Lisätarvikkeet altaisiin

Oman pihan uima-allas vaatii hoitoa, huoltoa ja lisätarvikkeita. Kaikki lisätarvikkeet altaisiin löytyvät Byggmaxin valikoimasta. Voit tilata lisätarvikkeet suoraan kotiin tai noutaa ne lähimmästä myymälästä. Edulliset lisätarvikkeet altaisiin pitävät uima-altaasi tiptop kunnossa ja aina valmiina.

Puutarha - lisätarvikkeet altaisiin

Uima-allas omalla pihalla on monen unelmissa ja kun tämä unelma täyttyy, tulee varmistaa, että sinulla on tarvittavat lisätarvikkeet. Byggmaxin puutarha lisätarvikkeet valikoima sisältää muun muassa patruunasuodattimet, eristekannet, desinfiointiaineet, kelluvat juomatelineet, raput, klooritabletit ja muut tarpeelliset tarvikkeet. Uima-allaslälmpöpumput pitävät huolen siitä, että altaan vesi on miellyttävän lämmintä myös viileämmällä säällä.

Oma uima-allas viimeistellään lisätarvikkeilla, kuten juomatelineillä, portailla, suojakansilla ja niskatyynyillä. Näin varmistat, että altaassa lekottelu on mahdollisimman rentouttavaa ja miellyttävää. Kesällä kelpaa nauttia omasta uima-altaasta ja ottaa siitä kaikki ilo irti.

Uima-altaan kunnossa- ja ylläpito vaatii kuitenkin aikaa ja lisätarvikkeita. Tarvitset muun muassa klooritabletteja, desinfiointiainetta ja pH-tason oikealla tasolla pitäviä jauheita. Altaasi pysyy puhtaana ja sinne on mukava pulahtaa kerran toisensa jälkeen.

Lisätarvikkeet altaisiin on helppo tilata edullisesti Byggmaxin verkkokaupasta. Vaihtoehtoisesti voit suunnata lähimpään Byggmaxin myymälään.

Suodata

43 Tulokset

Järjestä
Kirami
29  €
PW-SPA
Musta, Ø1750 mm
189  €
PW-SPA
Musta
219  €
Kirami
29  €
Kirami
109  €
Kirami
99  €
Kirami
Mukana pumppu ja suodatinkuitu
379  €
Kirami
89  €
PW-SPA
Valkoinen
125  €
PW-SPA
Ruostumaton teräs
89  €
Kirami
49  €
Kirami
49  €
PW-SPA
Musta
419  €
Kirami
199  €
Kirami
19  €
Kirami
139  €
Kirami
59  €
Kirami
1730 x 1730 x 350 mm
319  €
Meltex
Jätevedenpuhdistamo
4 195  €
PW-SPA
Saatavana useita värejä
Kirami
89  €
Kirami
109  €