
Habo
30 99  €
Pisla
Messinki/kromi
24 95  €
Habo
27 99  €
Habo
23 99  €
Habo
22 99  €
Habo
27 99  €
Habo
27 99  €
Habo
71 99  €
Pisla
Sinkki/mattakromi
8 99  €
Habo
25 99  €
Habo
Saatavana useita värejä
Alkaen 53 99  €
Beslagsboden
26 65  €
Habo
27 99  €