Ovenkahvat

Ovenkahvat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Byggmax tarjoaa laajan valikoiman kahvoja ja painikkeita sekä ulko- että sisäoviin. Ovenpainike voi olla moderni tai koristeellinen ja sen materiaaliksi sopii esimerkiksi harjattu teräs tai messinki. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi jo tänään!

Asenna itse ovenkahvat nopeasti ja helposti
Löydät Byggmaxilta kaiken, mitä tarvitset oven helppoon asennukseen. Päivitä siis kotisi ilmettä valitsemalla ovenkahvat helposti ja edullisesti laajasta valikoimastamme. Siisti kädensija kohentaa ovesi ulkonäköä hetkessä ja kestää käytössä pitkään. Tutustu ennen asennusta tuotteen käyttö- ja asennusohjeeseen. Oven kahvan asennus aloitetaan poistamalla vanhat painikkeet. Poista valmiiksi tuotteeseen kiinnitetty kara, sillä se on liian lyhyt asennukseen. Muista mitata oven paksuus ja lyhennä katkouraruuvit sopivan mittaisiksi. Kiinnitä hahlo reiät ulospäin karaan, jotta saat ruuvit kiinnitettyä oven ulkopuolella. Palautusjousen saat asennettua oikein, kun tarkistat lukkorungon reikien suunnan. Paina kara lukkorungon läpi. Asenna sen jälkeen vastakappale ja kiinnitä ruuvit tiukasti paikalleen. Meiltä löydät oikeat painikkeet jokaiseen kotisi oveen.

Kohenna oviesi ulkonäköä edullisesti
Painikkeet ja ovenkahvat ovat oviesi pitkäikäinen koriste ja osa kotisi turvallisuutta. Kohenna helposti ja edullisesti ulko- ja sisäovien ilmettä tyylikkäillä ja ajattomilla painikkeilla ja kahvoilla. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia malleja ja värejä. Uudista nyt oviesi ilmettä ja valitse modernien ja koristeellisten mallien joukosta ajattoman valkoisen tai vaikkapa modernin kuparin väriset painikkeet. Ovien uudistaminen käy helposti ja nopeasti valikoimamme avulla. Puhdista ja huolla kädensijoja säännöllisesti pyyhkimällä ne pehmeällä kostealla liinalla. Kiristä ruuvit ja öljyä lukkopesät säännöllisesti. Näin pidennät tuotteiden käyttöikää ja pystyt nauttimaan niistä monen vuoden tai vuosikymmenen ajan. Osoitteesta Byggmax.fi löydät asentamiseen tarvittavat työkalut kuten ruuvimeisselit, ruuvitaltat ja muut tarvikkeet helposti ja edullisesti vain yhdellä klikkauksella.

Tyylikkäät ovenkahvat viimeistelevät kokonaisuuden - tilaa omasi Byggmaxilta
Oven ulkonäön uudistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa - ja voit tehdä kaiken itse. Löydät ovenkahvat ja muut asennukseen tarvittavat tarvikkeet nopeasti ja edullisesti osoitteesta Byggmax.fi.

Tuote 1-24 (213)

 1. Hinta alkaen
  99   /kpl
 2. Hinta alkaen
  2 39 /kpl
 3. Hinta alkaen
  2 09 /kpl
 4. 159   /kpl
 5. 19 90 /kpl
 6. Hinta alkaen
  5 99 /kpl
 7. Hinta alkaen
  2 39 /kpl
 8. Hinta alkaen
  7 99 /kpl
 9. Hinta alkaen
  3 89 /kpl
 10. Hinta alkaen
  5 99 /kpl
 11. Hinta alkaen
  21 99 /kpl
 12. Hinta alkaen
  2 69 /kpl
 13. Hinta alkaen
  2 99 /kpl
 14. Hinta alkaen
  21 99 /kpl
 15. Hinta alkaen
  21 99 /kpl
 16. Hinta alkaen
  8 99 /kpl
 17. Hinta alkaen
  21 99 /kpl
 18. Hinta alkaen
  21 99 /kpl

Tuote 1-24 (213)