Parkettilattia Saarni 3-sauvainen Valkoinen 14 mm Barlinek

Click-järjestelmä 5Gc, Lakattu, 3,18m2/pkt
Tuotenumero: 134113
Helppohoitoinen paikalleen napsautettava lattia on valkolakattu parketti, joka asennetaan helposti ilman liimaa erityisen lukituksen ansiosta.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Parkettilattia Saarni 3-sauvainen Valkoinen 14 mm Barlinek

Erittely

Lakattu lamelliparkettilattia kovalaatuisesta saarnista valoisalla valkoisella pinnalla. Saarni yhdessä tammen kanssa on kovimpia valittavissa olevia lattiamateriaaleja ja yhdessä lakkapinnan kanssa ne antavat kunnollisen suojan päivittäistä kulumista vastaan.

Lattia on paikalleen napsautettava, jolloin lattialaudat napsautetaan helposti toistensa jatkeeksi ja muodostavat yhtenäisen uivan lattian. Lattiassa on vaihtelevia ootrauksia, elävyyttä ulkonäössä ja luonnollisia, eloisia värinyansseja. Saatavana eri pituisina. Ehjiä keskikokoisia oksia ja pieniä siloiteltuja oksia saattaa esiintyä.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Puulankun lyhyellä sivulla käytetään toista lukitusjärjestelmää, Barlock 5Gc. Tämä järjestelmä lyhentää 25% asennusaikaa verrattaessa toisiin lukitusjärjestelmiin ja minimoi myös loukkaantumisvaaraa asennettaessa tai purettaessa sitä. Napsautusjärjestelmä 5G on ruotsalaisen Välingen kehittämä ja sen lisänä ei tarvita mitään lattian asennussarjaa. Älä kuitenkaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakka ja hionta

Kulutuskerrosten paksuus: 3,2 mm.
Lakkauksen kulutuskestävyys: > 3000 kierrosta (Taber-koe putoavalla hiekalla)
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan viimeistellä 2-3 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Barlinek